torstai 26. marraskuuta 2015

SPR:n osaamattomuus raiskauksien taustalla?

Suomessa tehdään päätöksiä tunteella ja siitä kumpuavalla kaiken järjen tappavalla ääliömäisellä uholla. Kukkahattutädit ja kellohamesedät ovat mukainhimillisyydellään pilanneet tuhansien suomalaisten ja pakolaisten tulevaisuuden. Nämä itsekkäät mukainhimilliset eivät ole mitenkään valmistautuneet pakolaisten tuloon eivätkä he ole antaneet ajatustakaan ensimmäisellekkään käytännön asialle. Jos joku on erehtynyt vähänkään kysymään tai kyseealaistamaan suunniteltuja ratkaisuja tai epäilemään kotoutuksen onnistumista, on hänet valtamedian myötävaikutuksella leimattu juntiksi tai rasistiksi. Kiitos valtamedian ja mukasuvaitsevaiden jopa pakolaisten asemaa parantavat ehdotukset leimattu rasismiksi tai vaeittu kokonaan.

Vaikka päättäjämme ovat nähneet maahanmuuttajien ongelmat Ruotsissa, jolla on kymenien vuosien kokemus asiasta, silti he ummistavat naapurin ongelmilta silmänsä.Myös Suomessa on nostettu esiin nopean pakolaisten maahan saapumisen seurauksena syntyneet ongelmat. Vieläkään päättäjät eivät halua vähääkään perehtyä maahanmuuton ongelmien aiheuttajaan TOTAALISESTI EPÄONNISTUNEESEEN KOTOUTUKSEEN!

Kukkahattutädit ja kellohamesedät eivät ole käyneet edes armeijaa, joten he eivät tunne massamajoituksen ongelmia. Kun parisataa äijää pistetään jopa vuosiksi samojen seinien sisään, alkavat pian vitsit väljähtyä ja naamat kyllästyttää. Meillä ollaan tietoisesti tehty valinta, jossa edelliset ongelmat lisättynä hormoonien hyrräämisellä tuhoavat lukuisan ihmisen elämän.

Pakolaisten vastaanotto kelvottomiin oloihin on äärimmäistä rasismia. Samalla kun koirankasvattajat valvovat tarkasti myymiensä pentujen kotiolojen laatua, meillä 150 000€ vuodessa tienaava arkkipiispa usuttaa pakolaisia tyhjien kirkkojen kellareihin eli oloihin joihin koiraakaan ei saisi asuttaa. Pakolaisten kotoutus vaatii kodin, tyhjät koulut, kasarmit tai sairaalat ei ole mikään kestävä ratkaisu vaan ongelman siirtämistä ajallisesti, sälyttämistä suomalaisten harteille ja kasvattamista valtaviin mittoihin.

Meidän on katsottava historiaan ja tunnustettava se tosiasia, että kotoutuksen ominut SPR on karkeasti epäonnistunut tehtävässään. Jos näin ei olisi, ei ongelmiakaan olisi syntynyt. SPR vuokraa pitkälti kunnilta, teettä työn mahdollisuuksien mukaan vapaaehtoisilla ja maksattaa kaiken yhteiskunnalla. Ehkäpä toiminnalta voitaisiin vaatia hiukan enemmän laatua, ettei osasta pakolaisia ja kantasuomalaisia tulisi näennäisnhimillisen, mutta käytännössä rasistisen pakolaispolitiikkamme elämällään maksavia uhreja.

Onnistunut kotoutus alkaa tiukasta ja toimivasta seulasta sen suhteen ketä maahan päästetään. Epäluulot poistuvat, jos kantaväestö voi luottaa maahanmuuttajiin eikä heidän tarvitse pelätä, että tulijoiden joukossa on terrorin tekijöitä tai taparikollisia. Toiseksi maahantulijoiden on kohtuullisessa ajassa kyettävä kustamaan olonsa ja mielummin vieläpä kyettävä tuottamaan lisäarvoa Suomelle. Tämä on pystyttävä osoittamaan käytännössä kantaväestölle. Jos näin käy ovat maahanmuuttaja tervetulleita.

Kun maahaanmuutto on osoitettu koko kantaväestölle hyväksi asiaksi, täytyy maahanmuttajat asuttaa normaaleihin koteihin eikä sulloa keskitysleirtyylillä hylättyihin kouluihin, kasarmeihin jne.. Tämän vuoksi maahan on päästettävä perheitä ja lapsia. On naurettavaa väittää, että joku lähimmistään välittävä isä lähtee henkensä kaupalla niin huonoista oloista, ettei niissä pysty elämään jättäen perheensä näihin täysin elinkelvottomiin oloihin. Joka moiseen uskoo on aina höynäytettävissä!

Pakolaisten vastaanotto ja etenkin kotouttaminen on vaativaa toimintaa aina valmisteluista alkaen. Kyseessä on haasteellisempi asia kuin kolikon heittäminen hyväntekeväisyyskeräykseen tai keskustelua kaihtaen enemmistöpäätöksen läpi junttaaminen. Pakolaisista päätettäessä on aina hyväksyttävä se periaate, että pakolaiset tulee asuttaa sinne, missä heidän on parasta olla ja minne heidät otetaan mieluiten vastaan. Jos toimitaan toisin syyllistytään itsekkyyteen ja rasismiin: Ja ainoa muutos mitä saatiin aikaiseksi oli LÄMMÖN JA POMMISATEEN  MUUTTUMINEN KYLMYYDEKSI JA KIVISATEEKSI! Tämä tuskin lienee kenekään tavoite.
7 kommenttia:

 1. http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/poliisin-hallussa-kaksi-turvapaikanhakijaa-saarijarvella-epaillaan-teinityton-seuraamisesta-ja-seksuaalisten-eleiden-tekemisesta/2182124

  VastaaPoista
 2. RAHAA ON !!!! Mitä mieltä Java olet 5000 euron talousseminaarista neljälle henkilölle laivalla niin kun tarkemmin tästä
  http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20152815-7.HTM

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Onpa härskiä ja häikäilemätöntä. Näköjään minkään ei muutu tässä kaupungissa!

  VastaaPoista
 4. Taannoin joku kyseli säätiön varojen käytöstä. Asiantuntija kertoi aamulla, että säätiöitä kuulemma valvotaan erittäin tarkasti patentti- ja rekisterihallituksen toimesta, joten välistä vedot eivät onnistu.

  VastaaPoista
 5. Äkkiä allekirjoittamaan:

  Minä ainakin lopetan kaikissa kaupungin liikkeissä käymisen perheeni kanssa jos tänne tulee vastaanottokeskus!

  VastaaPoista
 6. Linkki katosi: http://www.adressit.com/vastustamme_uuteenkaupunkiin_kaavailtavaa_vastaanottokeskusta

  VastaaPoista
 7. Mikäs tänne Ukiin on turvapaikanhakijoiden tullessa, kun taas on Ukissa työttömienkin määrä lisääntynyt syyskuusta lokakuuhun mentäessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!