sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

TODELLINEN LÄHTÖLAUKAUS USA:n VAALEIHIN!

Tuskin Suomi on koskaan ollut vähemmän mediatiedon varassa kuin se on nyt! Demokraatteja pidetään rauhan ajajina ja nyt ihmetellään kuinka siltä suunnalta voi löytyä presidenttiehdokkaan ampuja. Totuushan on oikeastaan se, että demokraatit palaavat väkivaltaisille ja rasistisille juurilleen, mikäli ampuja osoittautuu demokraatiksi. Minusta on jotenkin koomista, että Trumpin ampumisen yhteydessä YLE:n toimittajana hääri henkilö nimeltä Saarikoski. Saarikoski tai Saarikoskethan ovat olleet yksityisen puolen suurimman media uutislinjan muokkaajia eikä tuo linja ole kovinkaan suosiollinen Trumpille. No eipä nimi miestä pahenna, ei naista ja tuskin henkilöäkään, mutta ihmetyttää uutiskertojan nimi ja pistää pohtimaan sitäkin, millä ilveellä po. henkilö on hommaansa päässyt, onkohan kyse jonkinlaisesta valtamedian sisäisestä sopumanööveristä.

Meillä valtamedia antaa sen kuvan, että demokraatit lukeutuvat, kautta his/hertorian, humaanien ja väkivallattomuutta kannattavien sekä etenkin rasismia vastustavien riveihin. Totuus taas kertoo demokraateista aivan muuta. Ensinnäkin USA:n sisällissodan aikoihin he vastustivat orjuuden lopettamista. Demokraatti Kennedyn aikana oli syttyä kolmas maailman sota, kun po. presidentti nokitti kova kovaa vastaa Hrutsevin kanssa. Lopulta Neuvostoliitto veti ohjuksensa Kuubasta ja USA Turkista. Demokraatit ovat vieneet USA:n kahteen maailmansotaan, pommittaneet lukuisia valtioita lähes kivikaudelle. Suomen kannalta murheellisin sikäläinen presidentti lienee ollut Roosevelt, joka jeesasi Neuvostoliittoa II-maailmansodassa lähes 15 000 lentokoneella, sadoillatuhansilla kuorma-autoilla ja muulla sota/siviilitilpehöörillä. Suvereenien valtiomiesten murhissa USA lienee kiistaton ykkönen, viimeisenä tässä listassa lienee ollut Obaman ministeri Hillary Clinton, molemmat demokraatteja, kuka antoi käskyn eliminoida elävien kirjoista Gaddafin ja voi sitä Hillarryn hilpeyttä, hän oli kuin rouva Herodes tämän ihastellessa lautaselle laskettua Johannes kastajan päätä, kun pääsi tallenteelta katsomaan Gaddafin poisslähdön elävien kirjoista!

Jotenkin vaan tuntuu kovin oudolta, että he ketkä ovat mielestään rauhan ja rakkauden airuita sekä etenkin rasismin vastaisia esitaistelijoita, kannattavat kaikessa kovin kovaa linjaa. Minä en ota po. vaaleihin kantaa itse ehdokkaan puolesta, ihmettelen vaan meidän valtamediaamme ja siihen kuin leipään uskovien, väkivaltaisuutta tukevia puheita ja keskustelutyyliä. On jotenkin kornia, kun sananvapauden puolesta huutavat kaivavat verta, ei omasta vaan, köyhien kavereidensa nenistä ja käskevät muiden olla hiljaa. On vähintäänkin mystistä, kuinka sotaa ruokkimalla ja omia köyhiä kyykyttävillä pakotteilla pyritään rauhaan. Saas nähdä kuinka käy, jos lähtölaukauksesta selviävä, ehdokas valitaan presidentiksi: Pystyykö hän tempuillaan lopettamaan Ukrainan sodan? Trumphan lienee pitkään aikaan ensimmäinen USA:n presidentti, joka ei aloittanut sotia vaan lopetti niitä - saas nähdä kuinka käy ja mitä meidän punavihreät sekä muut haukat toteavat tapahtuneeseen ja tulevaan ja pelaavatko itsensä ja siinä sivussa Suomen pattitilanteeseen.

10 kommenttia:

  1. Vaikka väkivalta ei ole missään tilanteessa toivottavaa, niin jos esimerkiksi Putin ammuttaisiin, niin varmasti asia uutisoitiin Suomessa ja maailmalla enemmän sensaationa kuin suru-uutisena. Ei vain valtamedia, vaan kaikki länsimaat yhdessä luovat kannan siitä ketkä ovat rauhaa ja demokratiaa uhkaavia ihmisiä, ja ketkä ansaitsevat kuolla.

    Myös Trump osoittanut olevansa demokratian pelisääntöjä halveksiva ja jatkuvia valheita suoltava presidentti. Hän on täysin omalla käyttäytymisellään ja teollaan ajanut itsensä siihen tilanteeseen, että länsimaisen kannan mukaan hänet luokitellaan pahan puolelle kuuluvaksi.
    Suurin osa amerikkalaisistakaan ei toivo hänestä presidenttiä, mutta tällä hetkellä käytössä olevat vaihtoehdot ovat äärimmäisen heikot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venäjä on kristitty länsimaa. Samoin Etelä-Ameriikan maat, jotka tukevat Putinia. Jos maailmassa järjestettäisiin demokraattiset vaalit VBenäjä ja Kiina voittaisi ne ja niin sanotut Usamieliset länsimaat häviäisivät.

      Poista
    2. Näin aivan varmasti olisikin, mutta on silti täysin oikeutettua puolustaa länsimaisen demokratian arvoja demokraattisessa maassa.

      Olisiko maailma teidän mielestänne jotenkin onnellisempi, jos Putinin Venäjä hallitsisi yksin Eurooppaa? Siihen Venäjä tunnetusti pyrkii, joten olisi mukava saada perusteluja, miten me täällä Suomessa olisimme teidän mukaanne onnellisempia Venäjän lipun alla?

      Poista
  2. Venäjä pelkää Amerikkaa, joka söi sanansa ja anto naton levitä sen rajoille. Ei Putin pyri valtaamaan Pariisia. Sen teki Hitlerin, Mussolinin ja Mannerheimin rintama.

    VastaaPoista
  3. Usa pettää liitolaisensa ja Venäjä vihollisensa, kuinka käy Suomen.

    VastaaPoista
  4. Okei, täällä on kyllä niin foliohattuista porukkaa kommentoimassa näitä keskusteluja, että ehkä on viisainta viimeinkin lopetella tämä avohoitopotilaiden kanssa väittely.

    Parempaa jatkoa kaikille vaan tänne ja näkemiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa sinulla olla foliohattu valahtanut silmille. Kokeile piippalakkia. Heh heh.

      Poista
    2. Nojosella ajatus himmeni, syy foliohattu selittelyyn.

      Poista
  5. Ampujan todettiin olevan rekisteröitynyt republikaaniksi, joten aivan turhaa oli epäillä tästäkin demokraatteja. Joku foliohattu saattaisi jopa pian väittää, että koko ampumisepisodi järjestettiin lisäsympatioiden keräämiseksi Trumpille ja varmistaakseen hänen vaalivoittonsa.

    VastaaPoista
  6. Kaheli mikä kaheli.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!