perjantai 16. maaliskuuta 2018

Nyt on aika myydä asunto Uudestakaupungista ja muuttaa Raumalle!

Uudessakaupungissa pomppasivat asuntojen hinnat varsin korkealle muutaman vuoden takaiseen verrattuna. Sen sijaan että kaupunki olisi pyrkinyt parantamaan paikkakuntamme asuinpuitteitta ja palveluita, se päätyi elinkaarimalliin, muttei tarkemmin siihen, mitä tuolla mallilla ja siihen upotetuilla kymmenillämiljoonilla tehdään.  Meille on valmistunut runsaasti koju/parakkityyppisiä vuokra asuntoja kasarmikaavaan sovitettuna. Lisää on tulossa, joten äijäporukat saavat hyviä reissukämppiä.

Kaupunkiimme on kaavailtu myös omistusasuntoja, mutta menekin kehnouden vuoksi rakentamisen aloittaminen on viivästynyt ja osa kohteista on muuttunut vuokra-asunnoiksi. Siispä reissumiehille piisaa kämppiä. Luottamushenkilöiden jahkailu vapaa-ajan puitteiden kehittämisen ja opetuksen laadun parantamisen suhteen, pitävät jatkossakin Uudenkaupungin lapsiperheiden hylkimänä muuttokohteena. Tuskinpa lapsiperheiden kiinnostusta lisää päättäjien minä ite -tyylinen toistensa mollaaminen. Kuten valtamedia muuttunut uutisointi osoittaa: MEIDÄN MOMENTTUM OLI JA MENI JA KÄYTTÄMÄTTÄ JÄI!

Raumalta löytyy viisisataa erilaista vapaata asuntovaihtoehtoa. Kun meillä merenrannat ovat jääneet hyödyntämättä, Raumalla niille on noussut erilaisia asuntovaihtoja. Olkiluodon valmistuessa vuoden sisällä, lisääntyy Rauman asuntotarjonta huomattavasti. Luonnollisesti tämä laskee asuntojen hintoja entisestään. Raumalla tehdään samaan aikaan uutta koulua, yhtä liikuntahallia sekä pian suurta monitoimihallia, voi kaupunkia pitää varteenotettavana muuttokohteena myös lapsiperheille. Edellä mainitut seikat saavat Rauman kasvamaan ja kehittymään merkittävästi. Kun Uudenkaupungin asuntojen tarjonta on rajallista plus niiden hinnat ovat korkealla ja Raumalla on runsaasti erilaista asuntotarjontaa, kohtuulliseen hintaan, lienee juuri nyt oikea hetki muuttaa Raumalle. Omalla tavallaan Rauma tarjoaa tuttua ja vaihtelua uusikaupunkilaisille urheilun ystäville: Meillä on, pienellä rahalla pyöritetty, huonosti menestyvää koripallojoukkue - Raumalla on, suurella rahalla pyöritetty, huonosti pärjäävää jääkiekkojoukkue.

1 kommentti:

  1. Vanhoja 1960-2000 paskoja myynnissä ja hinnat,kun uusissa rakennuksissa..

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!