sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

LORAUTTAAKO PISUAARI-ROSA ITSENSÄ EU-PARLAMENTTIIN

 



Timo Soinin luultiin pysyvän takinkääntäjien ja kusettajien ykkösen yhtä kauan kuin Uwe Hohnin keihäänheiton 104,80 m maailmanennätys on voimassa. Mjutta Sanna Marin osoitti, että kyllä me mimmitkin osataan ja keräsi viherpiiperryspuheilla ynnä hiilijalanjäljen vastustamisella lähes 36 000 ääntä. Miltei välittömästi vaalien jälkeen hän jätti kaiken lupaamansa ja pyyhkäisi jetsetpiireihin niin, ettei yhtä mustaa ja paksua hiilijalanjälkeä ole aiemmin nähty. Voitaneen siis puhua kusettamisesta termin varsinaisessa merkityksessä ja Sanna Marinin kusetuksen arvoa nostaa se, että hän keräsi äänensä rajatulta Pirkanmaan alueelta, joskin toisaalta po. kusetusta helpotti vahvasti valtamedian valtava tukirummutus. Seuraavissa vaaleissa erään ehdokkaan merkittävä ulostulo tapahtui juurikin virtsaamiseen liittyen, joten kerrassaan mielenkiintoista nähdä kuinka pisuaari-Roosa onnistuu sananmukaisesti kusettamaan ääniä.

Kuten terävimmät muistavat, vasemmisto vaikuttaja Rosa, ei sentään Luxemburg, halusi sukupuolten välistä tasa-arvoa virtsaamiseen. Hänestä oli epäreilua, kun miehet lorauttavat asiansa pisuaariin nopeasti seisoessaan, kun taas naiset istuskelevat kaikessa rauhassa virtsatessaan. Tästä johtuen Rosa, halusi yhteiset klosetit miehille naisille ja tietenkin muille. Näin tasa-arvon vallitessa miehet voisivat valita virtsaavatko seisaallaan urenaaliin vai pytyllä istuskelleen ja naiset voisivat edelleen virtsata perinteisesti istuallaan pyttyyn tai seisaallaan... hei, hei nyt tarvitaan koulutusta. Naisen seisaaltaan virtsaaminen onkin kinkkisempää kuin ensin luulee ja sen taidon laajentamiseen tarvittaneen koulutusta. Tavoitteena olkoon, että kätevä nainen virtsaa nimensä kauniilla tekstityypillä hankeen ja tämä tapahtuu seisaallaan silmät kiinni.



Luonnollisesti koulujen alaluokilla aloitetaan välittömästi pytyttömien virtsahuoneiden viikot, jotta tytöt saadaan vaikka väkisin mukaan seisaalla virtsaajien laajenevaan joukkoon. Tehoiskuna kansalaisopistot järjestävät varttuneille, taantumuksellisille naisille seisaalla virtsaamiskursseja. Kun äänestät Rosaa, tämä toteutuu nopeasti EU-varoin ja kerrankin vihreät ovat valmiita leikkaamaan jopa pakolaisavusta kyseisen virtsaustasa-arvon saavuttamiseksi. Äänestä siis Rosaa eli anna Rosan kusettaa kunnolla sinua niin saat taatusti kusta miehekkäästi takaisin!  Tasa-arvon nimissä jokaiselle naiselle kuuluu oikeus virtsata seisaallaan siinä missä mieskin tekee niin. Eikä tämä saa olla varallisuudesta kiinni, siksi EU:n on rahoitettava tasa-arvoisen virtsaamisen kurssit kaikkialla Euroopassa ja tietenkin myös kehitysmaissa. Niihin meidän tulee lähettää alan osaavia lähettiläitä, eikä tämäkään saa jäädä rahasta kiinni! Lyökö Rosa Sannan kusetusennätyksen, jännää - kesä näyttää sen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!