lauantai 24. maaliskuuta 2018

PUOLUEETON SUOMI PUOLUEETTOMAN MYRKKYTUTKIMUKSEN VATIAKSI!

Puolueettoman Suomen mukaan lähtö brittien Venäjän vastaiseen rintamaan tuntuu hiukan huikealta. Briteillä itsellään ei mitään konkreettista näyttöä siitä, että Venäjä olisi myrkytysten takana. Venäjän syyllisyyttä pidetään varsin todennäköisenä ja tältä pohjalta karkotetaan diplomaatteja. Jos engelsmannilla olisi jotain näyttöä, he varmaankin toisivat sen suurta kuvaa ja valtavaa ääntä käyttäen julki, maassa on niin suuri kiima aiheuttaa provokaatio Venäjän kanssa!

Muistakaamme brittien mustaakin mustempi oma historia ja taukoamaton nöyristely USA:n edessä. Historia osoittaa karusti, että sieltä tuleviin syytöksiin tulisi suhtautua aavistuksen nykytyyliä skeptisemmin. Eihän missään oikeudessa, kahden osapuolen välisessä riidassa, tuomiota jaeta ainoastaan toista asianomistajaa kuullen ja sen väittämien perusteella - oikeudessa pyritään löytämään faktat ja niillä case ratkaistaan. Nyt Venäjä tuomitaan niin löyhin brittiväittein, että osa briteistäkin vaatinut todennököisyyksien sijaan todistettua totuutta.

Ulkoministeri voisi EU-myötäilyn sijaan vaatia puolueetonta myrkkytutkimusta. Mielestäni tämä sopisi hyvin Suomen puolueettomuuslinjaan. Varmaankin puolueeton tutkimus sopisi myös rehellisille briteille ja rehellisille venäläisille. Kun asia olisi lopulta selvitetty voisimme pohtia rangaistusten toteuttamista. Nyt Suomi, eniten Venäjästä riippuvaisena EU valtiona, tekee pahimmillaan karhun palveluksen itselleen juuri silloin, kun kauppa naapurimaan kanssa alkaa elpyä!

1 kommentti:

  1. Syyllinen ilman oikeudenkäyntiä. Ilman näyttöjen varmistamista. Tuomioistuimia televisiossa. Näin tämä kulkee.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!