sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

OIKEUS: E-KAPINA SAA RIKKOA LAKIA




Lapset lähetetään lukemaan tiilenpäitä, mutta aikuiset saavat rötöstellä ja yllyttää rötöksiin, näin tämän päivän "oikeudenjakoa"/mediakeskustelua voi tulkita. Kotva sitten häirikköjärjestö selvisi kaikista syytteistä kuin legendaarinen mäyräkoira ryömimällä veräjän alta. Samaan aikaan yksi ministeri puhuu vakavasti siitä, että lapset täytyisi saada oikeuteen. Käsittääkseni meno ja meininki on täysin nurinkurista eikä kukaan puutu itse ongelmien syihin. Jos nuori voi pahoin, hän reagoi siihen yleensä rikkomalla normeja, jotka ja joiden säätäjät hän kokee oman pahoinvointinsa syiksi. Mistähän muualta lapsi saa yllykkeen/opastusta normien rikkomiseen kuin valtamediasta, joka suitsuttaa yhteiskunnan sääntöjä rikkovan järjestön toimintaa. Voiko olla selkeämpää signaalia, jolla lapselle kerrotaan ettei kotona tai koulussa opetetulla ole niin väliä ja säännöt luotiin rikottaviksi. Kun vielä oikeuslaitoksemme rankaisee yhteiskunnan sääntöjä valvovaa poliisia, ollaan kerrassaan käsittämättömässä tilanteessa. 

Ehkäpä ensimmäiseksi pitäisi rangaistujen penkille viedä tuomarit, jotka rankaisevat yhteiskunnan järjestystä valvovia poliiseja, mutta vapauttavat yhteiskunnan järjestystä rikkovat kiusaajat. Seuraavaksi tiilenpäitä lukemaan joutaisivat valtamedian anarkiaa ihannoivat sekä siihen lapsia ohjaavat toimittajat. Mikäli nykyinen meno jatkuu ja yhteiskunta ei kykene turvaamaan kansalaistensa elämää, ottaa joku heistä pian oikeuden omiin käsiinsä. Eikä omankäden oikeuden otto voi olla kaukana yhteiskunnassa, jossa lapsia aiotaan passittaa vankilaan ja aikuiset saavat lain turvaamina sabotoida yhteiskunnan järjestystä noudattavien normikansalaisten joka päiväistä arkea. Meidän tulisi viimeinkin puuttua ongelmien alkusyihin ja lopettaa puheet seurauksien hoidosta psykologien lisäämisestä ja lasten rankaisemisesta. Lääke tähän on äärettömän yksinkertainen: PALATAAN NORMAALIIN ELÄMÄÄN ja KUNNIOITETAAN TAVALLISTA IHMISTÄ ja HÄNEN OIKEUKSIAAN TAVALLISEEN ELÄMÄÄN SYNNYIN SEUDULLA - eletään niin kuin ennen, sen kaikki osaa. Nyt tilanne luisuu kaoottiseksi sabotaasijärjestön mainostaessa lainkin olevan heidän puolellaan. Kiitoksena oikeuden päätöksestä po. kööri uhkaa pistää ensi kesänä tuulemaan - koskahan kyseinen poppoo saa murhata ihmisiä ilman sanktiota vai missä menee tämän 00-porukan oikeus sabotoida järjestäytynyttä yhteiskuntaa?

LINKIT:



1 kommentti:

  1. Se tuntuu tosiaan olevan näiden keloapinoiden ja heidän hengenheimolaistensa käsitys, että kun täällä on oikeus osoittaa mieltä, se tarkoittaa, että mieltä voi osoittaa millä tavalla tahansa. Ja että tämä oikeus käy yli viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten. Jutun tuomarit tuntuvat myös olevan tässä käsityksessä. Jonnekin ovat salaperäisesti kadonneet tervejärkiset tiedot kansalaisten oikeuksista JA velvollisuuksista. Ehkä niitä ei sisälly itseohjautuvan peruskoulun oppimääriin, mene tiedä. No, sopii toivoa, että juttu viedään hoviin täysipäisten tuomareiden pohdittavaksi.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!