lauantai 27. heinäkuuta 2024

VALTAMEDIAN VIHERVASEMMISTOLAISUUDESSA VEREN MAKU!


Valtamedia informoidessa meitä ilmastonmuutoksesta, edellyttää se meiltä paljon ja nopeita toimia, vaikka niillä ei ole kokonaisuuteen nähden mitään merkitystä. Meidän täytyy osoittaa muille olevamme talkoissa mukana, perustellaan olemattoman roolimme välttämättömyyttä mainitussa globaalissa ongelmassa. Valtamedian ottaessa esiin pakolaisuuden, se sanoo jokaisella suomalaisella asioiden tolan olevan niin loistava, että jokaisen täytyy olla valmis tinkimään, jotta voimme ottaa tänne pakolaisia mahdollisimman runsaasti pakolaisia. Sen sijaan valtamedia ei juurikaan sijoita rikkaa ristiin tai tippaakaan painomustetta sen eteen, että voisimme parantaa ihmisten oloja siinä määrin ettei heidän täydy puutteen ja kurjuuden vuoksi jättää rakkaita kotiseutujaan. Valtamedialle pakolaisuus on kuin yhteiskuntaamme raikasta sade, jonka pisarat pakolaiset tulevat ilolla lämmöstä tänne pohjoisen pakkasiin!


Valtamedia luo mielikuvia, jotka meidän tulee ottaa vastaan totuutena. Yksi tällainen totuus, jota toitotetaan koko ajan, on se, että Venäjä on kaiken pahan ja idän alku. Totuus lienee kuitenkin se, ainakin venäläisten mukaan, että he lukeutuvat länteen ja ovat sen etuvartiossa torjumassa aasialaisten hyökkäämistä Eurooppaan. Tuosta voimme olla montaa mieltä, mutta entäpä ne toiset totuudet, joista valtamedia vaikenee, eikö niitä asioita ole lainkaan olemassa ja miksei valtamedia vaadi meiltä inhimillistä suhtautumista juuri niihin asioihin, joilla voimme ihan konkreettisesti poistaa hätää ja kurjuutta? Kun hieman tutkailemme lähiher/historiaa ja nykypäivän käänteitäkin, niin voimmeko asioita rehellisesti tutkaillen pitää itseämme juurikaan pahoja ryssiä parempina ihmisinä ja inhimillisyyden sekä demokratian puolesta taistelijoina.

Tiesitkö, että Afrikan sarven pakolaisuuden alkusyynä on pitkälti kulmakunnalla harrastettu ryöstökalastus, mukana rantoja on imemässä kaloista tyhjäksi EU:n kalastuslaivasto. Tämän seurauksena paikalliset näkivät nälkää ja ryhtyivät toimiin ruuan heidän pöydiltään vieneitä vieraita kalastusaluksia kohtaan. Meillä afrikkalaiset alueitaan puolustaneet kalastajat leimattiin mediassamme merirosvoiksi ja Suomestakin lähetettiin sota-alus kurmoottamaan näitä "merirosvoja". Mikseivät meidän vihreät tai vasemmisto puuttuneet päättäjien pöydissä EU:ssa tai YK:ssa edes sivulauseissa suureen hätään, jonka olisimme voineet ja joka meidän olisi tullut jo inhimillisyyden nimissä poistaa? Entä olemmeko tuominneet eurooppalaisen öljy-yhtiön kammottavat toimet Nigeriassa tai sen sotkun minkä maanosamme öljy-yhtiöt jättivät Venäjälle ennen kuin Putin ajoi ne pois? Pientä nurinaa sentään pidetään siitä, kun Suomesta Saudi-Arabiaan myydyt panssarit löytyvät Jemenissä jyräämässä siviilejä.


Valtamediaamme ja sen uutisoinnissa harjoittamaa tarkoituksenmukaista valikoivaa ja vaikenevaa -linjaa voidaan pitää tietoisena kansan mielipiteen muokkaamisena. Koko po. median toiminta antaa sen julkaisupolitiikasta amatöörimäisen kuvan ja koko ajan laajeneva väkimäärä ymmärtää tämän ja samalla media-ateistien joukot kasvavat. Skeptisyyttä suurjulkaisuihimme lisää myös niiden omaa luotettavuutta pönkittävä kampanjointi ja markkinointi - miksi markkinoida asiaa, jos se on kerran itsestään selvyys, eihän punaisen auton omistajankaan tarvitse kiinnittää autoon kylttiä, joka kertoo sen värin punaiseksi, kaikki näkevät näkevät sen ihan omatoimisesti silmäilemällä autoa. Jokin mättää silloin, kun media vaati tekoja, joilla ei ole mitään vaikutuksia niihin asioihin joihin pyritään vaikuttamaan. Suomalaiset osaavat asua maakunnissa vastuullisesti sotkematta elinympäristöään, tästä on satojen vuosien näytöt, joten emme tarvitse sen enempää EU-tahojen kuin pääkaupungin media ohjeistamista. Jälkimmäiset voisivat itse lopettaa maailmaa ja luonnonvarjoja kuluttavan elämäntyylinsä ja jättää tavalliset kulkevaiset rauhaan.

Meillä vallitsee käsittämätön käsitys, jonka valtamediamme on luonut: Jos vähänkin kritisoit uutisointimme yksipuolisuutta, saat lauman valtamediauskovaisia kimppuusi. Tuskin kukaan tässä maassa hyväksyy itänaapurimme brutaaleja sotatoimia, mutta me emme voi maantieteelle mitään. Suomalaisten on tyydyttävä elelemään täällä ison naapurin kainalossa niin, että meistä on hyötyä naapurillemme. Silloin saamme olla rauhassa ja se saattaa jopa kuunnella meitä. Aseiden kalistelulinjalle meidän ei kannata lähteä, her/historia on näyttänyt kuinka siinä käy. Miksei meidän valtamediamme puutu vaikkapa aiemmin mainittu ryöstökalastuksen aiheuttamaan ongelmaan ja aloita kampanjaa: Älä syö tonnikalaa, vaan valitse kotimainen vaihtoehto. Jos näin toimitaan kautta koko EU:n, loppuu ryöstökalastus ja tarve lähteä pakolaiseksi. Eikö tämä ole win-win-tilanne kaikille vai olemmeko aikamme kolonialisteja, ketkä riistävät ruuan afrikkalaisilta ja toivovat saavansa sen seurauksena halpaa työvoimaa?

28 kommenttia:

  1. Eihän nämä tajua taloudesta mitään. Näillä kun olisi enemmistö, maa olisi äkkiä konkurssin partaalla kuin Venezuela öljyineen. Tuo esimerkkinä toimiminen on hyväuskoisuutta hölmöillimmään. Kyllä maailmalla riittää huijareita tulemaan "pakolaisina" elämään ilmaiseksi!

    VastaaPoista
  2. Muuta vittu Venäjälle ja lopeta se saatanan "valtamadiasta" itkeminen jo!!! Suomessa media kertoo kuitenkin uutisia niin kuin ne oikeasti ovat tapahtuneet. Suomen median tehtävä on myös asettua länsimaisen oikeuskäsityksen puolelle ja ohjata ihmisiä ajattelemaan länsimaisella ja demokraattisella tavalla.

    Kun islamilainen terrorijärjestö räjäyttää pommin ruuhkaisessa ranskalaisessa metrossa ja tappaa satoja siviilejä, niin pitäisikö Ylen ja muun Suomen median uutisoida näin?

    "Isis teki menestyksekkään hyökkäyksen vääräuskoisia kristittyjä vastaan."

    Entä miltä nämä otsikot tuntuisivat?

    "Venäjä etenee upeasti Ukrainan maaperällä, ottaa haltuun sille kuuluvia kaupunkeja."

    "Pohjois-Korean johtaja kohtelee kansaansa reilusti ja oikeudenmukaisesti".

    "Venäläiset rakastavat Vladimir Putinia. Presidentin suosio yhdistää koko maata."

    Kaikkien maiden mediat uutisoivat asiat siitä näkökulmasta, jota ne arvoiltaan edustavat. Jos herra blogin ylläpitäjä ei arvosta länsimaisen demokratian arvoja, niin MUUTA VENÄJÄLLE!
    Suomi ei koskaan tule luopumaan nykyisestä oikeuskäsityksestään, mediastaan tai arvoistaan, ainakaan taistelematta viimeiseen sotilaaseen asti.

    Itke vain vaikka kaikki blogit täyteen, Suomi ja sen media ei tuosta paskasta piittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään sinä piittaat, jos joku horjuttaa uskoasi valtamedian valheisiin. Oletko reppana noin peloissasi? Miksihän islamilaiset vihaavat sinua? Monet silmät ovat auenneet, vaikka sinä uskoot mediaan, vakuutuslääkäreihin ja niitä puolustavaan oikeuslaitokseen!

      Poista
    2. Suomalainen "valta"media EI VALEHTELE. Suomalaisen median periaatteisiin ja lain sanelemiin velvollisuuksiin kuuluu kertaa asiat niin kuin ne ovat tapahtuneet, ja jos uutisessa on virheellinen tieto, niin medialla on velvollisuus oikaista tämä tieto.

      Jos Suomessa presidentti passittaa opposition vastustajansa vankilaan poliittisin perustein ja aiheuttaa hänen kuolemansa kurjissa olosuhteissa, niin Yle ja muut mediat kertoisivat asian niin kuin se on tapahtunut. Entä miten Venäjällä media uutisoi vastaavan tilanteen? Olette nähneet, joten se siitä väittelystä.

      Poista
    3. Te jotka syytätte suomalaista mediaa valehtelusta, laittakaa tähän linkki Ylen, Helsingin Sanomien, Turun Sanomien tai muun vastuullisena tunnetun median uutiseen joka teidän näkemyksenne mukaan on valetta tai virheellistä tietoa, mutta sitä ei ole myöhemmin oikaistu.

      Ei taida löytyä.

      Poista
    4. Suomessa media kertoo vain sen mikä on ns. Suomen linjaus. Ei kerrota niistä asioista ja aiheista, jotka ovat ristiriidassa "virallisen" linjan kanssa. Hyvä esimerkki on Ukrainan sota. Uutisten lähteet ovat "länsimaiset uutistoimistot". Tasapuolista olisi uutisoida myös toisen puolen mediaa.

      Hyvät vastaan Pahat kulttuuri on näemmä valtaamassa Suomenkin. Vastakkain asettelusta on tullut jokin uusi normaali. Mihin on häipynyt Suomen sovitteleva ja neutraali politiikka ? Todellisuus on se että Venäjä ei mihinkään häviä ja se kannattaisi jo nyt Suomenkin tajuta ainakin mediassa ja taloudessa. Suomi tarvitsee Venäjää taloudellisesti ainakin. On ennenkin tarvinnut ja tarvitse jatkossakin. Naapuria ei tarvitse "rakastaa" mutta toimeen pitää tulla, niin taloyhtiössä kuin valtionakin.

      Poista
    5. Jos hajottaa niin hajoa siihen !

      Poista

  3. Anonyymi 28. heinäkuuta 2024 klo 1.21 ei ymmärrä luettua tekstiä. Hänelle ongelmista selvitään vaikenemalla niistä. Tyypillinen keskivertotyyppi, tyhmyyden ja agressiivisuuden yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säälittävä tapaus, jota oikea totuus ei kiinnosta. Rasismia, kun muut saa tappaa paitsi venäläiset.

      Poista
  4. Javan saama äänimäärä oli virheellinen kunnallisvaaleissa ja ikinä ei korjattu. Uudenkaupungin Sanomat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Java sai vaaleissa 70 ääntä, kuten Uudenkaupungin Sanomatkin tässä kertoo:

      https://www.uudenkaupunginsanomat.fi/2021/06/ugin-uusi-valtuusto-nayttaa-talta/

      Onko muita perättömiä väitteitä suomalaisesta mediasta?

      Poista
    2. Ei ole perätön, en tarkoittanut viime kunnallisvaaleja, aikaisempia.

      Poista
    3. Jos vahvistettu äänimäärä olisi ollut virheellinen niin mikä olisi ollut mielestäsi "oikea" äänimäärä ?

      Poista
    4. Vahvistettu äänimäärä on tietysti oikea. Muut lehdet kertoi oikeat äänimäärät, mutta uudenkaupunginsanomat ainostaan Javan kohdalla väärän, eikä ikinä korjattu. Se oli sitäJussilan aikaa.

      Poista
    5. Media kirjoittaa mitä kirjoittaa, jokainen joka mediaa seuraa ei todellakaan ole faktuaalisesti totta, kirjoittaa osatotuuksia. Jos esim : lukee pelkän otsikon ja sitten otsikon alla olevan kirjoituksen, perustuuko otsikko tarkoituksellisesti harhaan johtamista? Kenties mielipidemuokkausta? Kiinnostava otsikko herättää mielenkiintoa lukea koko juttu, onko kysymyksessä pelkästään taloudellinen näkökulma.???. Kun tieto loppu ruvetaan luulemaan jota esitetään faktana.

      Poista
  5. Kiitos käynneistä ja kiivaistakin kommenteista! Yritetään säilyttää asiallinen tyyli - täällä saattaa käydä lapsia. Älkäämme siis loatko somekeskusatelujen mainetta. Esimerkiksi alustuksessa mainitusta ryöstökalastuksesta ei valtamediamme kerro juuri mitään, samoin se pyrkii vaikenemaan ns. länen tempauksista maailmalla. Eikö olisi paljon reilumpaa vaikuttaa ensin niihin epäinhimillisyyksiin, joihin voimme suoraan vaikutta. Tämän jälkeen meillä olisi puhtaat jauhot pussissa ja voisimme hyvällä omallatunnolla vaatia Venäjältä inhimillisyyttä. Kun seuraatte vaikkapa vapaata länsimaista mediaa, niin huomaatte uutisoinin olevan erilaista kuin meillä. Meidän ongelmamme piilee siinä, että muutama päätoimittaja päättää sen, minkälaisen maailman kuvan valtamedia antaa kansalle. Valtamediamme voisi avata meille kunnolla vaikkapa Bilderberg-ryhmän toimintaa, jossa talous/poliittinenkermamme aina Erkosta Mariniin on kokoustanut.

    VastaaPoista
  6. Yle on uutisoinut Afrikan liikakalastuksen ongelman jo vuonna 2015 ja kertonut asian juuri niin kuin se on. Täysin kaunistelematta ja syyllisiä puolestelematta:

    https://yle.fi/a/3-7830942?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

    Todennäköisin syy siihen miksi te epäilette Yleä ja muuta "valta"mediaa on se, että olette tietämättänne lukeneet joskus jonkin trollisivuston uutisointia, joka tarkoituksellisesti juuri pyrkii iskemään medialukutaidottomiin ihmisiin ja saamaan valeuutisilla ihmiset epäilemään oman mediansa rehellisyyttä. Venäjä tekee tätä ihan tunnetusti ympäri maailmaa.

    Lapset eivät toivottavasti näitä juttuja koskaan, ja vaikka lukisin, niin enemmän olen huolissani Javan kirjoittaman hevonpaskan vaikutuksesta lasten ajatteluun ja kehitykseen kuin kirosanoista.

    VastaaPoista
  7. Mielenkiintoista vängäämistä. Heitätkö meille vinkiksi jonkun suomalaisen trollisivuston? Mvlehti ei nyt käy esimerkiksi.

    VastaaPoista
  8. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Eikös YLE ylpeäne uutisoidessaan puolustanut Suomea, joka lähetti sotalaivan estämään afrikkalaisia kalastajia puolustamasta oikeuksiaan. Ei ole ihan linjassa YLE:n Elokapinauutisoinnin kanssa. Voisiko YLE valistaa, kuinka monta tuhatta ihmistä on tapettu suomalaisilla pjatruunoilla tahikka sotakoneilla muutamana menneenä kuukautena? Haluan korostaa, että en tyrkytä kenellekkään omia näkemyksiäni, vaan arvostan kriittistä suhtautumista kaikkeen jaettuun tietoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomi on USA:n vasalli. Suomi ei reagoinut, pakotteista puhumattakaan negatiivisesti Irak:n sotaan eikä Krimin valtaukseen eikä myöstään Georgian "operaatioon". Taivas varjele meitä Venäjän hyökkäykseltä ! Olemmeko kenties taas 50-luvun Suomessa ?

      Poista
  9. Anonyymi28. heinäkuuta 2024 klo 14.36 on sotahullu kaheli, joka ei huomaa omaa hölmöyttään.

    VastaaPoista
  10. Täh? Miksi tänään 14.36 kirjoittanut on sotahullu, kaheli ja miten ilmenee hölmöys? Perustelut tästä esiin nyt välittömästi.

    VastaaPoista
  11. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b11a68a1-0ad6-4918-b8b0-e25495d7a48b

    VastaaPoista
  12. Ylelle töihin ilman ammattitaitoa ja koulutusta. Riittää että olet tarpeeksi hörhö.

    VastaaPoista
  13. Jokainen järkevä ja normaaleilla tunteilla varustettu ihminen halua sodan sijaan rauhaa. Täällä mellastava kaheli ei hyväksy kuin itsensä. Toivoittavasti hänellä ei ole lapsia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Olkaapa hyviä ja keskittykää kommentoijien sijaan kommetteihin. Tuntuu vähintäänkin koomiselta, kun ihmiset, ketkä eivät edes tunne toisiaan käyvät käsiksi toistensa persooniin. Jokainen mielipide on arvokas ja myös se kertoo paljon, kuinka asiansa tarjoilee lukijoille!

      Poista
  14. Onhan kahelin laumasielun joku viihdearvo. Ei sitä vakavasti voi ottaa

    VastaaPoista
  15. Kiitos käynneistä ja kommeteista! Annetaan yhden kommentoijan höykkyyttämisen olla.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!