keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Koraanikoulut pelastavat Suomen ja maailman!

Koraanikoulut näyttävät jokseenkin yksitotisilta ja yhteen asiaan keskittyviltä pänttäyskeskuksilta. Nuoret pojat huojuvat polvillaan transsissa päntätessään äänekkästi pyhiä säkeitä päihänsä. Jos huojumisrytmi hidastuu, oppilaan ääni vaimenee tai silmäluomi lurpsahtaa, niin napakasti opettaja palauttaa opiskelurytmin ja oppilaan tarkkaavaisuuden. Askettiisuudesta ja kurista huolimatta Koraanikoulujen opetus on äärettömän tehokasta - se kantaa elämän tuolle puolelle.

Meistä länsimaisista useimmat pitävät Koraanikoulujen opetusta lähinnä fanaattisten uskonkiihkoilijoiden järjestämänä aivopesuna. Meille länsimaiden maallistuneille tyypeille on mahdotonta käsittää opiskelu, joka tähtää uskonnollisiin ja henkisiin päämääriin. Täällä koulua täytyisi täydentää esim. jääkiekolla, musiikilla, ajo-opetuksella jne. ja silloin se ottaisi askeleen lähemmäs meidän ymmärrystämme. Mutta jos tuo toteutettaisiin, ne eivät olisikaan enää Koraanikouluja.

Koraanikoulussa opitaan kunnioittamaan luontoa, oikeaoppista lähimmäistä ja kaiken ohessa tulee opittua lakikin. Niillä nurkilla laki on ja pysyy, joten opetus on vankalla pohjalla. Koraanikoulun ohella ja jälkeen voi opiskella auttamaan lähimmäistä esim. lääkäriksi tai hoituriksi. Sen sijaan lääkäriä lukkuunottamatta ei noilta kulmakunnilta löydy arvostusta läntisen hierarkian kärkiammateille. Henkisyys sekä lähimmäisenrakkaus jyräävät materialismin ja mammonan palvonnan Koraanivetoisissa maissa.

Entäpä kuinka kävisi, jos me toimisimme kuten Koraanikouluissa kasvatetaan eli asettaisimme henkiset arvot materialismin, kerskakulutuksen sekä totaalisen inhimillisen rappion edelle? -Ensimmäinen suuri voittaja olisi luonto - puhuminen ilmastonmuutoksesta ja kasvihuoneilmiöstä muuttuisi konkreettisiksi teoiksi, joilla maailma pelastettaisiin. Koraanivetoisissa valtiossa, jos niitä ei sorkita ulkopuoleleta, yhteiskunnan pysyvyys, lakien sekä arvojen kunnioittaminen ovat vankalla pohjalla luoden varmuutta ja uskoa tulevaisuudelle.

Suorastaan ihmettelen mikseivät Suomen Vihreät ole ottaneen Koraanin oppeja omikseen ja lähteneet muokkaamaan koululaitostamme koraanikoulutyyliseksi. Vaikka Koraanin oppien mukaan elettäessä joku pakkaa menettämään kätensä ja toinen saamaan kiven pähänsä, on kyseessä maapallon tulevaisuuden kannalta merkittävä vaihtoehto. Ja kuten totesin Koraanikoulun opit kantavat elämän tuolle puolelle - pystyykö suomalainen koulaitos tarjoamaan mitään noin pitkälle vievää?

5 kommenttia:

 1. Ei tuota asiaa kukaan muu voi nähdä kuten Java. Menisit hoitoon.

  VastaaPoista
 2. Loistava suunnitelma! Tämä täytyy kertoa hallitukselle, he varmasti ottavat sen yhdeksi ensi vuoden pääteemoista.

  VastaaPoista
 3. Lue tämä jos haluat tietää taustoja Lähi-Idässä ja muuallakin käytävästä kamppailusta tai kilvoittelusta. Siis tarkemmin, että sana jihad tarkoittaa 'kamppailua' tai 'kilvoittelua'. Jihad voi merkitä muslimin sisäistä henkistä kamppailua, mutta termillä viitataan myös aseelliseen taisteluun.
  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1412302640570

  VastaaPoista
 4. Kyllä. Elämä on. Melko halpaa...

  http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2015/11/19/turvapaikanhakijoista-tulossa-miljardilasku-ex-kansliapaallikko-miksi-sita-hyssytellaan

  VastaaPoista
 5. Pakolaiskriisi tulee maksamaan Suomelle ainakin 590 miljoonaa euroa.
  Lähde on Iltasanomat tänään.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!