sunnuntai 22. marraskuuta 2015

SA-sauvakävelyosasto auttamaan Ranskan muukalaislegioonaa

Suomessa ollaan muuttamassa lakia, jotta voimme antaa aseellista apua maailmalla. Johan suomalaisia sotilaita on jo nyt mm. kouluttamassa irakilaisia kollegojaan, jotta maan hallituksen päätöksiä, yhdeksän vuotiaiden tyttöjen pakkoavioliittoja, ei häiritä opposition voimin; joten mihin lainmuutosta enää tarvitaan. Kun katsomme maamme poliittisen kärjen tylsyyttä, olisi lakia pikemminkin kiristettävä. On vastuutonta antaa valheisiin, laittomuuksiin, verosuunnitteluun, tekstiviesteihin ja suoraan sanoen tyhmyyteen kompuroiville poliittisille ketkuille päätösvaltaa yhdenkään suomalaisen hengestä.

Ääliömäisintä on se, että joku jopa puhuu Suomen Virolle antamista turvatakuista. Virolainen sotilasparaati on itsessään koomisuuden huippu: Ensin tulevat hollantilaiset niillä romupanssareilla, joita ei saatu myytyä edes Suomelle. Marssijonon peräpäässä tepastelee sikaaria tupruttelevien teksasilaisten stetsonryhmä tiiraillen taivaalta satavaa lunta kysyen: Mitä tuo on? Vieläkö tämän jonon hännille pitäisi liittää pikakoulutettu suomalainen sauvakävelyosasto?

Virolaisia ei ole koskaan edes kiinnostanut itsenäisyys saati sen puolustaminen. Tulipa maahan venäläinen tai saksalainen aina virolaiset ovat olleet mäellä laulamassa: Tere tulemast . Samalla maassa ovat alkanut armottomilla puhdistuksilla ja käräytyksillä  höystetty entisen miehittäjän haukkuminen. Kaiken huippu Balttiassa lienee erään vähemmistön kohtelu Saksan edellisen nousukauden aikana. Ei tarvinut sakemannin rakentaa väestönharvennuskombinaatteja Balttiaan kuten muualle Eurooppaan. Baltit olivat saksalaisia miellyttäen hoitaneet koko ongelman jo ennen päätöstä"lopullisesta ratkaisusta".

Onkos kukaan huomannut, että Suomen meiningit ovat aikalailla samat kuin 1930-luvulla. Uho ja sapelinkalistelu kovenee sitä suuremmaksi, mitä pienemmäksi sapeli käy. Osoittaa melkoista tietämättömyyttä, harkintakyvyn puutetta ja epäisänmaallisuutta sotkea Suomea kansainvälisiin selkkauksiin, kun maamme puolustuskyky on ajettu alas. Muistakaa kuinka kävi, kun "Kannaksen paraatiovet jäivät auki"? - NYT SUOMEN KOKO ITÄSEINÄ ON REVITTY MAAN TASALLE!

Mitä Ranskaan tulee, Muukaislegioona on huipuunsa koulutettu ja koulittu, hamaipaisiin asti aseitettu eliittilegioona. Sitä ei ole hätisesti kerätty slummien lukutaidottomista narkkareista, kuten eräs toinen, maailmalle turvatakuina tyrkyttetty, porukka. Muutaman kuukauden pikakoulutuksen saanneella suomalaisella varusmiehellä ei ole mitään sotilaallista annettavaa Ranskalle. Poikkeuksen muodostavat suomalaiset pohjoisen poromiehet ja idän luonnossaliikkujat, joiden tietotaitoa hiitämisestä ranskalaiset tarvitsevat kenties silloin, jos Isis hyökkää hiekka pöllyten suksimalla.

Suomen ulkopoliittinen asema, talous ja puolustus ovat niin retuperällä, että muun maailman ongelmien sijaan meidän tulisi ensin pistää omat asiamme kuntoon. Kansantalous on hyvä mittari Suomen kansainvälisille suhteille ja puolustuskyvylle. Kun kansantalous on kuralla, on kansainväliset kauppasuhteet hoidettu huonosti ja joudumme säästämään puolustusmenoissa. Nyt olemme juuri tässä tilanteessa eikä sitä paranna 1930-luvun tyylinen uho tai olemattoman sapelin kalistelu.

Pitää ensin katsoa karttaa ja hoksata maantieteellinen sijaintimme; tämän jälkeen on syytä tutkia historiaa ja hoksata kenen kanssa meidän on välttämätöntä pysyä hyvissä väleissä. Tältä pohjalta, kun suhteet ovat kunnossa, kumpuaa myös se vienti, joka työllistää ja vaurastuttaa koko Suomen. Maahan jonka ulkopolitiikka ja kauppasuhteet ovat kunnossa ei ole kovinkaan usein, jos koskaan sotatoimien kohde.

Siltä varalta, että joutuisimme sotilaallisen aggression kohteeksi on meillä oltava uskottava puolustuskyky. Suurvallan hyökkäystä Suomi ei pysty mitenkään torjumaan, mutta maamme miehittämisen voimme tehdä niin kalliiksi, että siihen ei kannata ryhtyä. Tämä vaatii välineitä, osaamista ja ennen kaikkea puolustustahtoa, jonka takaa tasa-arvoinen, tasaisesti asutettu ja luotettavien päättäjien johtama Suomi. Paras turvatakuu, kuten totesin,  on pitää suhteet ulkovaltoihin kunnossa.  Jos pystymme tekemään sen puolueettomuuden säilyttäen, on meillä myös suuri kansainvälinen rooli riitojen ratkaisijana.

Viro puolestaan saa kiittää kahdesta asiasta Suomea. Ensinnäkin suomalaiseet voittivat Viron sisällissodassa venäläiset paikallisten katsoessa flekmaattisina vierestä: Kuinkahan tässä käy?  Toiseksi pystyssä pysymisestään Viro saa kiittää Suomen kallista viinan hintaa. Jos Suomi laskisi rutkasti alkoholiveroa ja suomalaiset lopettaisivat alkoholin oston Virosta, jäisi varmaankin maan suurimmaksi tuloksi ulkomailla työskentelevien virolaisten kotimaahansa lähettämät palkkarahat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!