tiistai 27. maaliskuuta 2018

KIITOS VALTAMEDIAN: Suomi entinen demokratia!

Meillä kritisoidaan Venäjän meininkiä ja etenkin sikäläisen median puolueellisuutta, mutta entäpä oma valtamediamme. Meillä käytännössä muutama tyyppi päättää siitä, mitä media toitottaa kansalle. Valtamedian suoltamat uutiset ovat tiedotusvälineestä riippumatta miltei toistensa klooneja, kun verrataan muutamia keskeisiä uutissektoreita: Pakolaisten vastaanotosta ja sen seurauksista saa kirjoittaa vain kritiikittömästi - Venäjä on aina paha - Trump on paha ja Putin se vasta paha onkin - Nato on hyvä - pääkaupunkiseutu on pyhä, sitä ja sen kasvua ei saa kritisoida - poliittisen tilamme ongelmia ei saa tutkia syvemmin saati keskustella niistä - EU on kaikensyvällisen kritiikin yläpuolella jne..

Kuvitelkaapa minkä ölinän valtamediamme nostaisi siitä, jos Venäjän hallituksessa istuisi viisi ministeriä, joiden kannatus on vain reilut yksi prosenttia. Meillä tätä ei kyseenalaisteta vähääkään, sillä se suosii valtaeliittiä, joka taas tukensa valtamedialta. Koomisimmat tapaukset ovat Englannissa tapahtunut myrkytys episodi ja Aku Louhimies vaino. Jos Venäjä väittäisi, että todennäköisesti englantilaiset ovat myrkyttäneet jonkun tyypin Venäjällä, uskoisiko valtamediamme tähän ja tiedottaisiko se asiata, kuten se nyt tekee Englannin myrkkytapauksen suhteen? Valtamediamme ei toimisi samoin, vaan se joko vaikenisi tai vaatisi suurella ölinällä puolueetonta tutkimusta. Tämä osoittaa valtamediamme puolueellisuuden - VENÄJÄLTÄ EI TULE KOSKAAN MITÄÄN HYVÄÄ!

Aku Louhimies on kiusannut naisia, jotka ovat kärsineet kiusauksesta yli kymmenen vuotta. Koska nämä naiset ovat asianomistajan asemassa, tuntuu käsittämättömältä, etteivät he marssita julkisuuteen todistajia väitteidensä tueksi. Luulisi yli kymmen vuotta kestäneelle kiusaamiselle löytyvän näkijöitä!  Vielä mystisemmältä tuntuu se, ettei valtamediakaan etsi puolueettomia todistajia väittämiensä tueksi. Edes naisten esittämien väärien syytösten paljastuminen ei ole saanut valtamediaa tarkastamaan kantaansa asiassa. Kun lööpit myyvät, niin hyvä niin - SIINÄ EI YHDEN IHMISEN KUVOTTAVA AHDISTAMINEN PAINA MITÄÄN!

Entäpä jos joku valtamedian jahtaama tyyppi päättää vapaaehtoisesti päivänsä, saako hän silloin valtamedialta saman julkisuuden kuin somessa moukaroitu risumies vai vaietaanko hänestä kuten veteraanista, joka aikoinaan Jyväskylässä järjestetyssä itsenäisyyspäivän paraatissa käveli panssarivaunun alle? Meidän valtamediamme on häikäilemätön, epäinhimillinen valtaeliitin käsikassara. Toiminnaltaan esim. YLE on rinnasteinen, vaihtoehdot vaienneen tai jyränneen, naziemedian kanssa. Tätä kansaa manipuloivan median lonkeroa pyöritetään pakkoverottamalla kansaa. Vuodessa YLE saa kansalta lähes saman verran rahaa kuin Suomi käyttää maantieverkon kunnostukseen. Kun miljoonia näistä varoista täytyi kanavoida yksityiselle uutistuottajalle, valinta oli valtamedia lonkero nimeltä MTV3 eikä jotain uutta kenties tuonut AlfaTV.

Koomisena voitaneen pitää sitäkin, että YLE:n hallintoneuvoston puheenjohtajana häärii tyyppi, joka edustaa juuri tuota ryhmää, minkä valtakunnallinen kannatus huitelee reilussa prosentissa. Saattaisiko puheenjohtajalla olla jotain vaikutusta siihen, ettei prosentin kannatuksella häärivät viisi ministeriä herätä YLE:n toimituksen mielenkiintoa ja ulkoministeriä kritisoinut toimittaja sai lähteä. Suomalaisena päättäjänä tai kärkikastin mediajehuna lähtisin ensin pistämään omaa pihaa kuntoon enkä läpinäkyvän puolueellisesti suosisi omia, jahtaisi erimielisiä, herjaisi vierasta valtiota tai vainoaisi yksittäistä ihmistä! Ilman tietoa ei voi olla demokratiaa, joten kiitos valtamedian: meidän demokratia on kuollut ja kuopattu!

1 kommentti:

  1. http://www.iltalehti.fi/politiikka/201803272200840889_pi.shtml

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!