perjantai 12. heinäkuuta 2024

PAHOITTELUT PAHASTA HUOMAAMATTOMUUDESTA


Kukaan ei ole täydellinen, etenkään en minä, joten pahoittelen laiminlyöntiäni vastata anonyymi 8. heinäkuuta 2024 klo 10.19(tekstini lopussa) lähettämään napakkaan ja asialliseen kommenttiin. Olin muutama minuutti aiemmin kirjoittanut uuden postauksen ja keskityin muun touhun lomassa vain siihen ja seuraaviin, siksi se jäi huomiotta. Ensinnäkin koen olevani kaikkea muuta kuin äärioikeistolainen jo se, että puolustan vähemmistöjä ja syrjäytyneitä avoimesti todistaa tämän - muistelkaapa ketkä esittivät kotoutuslautakunnan perustamista Uuteenkaupunkiin. Kuulun persuihin lähinnä siksi, että muiden ehdokkaiden/luottamushenkilöiden(oman/vieraiden puolueiden) näkemykset eivät rajoita henkilökohtaista toimintaani tai äänestyskäyttäytymistä. Pöytäkirjoista ja valtuustoaloitteistani näkee selvästi, että olen heikomman puolella. Blogistani taas voi havaita, että en ole nykyisen hallituksen köyhien kurmoottamislinjoilla ja olen aivan avoimesti kritisoinut puolueen puheenjohtajaa tästäkin asiasta. Mutta käytännössä keskityn paikallispolitiikkaan, minulla ei ole intoa eikä pyrkyä lääni tai valtakunnan tason politiikkaan tahikka järjestötoimintaan, joten valtakunnan kannanottoni ovat vain tuuleen huutelua!


YLE on mitä perussuomalaisin konsepti, se ylläpitää suomalaista kulttuuria ja avaa laajasti historiaamme. YLE:n tehtävä ei ole opettaa vaan uutisoida ja taustoittaa tapahtumia kaikki osapuolet huomioon ottaen. Nyt näin ei ole esim. Aaltolan tapauksessa hänen sivaritaustansa jäi selkeästi miehen haukkamaisuuden varjoon. Haluan vanhan YLE:n takaisin: kunnon maakuntaradiot ja urheilutapahtumiin keskittyvät urheilulähetykset takaisin. Ikävä kyllä maakuntalehtien ruikutuksen vuoksi aluelähetykset ovat, mitä ovat, jos niitä voi edes kutsua aluelähetyksiksi. Jos joku on tai on olevinaan jalkapalloasiantuntija, pysyköön lestissään eli kommentoikoon sitä sektoria minkä kommentointiin hänet on pestattu. Ei Ranskassa suurimman äänimäärän kerännyt puolue missään välissä mainostanut itseään rasistiseksi porukaksi. Jos tällaista mielikuvaa lähdetään väittämään ja levittämään, täytyy se tehdä kattavasti faktat esittäen sekä syvällisesti ja laajasti perustiedot tarjoten.

Suomalainen meininki perustuu pitkään kristilliseen perintöön. Haluan olla suomalainen ajatusmaailmaltani, enkä halua lukea itseäni idän tyrannien saati lännen imperialistien leiriin kuuluvaksi. Toivoin aikoinaan rauhaa Kaukoitään, Etelä-Amerikkaan, Arabian niemimaalle jne. ja haluan sitä Ukrainaan. Suomi liittyi NATO:n jäseneksi, joten siellä ollaan. Mielestäni meidän on tehtävä kaikkemme, jotta tappaminen Ukrainassa loppuu ja vastaavia tuskan ja kuoleman pesäkkeitä ei synny lisää tälle maapallolle. NATO tuskin on oikea väline tuohon tavoitteeseen.


Java Valkonen ja muut tämän valtakunnan perussuomalaiset+äärioikeistoon kallellaan olevat pienemmät poliittiset ryhmät vihaavat täydestä sydämestään Yleä. Syy siihen hyvin yksinkertainen, Ylen tuottama ohjelmasisältö ei pääpiirteissään tue perussuomalaisille tärkeää arvomaailmaa.

Suomi on länsimainen demokratia, EU:n ja Naton jäsen, ja jakaa samat tärkeimmät arvot kaikkien muiden länsimaisten demokratioiden kanssa. Meillä Suomessa sisäisen rauhan tae on jo pitkään ollut se, että täällä pätee enemmistövaltaisuus ja reilut demokratian säännöt. Enemmistö Suomen kansasta on vaaleilla todistanut, että se toivoo Suomen jatkossakin olevan tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja kansainvälistä yhteistyötä kannattava maa.

Ylen ja kaikkien Suomen peruskoulujen ja muiden oppilaitosten PÄÄTEHTÄVÄ on kasvattaa kansalaisia näiden arvojen pohjalta. Ei ole sellaista koulua tai opettajia Suomessa, joiden tehtävä olisi tunneilla opettaa suhtautumaan ennakkoluuloisesti luokan maahanmuuttajapoikaan tai toisistaan seksuaalisesti pitäviin takapenkin tyttöihin. Eli toisin sanoen, tämän maan koulujen ja Ylen tehtävä on kasvattaa kansalaisiaan (myös perussuomalaisia) suhtautumaan lähtökohtaisesti kaikkiin ihmisiin tasa-arvoisesti.

Ylen ja koulujen tehtävä on tuomita ja opettaa tuomitsemaan kaikki sellainen käyttäytyminen, joka ei vastaa länsimaisen demokratian arvoja. Näihin kuuluu esim. Venäjän nykyhallinnon tuomitseminen, terrorismin tuomitseminen, rasismin ja sukupuolisyrjinnän tuomitseminen.

Ylen tehtävä ei ole muuttaa ohjelmasisältöään, vaan perussuomalaisen ajattelun on muututtava yhtenäiseksi valtiollisen linjan kanssa.

Loppuun vielä pari lyhyttä pointtia:

-Yle ei ole salannut Mika Aaltolan siviilipalvelustaustaa missään vaiheessa. Asia oli puheena ja kaikkien tiedossa jo kauan ennen hänen presidenttiehdokkuuttaan.

-Ylen jalkapallostudiot ovat edellä mainituista syistä toimineet ihan oikein nostaessaan Ranskan laitaoikeiston vastustamisen pinnalle lähetyksissään. Eikä ne asiantuntijatkaan sinua Java ärsyttäisi, jos et kaikkea katsoisi niin kriittisesti PS:n sinikeltaisten lasien läpi.

Rauhaa ja rakkautta, kaikesta huolimatta.




30 kommenttia:

  1. Mikset liity demareihin

    VastaaPoista
  2. Onko laitaoikeiston tuomitseminen kategorisesti ainoata oikeata politiikkaa ja jos on niin minkä tieteellisen tutkimuksen mukaan?
    Ehkä kommentoijien olisi syytä tutkia tarkemmin, mitkä puolueet ovat naimisssa minkäkin kanssa esimerkiksi Ukrainan sodan asiassa.

    VastaaPoista
  3. "Indoktrinaatio on jonkin arvojärjestelmän, uskomusjärjestelmän tai oppijärjestelmän eli doktriinin iskostamista ihmiseen ilman mahdollisuutta sen kyseenalaistamiseen tai kriittiseen arviointiin. Iskostettu uskomus tai arvo esitetään ehdottomana totuutena, ja sen noudattaminen katsotaan pakolliseksi.[1]"

    Lähde Wikipedia

    Tämä on länsimaiden DEMONkratiaa.
    Media papukaijana suoltaa propakandaa.
    Ja kansakunnat vihaa.
    Pelko, kuin mätä kananmuna kovalla vihankuorella piiloitettuna.

    Rauhaa, rakkautta ja Jumalan siunausta Suomen kansalle🙏....sitä turvaa ei tule jos vähäistäkään katkeruuden tahi vihansiementä sydämissä muhii⏳️⏰️

    VastaaPoista
  4. Toi lainauksen teksti on aika säälittävää. Ps ei ole äärioikeistoa. Se on suomen eduskunnassa suuri keskusta/oikeistolainen puolue ja tuon kirjoittaja on sitä mieltä että neljännes suomen kansasta on rasisteja. Ei ole tässä päivässä tuo anonyymi kirjoittaja. Ehkä hänen olisi kannattanut ottaa yksi viinilasillinen vähemmän tuona päivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkyvimmät persut ottavat pääsääntöisesti kantaa asioihin tavalla, joka antaa puolueesta äärioikeistolaisen vaikutelman.

      Poista
    2. Esimerkiksi ketkä ja minkälaisilla kannanotoilla?

      Poista
  5. Hyvää keskustelua puolin ja toisin. Kiitos anonyymi aloittajalle ja Javalle vastauksesta ja asian korotutetusta esilleotosta.

    VastaaPoista
  6. Purran ylimielisyys on niin tylyä, ettei se vetoa kansaan.

    VastaaPoista
  7. 10.19 kirjoitus on probakandaa, ei mitään analyyttistä tai objektivisyyttä. Kirjoitus tavallaan kehottaa luomaan ennakkoluuloja perussuomalaisia kohtaan ja kieltää toisaalta luomasta ennakkoluuloja.

    VastaaPoista
  8. Kaikki toivovat tietysti rauhaa Ukrainaan, se on selvä. Mutta niin pitkään kuin Venäjä on Putinin ja hänen luottohenkilöiden hallinnoima diktatuuri, niin rauhasta ollaan todella kaukana. Vaikka Ukrainaan saavutettaisiin rauha ja vaikka Putin suostuisi luovuttamaan valloittamassa alueet takaisin, niin Suomi ei tule luottamaan Venäjään tai luomaan sen kanssa tavallisia naapurisuhteita. Se ei ole edes mikään mielipideasia, vaan se on fakta. Jos Venäjällä joskus pidetään rehelliset presidentinvaalit ja aletaan noudattamaan uskottavasti demokratian pelisääntöjä, niin ehkä sitten voi jotain naapurisuhteita vielä syntyä. Mutta kun ajattelee realistisesti, niin Venäjästä tuskin tulee kaveriamme enää tämän maapallon historiassa.

    Ranskan kansallisen liittouman suurin ongelma ei ole sen syrjivä asenne maahanmuuttajia kohtaan, vaan puolue on myös erittäin Venäjä-mielinen. Tästäkin syystä puolueen tuomitseminen Ylen lähetyksissä on enemmistön näkökulmasta ihan oikein.

    Ps. Yle kirjoitetaan kieliopin mukaan Yle, ei YLE.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieliopin mukaan hänen luottohenkilöiden hallinnoima, ei "hänen luottohenkilöiden hallinnoima".

      Poista
    2. Luottohenkilöidensä siis.

      Poista
    3. Venäjän päätöksentekoon kannattaa tutustua edesmenneen Martti J Karin luennonkin avulla. Luento löytyy netistä.

      Poista
    4. Turha kertoa toivomuksista, ne voi lähettää Korvatuntirille. Tunnissa Venäjä voi tehdä Ukrainasta asumiskelvottoman. On olemassa muitakin totuuksia kuin se minkä USA "ystävineen" kertoo ainoana totuutena. Kyse on valtapolitiikasta eikä mistään länsimaisesta ajattelusta tai demokratiasta. Valtapalettia johtaa tällä hetkellä Kiina.

      Poista
    5. Kyllä voi tehdä, mutta Venäjä tietää mitä siitä seuraa.

      Poista
  9. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/54838396-9bba-4dab-895b-9b36dccdd609

    VastaaPoista
  10. Ranskan vasemisto tukee Putinia.

    VastaaPoista
  11. Monesti miettinyt, kuuluuko arvoihin rehellisyys?

    VastaaPoista
  12. Kiitos käynnistä ja asiallisen tyylikkäistä kommenteista! Venäjän toimet ovat tuomittavia, siitä tustuskin ollaan eri mieltä. Samoin USA:n toimet ympärimaailmaa, kuten Kiinan ja EU:n maiden toiminta Afrikassa, täytyy rehellisyyden nimissä tuomita. Fundeeratkaa sitäkin, kuinka meidän tuomitsemisemme vaikutti esim. IRAN:n pommittamiseen kivikaudelle tai Kiinan velkaannuttamispolitiikaan Afrikassa tai Ukrainan sodan jastkumiseen - EI MITENKÄÄN. Suurvaltoja ei hetkauta millin vertaa, mitä joku Suomi ajattelee tai tuomitsee, koska jo oma toimitamme on äärettömän yksisilmäistä ja kaksinaamaista sekä mahdollisesti jopa tyhmää. Jo Stalin totesi, että maantieteelle emme voi mitään, tätä lausahdusta me emme saa unohtaa eli nykyisille haukoille on hyvä antaa ohjeeksi: Älkää toistako 1930-luvun lopun virheitä. Suurvallat ovat suurvaltoja eikä niitä kiinnosta kuin oma etu, jonka vuoksi on tallattu kautta historian pieniä kansoja Rooman valtakunnan ajoista nykypäivään.

    Minä petyin persujen napatyyppeihin silloinkin, kun Junnilaa lyötiin kuin oman emakon päälle karjahdellen kömpivää vierasta karjua. Yksikään persu ei puolustanut häntä vaikka kaikki Junnilan tuntevat tiesivät nazisyytökset perättömiksi. Koomista tilanteessa on sekin, että ansimmäiset positiiviset eleet Junnilaa kohtaan tulivat, hänet tuntevilta, Naantalin demareilta. Po. demarien mielestä Junnila voi jatkaa puheenjohtajana. Omat eivät tehneet elettäkään Junnilan puolustamiseksi - odottivat varmaankin Junnilan ryöpytyksen seurauksena mehtipaikkojen vapautumista itselle. Ei ole sellaista uskontokuntaa, aatetta, vakaumusta, puoluetta tai järjestöä, jossa ei olisi ihmisiä, ketkä tavoittelevat vain ja ainoastaan omaa henkilökohtaista etua - näin on näreet myös persukuusikossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäisen kappaleen näkemykset avartavat toivottavasti monellekin Suomen tilanteen. Suomi on pieni maa ja tulee aina olemaan pieni maa maailman politiikassa. Suomi voidaan jopa "uhrata" kuin shakissa sotilas jos se auttaa pelaajaa (=suurvaltaa) voittoon. Suurvaltapelissä Suomi on vain pelinappula.

      Unkari on EU-maa ja NATO:ssa mutta tekee omaa kauppapolitiikkaa mm. Venäjän kanssa. Unkari "nyppii rusinat pullasta" koska Unkarin strategia on oman maan etu ennen muita. Muut EU-maat ja NATO-maat "moittivat" mutta käytännön sanktioita ei ole ja tuskin tulossakaan. Unkarikin on pieni maa ja kansalaisten etu on asetettu etusijalle. Suomessa yritetään olla "mallioppilaita" ja kansalaiset sekä talous kärsivät vaikka meilläkin voitaisiin toimia kuten Unkari. Suomen "mallioppilasmainen" politiikka EU:n ja NATO:n suuntaan rapauttaa suomalaisten elintasoa, taloutta, palveluja sekä hyvinvointia.

      Unkarin toimia kannattaa seurata maailman tapahtumissa ja verrata vaikka Suomen vastaaviin.

      Poista
    2. Aivan. Eu-Nato-maan pm. Orban tapasi 12 päivässä Zelenskin, Putinin, Zin, Bidenin ja Trumpin.

      Poista
  13. Rajalaki taisi mennä läpi. Suomessa on siis eduskunnassakin selkeä enemmistö laitaoikeistoa.

    VastaaPoista
  14. Ne ketkä laumasieluina haukkuvat muita natseiksi ja rasisteiksi, haukkuu Venäjää koko ajan. Eikö se ole rasismia?

    VastaaPoista
  15. Venäjän sotatoimia Ukrainassa tukevien venäläisten haukkuminen (esimerkiksi ryssäksi) ei ole rasismia. Viattomien ihmisten tappamista suorittavien ja sitä toimintaa kannattavien ihmisten haukkuminen ei ole rasismia. Tällaisilla ihmisillä ei ole ihmisarvoa.

    Sen sijaan länsimaista demokratiaa uhkaavaan sotaan tai terrorismiin kytkeytymättömän, Suomeen muuttavan vieraan maan kansalaisen syrjiminen tai haukkuminen ihonvärin, uskonnon tai kansalaisuuden perusteella on rasismia. Kaikki hiljainenkin ja perusteeton ennakkoluuloisuus näitä ihmisiä kohtaan on myös rasistista käyttäytymistä.

    Vilhelm Junnila on omasta tahdostaan ollut puhujana uusnatsien tilaisuudessa. Siinä on ihan riittävästi todisteita hänen arvoistaan ja sympatioistaan natsistista ajattelua kohtaan. Ei kukaan päädy vahingossa puhujaksi tällaisiin nahkapäiden tilaisuuksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 19.41 missä uusnatsien tilaisuudessa on Junnila puhunut? Rasismi on sana jota häikäilettömästi käytettään väärin jolla tehdään politiikkaa ja jota maahanmuuttajat kertovat saadakseen ns mielikuvaa suomalaisista ja joka tahallisesti liitetään persuihin. Aitoja rasisteja on joka puolueessa. Kannattaa mennä kelaan, työvoimatoimistoon tai ruveta poliisiksi, siinä voisi monella tulla realismia ajatteluun.

      Poista
  16. Ainoat jutalaisia natsien tavoiilla vainoavat löytyy vasemmistosta. Jos tuomitsee vain venäläiset ja ryssittelee niitä, on rasisti. Jenkit on tehnyt pahempia sotarikoksia ja murhanneet valyion päämiehiä ja lapsia. Yleissivistyksen puute on aina rasismin taka.

    VastaaPoista
  17. Ei teitä Venäjän puolustelijoita voi ottaa vakavasti. Muuttakaa sinne, jos se kerran on ihmisoikeuksia rajoittavassa diktatuurissaan niin ihana maa. USA sentään on yhä jonkin tasoinen demokratia, vaikka Trumpin alaisuudessa nekin demokratian rippeet uhkaa romuttua.

    On aivan sairasta ihannoida sellaisia suurvaltojen johtajia, jotka pyrkivät itsepäisesti viemään maatansa haluamaansa suuntaan tapattaen siinä sivussa kaikki eri mieltä olevat ja kiittäen kaikki heidän toimintaansa kohdistuvat syytökset.
    Ei muuten olisi Venäjällä tätäkään blogia toiminnassa. Diktatuurissa ei saa olla omia mielipiteitä. Ja ikkunasta ulos katsoessa saa nähdä vain sen maailman, jonka valtion johto sallii nähdä.

    VastaaPoista
  18. Mikä oli tai olisi ollut Vasemmistoliiton ja Vihreiden vaihtoehto rajalakiin?

    VastaaPoista
  19. Tapahtuneita sotimisia ja sortoa rehellisesti arvioitaessa totuus on se, että Venäjä on pikkupiru ja USA suuri sataana. Kukaan ei ihannoi Putinia. Näin väittävät ovat vajaalla tiedolla ajavia valtamedian aivopesun uhreja.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!