perjantai 23. maaliskuuta 2018

METOO KÄÄNTYI KATEELLISTEN FILMIKANOJEN KAAKATUKSEKSI!


Viisitoista vuotta tehdään töitä ja jopa pidetään lystiä yhdessä, mutta sitten kaikki yhteinen aika muuttuu elämän pilanneeksi painajaiseksi. Kaikki alkoi Amerikasta, jossa paljastettiin muutama vanha kopelo. Ja meidän näyttelijät, kun näyttelijöitä kerran ovat, alkoivat näytellä amerikkalaisia näyttelijöitä. Ensin putosi pienempi pää, mutta sitten näyttelijät keksivät pudottaa isoimman pään eli Aku Louhimies. Ja näyttelijöiden mukaan saatiin pääkaupunkiseudun Amerikkaa ihannoiva media näyttelemään Amerikan mediaa.

Miksei kukaan lyö pöytään todistajien vahvistamia kiistattomia todisteita? Jos näin kävisi kaikki olisi varmaa eikä kukaan voisi urputtaa ja asiat pantaisiin tulevaisuuden osalta kuntoon. Nyt tuntuu siltä, että kateelliset kanat kaakattavat. Louhimieheen kohdistuvien syytösten osalta minut sai skeptiseksi vaalea raivotar kaliperin näyttelijä, joka hysteerisesti sinkoili ruudussa ja sähisi: LOUHIMIES EI PIDÄ NAISTA IHMISENÄ! Uudessa Tuntemattomassa, minä pidin juuri siitä, sotaelokuville poikkeukselliseen tapaan se nosti kotirintaman naisen kärsimykset esiin. Louhimies teki mielestäni elokuvassaan palveluksen juuri naisille, joten raivottaren syytökset tuntuvat katteettomilta ja näyttelijän esiintymistyyli taasen pursui kateutta. Näin minä tuumin, kunnes joku uskottavasti toisin todistaa!

3 kommenttia:

  1. Juurikin näin. Kuinka ollakaan ajoitus maanantaiaamuksi. Ja ylellä. Tänään kun jaetaan elokuva-jussipalkintoja, joiden saajaksi syytetty on ehdolla monella rintamalla.

    VastaaPoista
  2. Salajuoni? Kaikki on mahdollista. Kyllä

    VastaaPoista
  3. Suomen historian katsotuin elokuva jää palkintojuhlassa pikkutuotosten jalkoihin?

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!