torstai 29. maaliskuuta 2018

Kiina sijoittaa suomalaiseen työhön - Suomi ulkomaalaiseen lorvimiseen

Suomen tasapuolinen kehittyminen on täysin ulkomaalaisten investointen ja yksityisen liike-elämän varassa. Ennen valtaan pääsyä Sipilä puhui muutoksesta parempaan, kaikille kansalaisille hyvää tuottavaan, tehokkaaseen Suomeen. Toisin on käynyt, sillä osoittautui, että yrittäjänä yrittäjien ja työntekijöiden asialla oleva Sipilä onkin osoittanut häärivänsä vain sijoittajien asialla. Yrittäjien ja heidän työntekijöiden asialla olemisen ja sijoittajien asialla olemisen välinen ero on valtava. Ja tuo valtava ero on mammuttimainen vaalivalhe, jonka pystyy ylittämään vain Timo Soin. Vaalien alla hän antoi lupauksen olla suomalaiset työläisen asialla, mutta hän ei ole ollut työläisen eikä edes suomalaisten asialla.

Olemme juuri saaneet kuulla kiinalaisten sijoittavan Kemijärvelle nousevaan teollisuuslaitokseen satojamiljoonia euroja. Samoin ulkomaalainen pääoma on sijoittanut Turun telakkateollisuuteen ja luottanut Uudenkaupungin autotehtaaseen. Äänekoskelle nousi yksityisellä rahalla valtava satojenmiljoonien eurojen teollisuuslaitos. Kaikki nämä sijoitukset perustuvat suomalaiseen työhön, joka luo maahamme vaurautta tai ainakin verotuloja. Mitäpä Sipilän hallituksen aikana velalla ja noilla verotuloilla on tehty? -Veroja on hukutettu miljardi tolkulla päämäärättömään pakolaispolitiikkaan ja sen karmeiden seurausten massiivisen peittelyyn sekä korjaukseen. Samalla rahaa on syydetty pääkaupunkiseudulle, mutta ei vahingossakaan sinne, missä tässä maassa tehdään tulevaisuuden tuottavaa työtä.

Esimerkiksi puitteiltaan jälkeenjääneeseen Uuteenkaupunkiin valtio ei juuri satsaa. Asuntopulasta kärsivä kaupunki ei pysty tyydyttämään tuottavaa työtä tekevien kansalaisten asuin- tai viihtyvyysvaatimuksia. Kuitenkin samalla valtio hakkaa rahaa pääkaupunkiseudun tuottamattomiin hallintoon perustuviin ympyröihin. Pääkaupunkiseudulle löytyy satojamiljoonia euroja lähes kohteeseen kuin kohteeseen, mutta esim. Suomessa tapahtuvaan tuottavaan kaivostoimintaan sitä ei riitä. Vierasmaalaiset kaivosyhtiöt vuolevat maassamme sananmukaisesti kultaa, kunnes häipyvät ja jättävät jätöksensä kuin koira paskansa! Ainoa poikkeus kaivosinvestoinnissa lienee Talvivaara. Sinne löytyy ja on upotettu satojamiljoonia veroeuroja, mutta Talvivaara on aika kaukana tuottoisasta kullan vuolemisesta!

8 kommenttia:

 1. Pitäisikö maahanmuuttajat jättää oman onnensa varaan säästöjen vuoksi?

  VastaaPoista
 2. Osa vanhuksista on jätetty oman onnensa nojaan. Eikö sinua tämä huoleta anonyymi 14.01

  VastaaPoista
 3. Suomalaisilla on isot eläkkeet ja sukulaisetkin pitää huolta. Maahanmuuttajalla ei niitä ole.

  VastaaPoista
 4. Kaikilla ei ole ja sukulaiset voivat asua satojen kilometrien päässä ja joillakin pieni eläke eli takuueläke 800€/kk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa ne asumistukia ja imaset lääkkeet ja muuta.

   Poista
 5. Rahaa menee kieltämättä hallitsemattoman maahanmuuton seurauksien hallinnointiin ja kieltämättä keskitetysti pääkaupunkiseudun liikenteen pyörittämiseen.

  VastaaPoista
 6. Täss kokoomujavallekin lukemista

  https://blogit.savonsanomat.fi/harry-harkimo/paattajat-sopivat-tilataksiin-eika-se-ole-hyva-asia/

  VastaaPoista
 7. toihintanne.fi houkuttelee Varsinais-Suomeen. Silti maan toiminnot keskittyvät kehäkolmosen suuntaan.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!