torstai 29. maaliskuuta 2018

SUOMI ON VAIN VASALLIVALTIO!

Ei liene kovinkaan maaginen yllätys, jos toteaa Venäjällä ja Kiinassa sananvapaudessa olevan entraamisen varaa. Venäjällä ja Kiinassa ilmaisunvapautta rajataan avoimesti, mutta entäpä sananvapauden rajaaminen täällä lännessä? Meillä ylpeillään ilmaisuvapaudesta. Kuitenkin jos joku tuo julki, valtamediasta poikkeavia, näkemyksiään, hänet tuomitaan välittömästi vihapuheen levittäjäksi. Mikäli esiin nostetaan valtamedian linjaa kyseenalaistavia faktoja, ne valtamedia selittää yksittäistapauksiksi. Todellisuudessa meidän sananvapautemme on somen ulkopuolella halpaa metoo-tyylistä pintaliito hömppää ja kansan mielipiteen armotonta manipuloimista.

Härskeimpiä mielipiteen ja ilmaisuvapauden loukkaajia ovat USA ja Englanti. Julian Assangen Wilkileaks julkaisi epämiellyttävää tietoa USA:n ja NATO:n toimista ja häntä vaadittiin luovutettavaksi Yhdysvaltoihin. Kun bitit olivat valmiita luovuttamaan Julian Assangen, pakeni hän Ecuadorin suurlähetystöön. Siellä mies on saanut kökkiä vuodesta 2012 alkaen. Edward Snowden puolestaan paljasti jenkkien ja brittien harjoittamaa muihin maihin kohdistuvaa salakuuntelua, vakoilua ja niiden yrityksiä. Yksi näistä yrityksistä kohdistui Venäjän presidenttiin. Snowden pakeni paljastusten ja eri vaiheiden jälkeen Moskovaan. Hän anoi turvapaikkaa 21 valtiosta, mm Suomesta, mutta kielteisen suhtautumisen vuoksi jämähti Moskovaan.

Sen enempää Assange kuin Snowdenkaan eivät paljastaneet mitään Englannille, USA:lle tai NATO:lle tärkeitä strategisia puolustussalaisuuksia, vaan osoittivat todeksi ikäviä tapahtumia. Nämä tapahtumat pitävät sisällään kiduttamista, siviilien silmitöntä tappamista, massiivista omaisuuden tuhoamista, vakoilua, salakuuntelua ja joukkovalvontaa, jotka toteutettiin salassa veronmaksajilta veronmaksajien rahoilla. Jossain muualla ja kenties täälläkin jonain toisena aika mainitut herrat paljastuksineen olisivat suuria sankareita. Kuitenkin vapaan tiedotuksen vapaassa lännessä he ovat verovaroilla vainottuja pettureita ja hylkiöitä, joten miettikääpä tarkemmin termiä: VAPAAN SANAN LÄNSI!

Assangen ja Snowdenin paljastukset nojaavat faktoihin kuvaa ja ääntä myöden. Paljastukset eivät ole todennäköisyyksiä tapauksissa, joissa joku meinasi kuolla, vaan niissä kerrotaan todellista henkiä vaatineista ja äärimmäistä tuskaa tuottaneista historian hetkistä mm. USA:n kaasuaseet Afganistanissa. Tätä taustaa vasten on käsittämätöntä, että puolueeton Suomi lähtee tukemaan jotain vailla faktoja synnytettyä  vieraan vallan vainoa vain siksi, että USA, Englanti ja Saksa ovat mukana. Miksei Suomi voinut olla edes tässä asiassa puolueeton kuten Itävalta ja Belgia?

Englanti tai pikemminkin Iso-Britannia ja USA ovat aiemminkin vääriin tietoihin vedoten ryhtyneet massiivisiin sotaoperaatioihin, joissa on teurastettu satojatuhansia ihmisiä, viety kymmenienmiljoonien ihmisten tulevaisuus, aiheutettu Eurooppaa vaivaa pakolaisongelma ja jahdattu sekä murhattu suvereenien valtioiden päämiehiä. Jos Suomi lyöttäytyy tähän porukkaan, emme voi koskaan puhua maamme olevan puolueeton saati inhimillisyyden ja vapauden asialla. Jos Venäjä käyttäytyisi kuten USA tai Iso-Britannia, EU olisi katkaissut diplomaattisuhteet sinne ja USA olisi jo varmaankin hyökännytkin sinne!

Linkit:

Julian Assange

Edward Snowden

WikiLeaks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!