perjantai 23. maaliskuuta 2018

SÄÄLITTÄVIEN PORVARIPOIKIEN ONNETON ONNAHTELU!

Uudessakaupungissa tehtiin kunnallispoliittisen ääliömäisyyden maailmanennätys. Kaksi poloista porvaripoikaa esittää elinkeinojohtajaa hoitamaan liikuntaa, kulttuuria, kirjastoja sekä museota. Ei taida kyseisillä esittäjillä olla pienintäkään hajua siitä, minkälainen koulutus vaaditaan mainittujen osa-alueiden pyörittämiseen. Kyseinen porvaripoikien esitys on maailman luokan munaus ja osoittaa ettei näillä tyypeillä ole vähäisimpiään edellytyksiä luottamustehtävän hoitoon. Jos puolueet ajattelisivat hivenenkin kaupunkilaisten parasta, moiset tyypit pistettäisiin tylysti takariviin tai varmuuden vuoksi oven ulkopuolelle.

Kummallakaan porvaripojalla ei ole ensimmäistäkään merkittävää ulostuloja politiikassa. Ensimmäinen ylpeili aikoinaan sillä, kuinka monta lautakuntaa ollaan lopettamassa. Samainen tyyppi on valtuustossa naureskellen kehuskellut ettei perehdy esityksiin. Toinen taas ei saa suutaan auki ilman kuiskaajaa. Tämä on ilmennyt asiassa nimeltä elinkaarimalli. Väkisinkin herää henkiin ihmetys siitä, kuinka onnettomilla eväillä kaupunkimme hallituksessa hyöritään, pyöritään ja päätetään. On siinä Hessulla kestämistä, kun tällaiset öö-tason tumpelot janoavat kostoa tyylillä, joka saa hölmönkin seuraajan hölmistymään ja tuntemaan itsensä terävä-älyiseksi!

10 kommenttia:

 1. Joo. En ole kuullut Löfen pitävän yhtään kannanottoa valtuudtossa. Sensijaan Mika S rakastaa ääntään. Näyttelijä kun on. Valitettavasti hänen ajatuksensa ovat niin korkealentoisia ettei niistä mitään ymmärrä muut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai korkealentoisia? Hänen juttunsa ovat jonnin joutavaa hölinää puhumisen riemuksi ja oman äänen kuulemiseksi.

   Poista
 2. Siis tämmösestä kuullutkaan?

  VastaaPoista
 3. Eihän noiden esityksessä ole järkeä. Miten ne voivat istua hallituksessa.

  VastaaPoista
 4. Missä esityksessä ei ole järkeä? Mistä nyt puhutte?

  VastaaPoista
 5. Typerien porvaripoikien esityksessä.

  VastaaPoista
 6. Voi pyhä Sylvi. Elinkeinojohtaja hoitamaan museoita, kirjastoja, liikuntaa ja kulttuuria. Voiko tämä olla totta?

  VastaaPoista
 7. Kyllä voi. Onko se jokin ongelma. Eikö mies ole tohtori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kaupungissa tohtereista on huonot kokemukset. Ja tiesitkö, vaikka on tekniikan tohtori, ei voi tehdä lääketieteentohtorin töitä. Ei tohtorin titteli tee kenestäkään kaiken osaavaa Jumalaa.

   Poista
 8. Entä teologian tohtorin töitä?

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!