maanantai 1. huhtikuuta 2024

PELLET ASIANTUNTIJA - ESPOO EI KUULU LIIGAAN!

Meillä politiikassa asiantuntijana häärii mm. yksi Aaltola, joka ei ole oikeastaan koskaan tiennyt mitään kovinaankaan tarkkaan. Koripalossa alan kunkkuna sählää yksi todistetusti varsin kevyin eväin huseeraava Palotie. YLE:n mutu-pohjalta operoivaa jalkapallo"toimitusta voidaan pitää kaikkien toimitusvitsien äitinä. Jääkiekossa jo vuosia kovaäänisempänä kukkona asiantuntijatunkiolla on mölynnyt P. Sihvonen. Hyvä, että nämä tahot ja tyypit osaavat pitää ääntä, mutta he tarvitsevat myös asiatuntemusta itsekkäiden ulostulojen tueksi tai sijaan.

Kaikki mainitut tahot ovat osaamisellaan osoittaneet kykynsä lyödä kirveen kiveen niin, että terä lentää ja sormissa kipu kipunoi. Yksi kukon poika pudotti jo toisen joukkueen liigasta, jalkapalloääliöt ennustivat kaiken poskelleen, taas kerran. Jääkiekossa SaiPa haukuttiin pystyyn ja koko liigan mätäpaiseeksi, vaadittiin urheilullista mahdollisuutta nousuun Mestiksestä SM-liigaan. Koomista on se, että kaikille asiantuntijoille passasi Espoon nostaminen liigaan rahalla, eipä juuri kukaan elämöimällä kritisoinut, kun Espoo nostettiin liigaan vaan ei TuToa?

Entäpä urheilullisuus vaateet nyt, kun SaiPa:n farminakin tunnettu, Imatran Ketterä pudotti Espoon Mestis playoffeissa 4-0. Olisiko nyt kohtuullista selittelyjen sijaan vaatia SaiPa:lle kahta paikkaa liigaan, toinen Ketterä nimellä? Kun tutkailemme espoolaisen urheilun murheellisia jälkiä viimeksi jalkapallossa, niin eikö koko kulmakunta tulisi ihan urheilun uskottavuuden vuoksi sulkea pois pääsarjatasolta ja ohjata keskittymään junioriurheiluun, jonka Espoon seurat osaavat todella esimerkillisesti. Lyhytjännitteiset rahamiehet vain vievät Espoon maineen! Katselkaa linkkejä viime syksyltä menneisiin vuosiin ja veikatkaapa tykönänne, mitä kuuluu muutaman vuoden kuluttua Espoon suunnalta!

LINKIT:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!