lauantai 14. marraskuuta 2015

Päivän opetus: ISLAMILAINEN EI KOTOUDU KOSKAAN!

Jälleen sattui yksittäistapaus, joka koskettaa satoja ranskalaisia. Osa heistä menetti henkensä, osa menetti terveytensä ja tuhannet ranskalaiset menettivät ystävän, sukulaisen tai lähimmäisensä. Kaiken lisäksi tapahtuma lyö maanosamme ylle synkän epävarmuuden varjon: Euroopan maat eivät pysty turvaamaan kansalaistensa turvallisuutta. Myös me suomalaiset elämme terrorin uhan alla.

Kaikeen löytyy aina syy ja syyllinen. Jokainen voi etsiä syyllistä historiasta: Onko tämän päivän terrorimiin vievän tien rakentaneet espanjalaiset ja englantilaiset vai Afganistaniin hyökänneet neuvostoliittolaiset tai jenkit manöövereineen? -Ehkäpä syy ja sylliset löytyvät noista historian tapahtumista ja tekijöistä, mutta se on aivan selvä, ettei yksikään pommin räjäyttämässä lentokoneessa menehtynyt venäläinen turisti eikä Pariisin silmittömän terrorin uhri ollut syylinen tai ansainnut julmaa kohtaloaan.

Ikävä kyllä olemme siinä tilanteessa, että syyllisen etsiminen historiasta ei paranna vähääkään tämän päivän terroriongelmaa - päin vastoin jahkaaminen antaa vain lisäaikaa terrorin suunnittelijoille. Eikä myöskään terrorin uhrien läheisten tai terrorista traumoja saaneiden asemaa paranna pätkääkään se, jos joku yrittää louhduttaa heitä laulamalla: Me maksamme velkaa... Nyt auttaa ainoastaa turvallisuuden luominen.

Yhteiskunnan perustehtävä on turvallisuuden luominen sen jäsenille ja siinä maanosassamme ollaan karkeasti epäonnistuttu: Takavuosina aloitettu terrorin vastainen sota on päättymässä terrorin riemuvoittoon! Sen sijaan että terroria pyrittäisiin kukistamaan, on terrorin tekijöille avattu paraatiovet marssia jokaiseen maanosamme kolkkaan. Tämän kaiken epäinhimillyyden ovat luoneet ja antaneet kasvaa inhimillisyydellä haihattelevat päättäjämme.

Jokainen meistä on valmis auttamaan hädässä olevaa kauimmaistakin. Tilanne muuttuu kokolailla toiseksi silloin, jos auttamiseen sisältyy suuria riskejä. Päästäisit varmasti kotiisi pakkasessa värjöttelevän kauimmaisen. Mutta päästäisitkö häntä sisään, jos siihen liittyisi riski, että hän tappaa lapsesi tai puolisosi? Tästä sinä äänestit viime vaaleissa ja nyt päättäjät killoittavat kilpeään päättäjien pöydässä riskeeraamalla perheesi päästämällä terrorisminriskin sisään!

Suomen menoa kaiken maailman kuppikunteihin perustellaan pääsyllä päätäviin pöytiin. Onhan pöydissä istuminen luonut meille turvallisuutta, kun meitä suojeltiin käyrien kurkkujen vaaroilta ja joulukuusidirektiivin vastaisilta joulukuusilta. Suomalaisia on IRAK:ssa kouluttamassa paikallista virkavaltaa, jotta he osaavat jämäkästi potkaista hallituksen vastustajan oven sisään ja oikeaoppisesti kovistella hallituksen vastustajan perhettä. Kun muistetaan, että juuri tuo suomaisten tukema hallitus hyväksyy yhdeksänvuotiaiden tyttöjen pakkoavioliitot, sopii kysyä: Olemmeko lähettäneet päättäviin pöytiin armottomasti töppöileviä ahterinnuolijoita vai tinkimättömästi asiaansa omistautuneita pedofiileja?

Olisikohan meidän ja päättäjien hyväksyttävä pikimmiten sellainen juttu, että, jos maahantulija on jäsen sellaisessa uskonnossa, joka ei hyväksy toisia uskontoja eikä ateismia, on tällaisen uskonnon jäsenen kotouttaminen mahdotonta. Onko meidän pistettävä kiireellä rajat kiinni, pohdittava kuulummeko oikeisiin kuppikuntiin maailla ja on niissä niissä Suomella riittävän kyvykäs ja isänmaallinen edustus? Vai onko maailma ajautunut siihen pisteeseen, että meidän on perusteltua pitää siltä pohjalta pikaisesti uudet eduskuntavaalit?


1 kommentti:

  1. Kyllähän tämä nyt olisi pitänyt olla selvillä jo kauan kaikille; muslimilla ei ole lupaa kotoutua kristittyyn demokraattiseen kulttuuriin. Jos hän kotoutuu, hänelle asetetaan automaattisesti tappotuomio. Siinä se on. Muslimeja ei pitäisi lainkaan päästää Eurooppaan muuta kuin lomailemaan, omalla kustannuksellaan tietenkin.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!