keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

YLE MURSKAA SUURIMMAN NEUVOSTOSAAVUTUKSEN!!!

 







Neuvostoliitto oli mystinen viritys tuotantokoneistonsa osalta. Sutta ja sekundaa oli suuren valtion tuotetarjonta. Rautanaulan ja avaruusalusten välinen valmistus oli aseita lukuun ottamatta yhtä surkeaa kuin brittien autoteollisuus! Jotenkin jokseenkin ihmetyttää, kuinka koko neuvostotouhu pysyi pystyssä niin kauan, että Herge sai siitä aikaiseksi kirjan: Tintti neuvostojen maassa. Teoksen synty lienee toinen syy, minkä ymmärrän Neuvostoliiton olemassa olon tarkoitukseksi, se ensimmäinen tulee tässä: Tarvittiin joku puskuri pitämään hirvikärpäiset pois Suomesta(lännestä). Kun Neuvostoliitto hajosi, alkoi po. kärpäisiä lennellä täälläkin. Hyvin hoiti neuvostoliitto kärpäistorjunnan, mutta olipa touhuun varattu melkoinen maa-aluekin, jossa ydinasein turvaten voitiin keskittyä pörriäisten vaelluksen rajoittamiseen. Ehkäpä Lappeenrannan ja Japanin välisen alueen pyhittäminen moiseen tarkoitukseen on suurudeltaan Jumalalta jonkin sortin ylilyönti, mutta sattuuhan näitä.


Meillä jatkuu voimakas taistelu muidenkin pörriäisten kuin hirvikärpäisten osalta ja on mielenkiintoista havaita kuinka julkinen sanamme, sinun ja minun rahoittama YLE yrittää juonisti vesittää edesmenneen suurvallan suurinta saavutusta ja onnistunutta tehtävää, joka saattaa olla lajissaan, onnistuneet nauvostokansalle suunnatut tuotteet  peräti, ainoa, jos suolakurkkuja ei oteta lukuun. Jotenkin tuntuu, että koko YLE on valjastettu vesittämään Neuvostoliiton mahtavin saavutus rautanaulan ja avaruusalusten välillä. Reilun 500 miljoonan euron investoinnilla YLE:n on toteutettu varsin kiero juoni. Ovelasti syötetään kansalle pääsääntöisesti Käärijää ja yritetään ärsyttää mm. jalkapallo toteutuksella urheilun parista, jotta kansa saadaan huomaamatta hallitusti mukaan ilman ulkopuolisia häiriöitä, tuhoamaan suurta ja mahtavaa muistoa. Kaiken tämän pitää sisällään pirullinen juoni ja vain sen sivujuonelta näyttävä tehtävä saa vedettyä kansaa mukaan tuhoamaan Neuvostoliiton hir/hertoria saavutukset tempauksella: PELASTA PÖRRIÄINEN - TURVAA ja TAKAA HIRVIKÄPÄISEN LEVIÄMINEN!

12 kommenttia:

  1. Yksi on varma ja se on että Venäjä ei mihinkään häviä. Suomikin häviää maailmankartalta ennen Venäjää. Suomelle(kin) Venäjä on edelleen talouden näkökulmasta mahdollisuus ei uhka.

    VastaaPoista
  2. Trump and Vance make America great again! Näitä paitoja on jo myynnissä. Tulossa on ajat, joita Euroopassa ei olla vielä nähty. Vinkiksi kannattaa lukea eri lähteistä, mikä mies on Vance. Mitä hän tekee, on tehnyt ja mitä mieltä hän on esimerkiksi Ukrainan tukemisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata menetettää yöuniaan. Mitenkään tilanteeseen ei voi vaikuttaa joten mietitään niitä asioita johon on edes mahdollisuus vaikuttaa.

      Poista
  3. Jos Trump voittaa vaalit, jää ensin Ukraina Venäjän armoille ja seuraavaksi Suomi on yksin. Jopa ennen talvisotaa Suomen johto hoito asiat paremmin kuin nykyiset johtajat.

    VastaaPoista
  4. Iltalehti tänään:
    "
    Saksa aikoo puolittaa Ukrainalle antamansa sotilasavun määrän ensi vuonna, uutisoi Reuters.

    Saksa tekee päätöksen huolimatta siitä, että republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump saattaa tehdä paluun Valkoiseen taloon ja vähentää Yhdysvaltojen sotilaallista tukea Ukrainalle.

    Saksa leikkaa tukensa noin neljään miljardiin euroon. Tuki on nyt noin kahdeksan miljardia euroa vuodessa.

    Toimenpiteet käyvät ilmi Reutersin näkemästä Saksan talousarvioesityksestä vuodelle 2025.

    Saksa toivoo, että Ukraina pystyy täyttämään suurimman osan sotilaallisista tarpeistaan G7-maiden sopimilla 50 miljardin dollarin lainoilla, jotka saadaan jäädytettyjen venäläisvarojen tuotoista.

    Yhdysvallat vaatii lainojen ”etupainotteisuutta”, jotta Ukraina saisi mahdollisimman suuren kertasumman nyt.

    Reutersin mukaan EU-johtajat suostuivat ajatukseen osittain siksi, että se vähentää mahdollisuutta, että Ukraina jää vaille rahoitusta, jos Trump palaa Valkoiseen taloon.
    "

    VastaaPoista
  5. Teille Venäjää rakastaville, kristinuskoa korostaville Yle-vihaajille on ihan oma puolue. Ano Turtiaisen johtama Valta kuuluu kansalle.
    Pääsette sitten yhdessä rukoilemaan Jumalaltanne Suomen liittämistä osaksi Venäjää ja vapaan median alasajoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyse on realismista ja pyrkimyksestä elää rauhassa. Ryssäviha on käynyt aina kalliiksi.

      Poista
  6. Kolumni | Kari Liuhto: Venäjän hyökkäys Ukrainaan tuhosi Venäjä-taloussuhteemme
    https://www.ts.fi/puheenvuorot/6382901

    VastaaPoista
  7. Ylen teksti-tv
    "
    Trump: Taiwanin pitäisi maksaa
    USA:n presidentiksi pyrkivä Donald
    Trump sanoo, että Taiwanin pitäisi
    maksaa Yhdysvalloille sen
    tarjoamasta puolustuksesta Kiinaa
    vastaan. Trump kommentoi asiaa
    uutistoimisto Bloombergille.

    - Emme poikkea vakuutusyhtiöstä.
    Taiwan ei anna meille mitään, Trump
    perusteli kantaansa.

    Kiina pitää Taiwania omana
    maakuntanaan, kun Taiwan taas pitää
    itseään itsenäisenä valtiona.
    Yhdysvallat ei ole tunnustanut
    Taiwania valtiona, mutta se
    aseistaa Taiwania miljardeilla
    dollareilla.
    "

    VastaaPoista
  8. Ei enää ”ilmaisia kyytejä” liittolaismaille, sanoi J. D. Vance republikaanien puoluekokouksessa

    https://www.hs.fi/maailma/art-2000010571698.html

    VastaaPoista
  9. https://www.hs.fi/maailma/art-2000010571698.html

    VastaaPoista
  10. Hätkähdyttävä lista: Näin Venäjä on iskenyt Eurooppaan
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010568623.html

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!