tiistai 10. marraskuuta 2015

Lama taittui vientiteollisuuden Mekassa

Kun Suomi rämpii syvällä lamassa, niin yksi maamme paikkakunta porskuttaa ja pärjää. Muualla lyödään lappua luukulle, käydään yt-neuvotteluja ja jaetaan lopputilelejä, mutta tälle yhdelle paikkakunnalla syntyi viime vuosina lähes tuhat uutta työpaikkaa ja parhaillaan odotetaan alansa euroopan suurimman tehtaan aloittavan toiminan eli jälleen kaupunkiin on tulossa kymmeniä uusia työpaikkoja.

Kyseiset uudet työpaikat eivät ole mitään huuhaamyyntiä tai osa-aikaisia pätkärupeamia tai yhteiskunnan tukeen perustuvia lyhytaikaisia työpaikkoja, vaan rehellistä teollisuustyötä ja vieläpä pääsääntöisesti vakavaraisten yritysten tarjoamia vientiteollisuuden työpaikkoja. Kyseisen 15 000 asukkaan kaupungin taloudellinen perusta on luotu ja vuosikymmenten kasvu on potkaistu nopeaan nousuun.

Jo nyt teollisten työpaikkojen vaikutus näkyy kaupungissa rajuna kasvuna esim. yksityisellä palvelusektorilla, sillä lukuisat kansainväliset yritykset ovat rantautuneet kaupunkiin. Kaupungin voimakas kasvu kaupan osalta alkoi silmälasiliikkeiden voimakkaalla aallolla ja nyt niitä lienee väkiluku huomioiden Suomen mittakaavassa ennätyksellisen paljon. Viime viikolla kaupunkiin avattiin uusi kodinkoneliike, todistamaan kasvun pysyvyyttä.

Meren kauneimmalla rannalla sijaitseva kaupunki vetää puoleensa myös asukkaita. Sillä sekin lienee Suomen ennätys, että muutamassa päivässä myytiin kaikki asunnot meren rantaan nousevasta luxuskerrostalosta. Tästä johtuen kaupunkiin rakennettaneen nopeasti uusia vastaavanlaisia kerrostaloja, jotka merinäköalasta huolimatta sijaitsevat palvelujen ytimessä.

Koska kaupungin kasvu on vasta alussa ja se on ensimmäine kasvupaikkakunta Suomen taittaessa laman selkää, löytyy kaupungista runsaasti edullisia asuntovaihtoehtoja. Sama koskee liiketiloja, joita on runsaasti vapaana kaupungin ydinkeskustassa. Vielä tänään kasvukaupungin asunnot ja liiketilat ovat edullisia, mutta kiihtyvä kysyntä nostanee niiden hinnat muutamassa vuodessa pilviin eli jos olet tulossa, TULE ÄKKIÄ!

Kaupunki, josta kerron on Suomen vientiteollisuuden fenix lintu eli Uusikaupunki. Jo muutamat vuodet ovat siellä vientiteollisuuden työpaikat lisäntyneet. Nyt tämä kasvunkehto ja merellinen paratiisi tarjoaa valtavat mahdollisuudet yrittäjille ja maamme mainioimmat elämisen puitteet perheille. Siispä jos menestys tai elämisen laatu kiinnostaa, kannattaa kääntyä vaikkapa kaupunginjohtajan puoleen. Juttutuokio hänen kanssaan todistaa, että Uudessakaupungissa pärjää tyhmenpikin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!