sunnuntai 28. toukokuuta 2023

LÄHTIKÖ PURRA SOININ SINISELLE TIELLE?

Timo Soini muistetaan takinkääntäjien kruunaamattomana kuninkaana ja suomalaisen politiikan omahyväisenä perikuvana, joka antaa vaikka puolueen kaatua ja pakkaa kavereita auton takakonttiin, jotta oma paikka korkealla oksalla on taattu. Nyt riviperusut kysyvät naamat vakavina ja muuta hymyssä suin irvaillen: LÄHTIKÖ PURRA SOININ TIELLE JA PETTIKÖ HÄN VAALILUPAUKSENSA HETI? Nyt mitataan Purran ja perussuomalaisten uskottavuus ja jos mittari värähtää miinukselle, on se tämän puolueen, Purran johdossa ollessa, taatusti viimeinen värähdys. Toisia soineja ei mikään puolue kestä mitenkään.


RKPn inhimillisyys on lähinnä mureellisen kammottavaa. Puolue on olevinaan maailman suurin ja hellin lähimmäisen rakkauden, suvaitsevaisuuden ja hellyyden julistaja, mutta se on vain hyväuskoiselle valtamedialle ja sen lukijoille koristeltu ulkokuori, todellisuudessa sarvet kasvavat julistajan päässä. Kyse on soinimaisen härski temppu, jossa inhimillisyyteen vedoten vaaditaan oikeutta päästää ihmisiä, jotka jäävät tulojensa kanssa köyhyysrajan alle eli tukien varaan - ilmoitetaan, että tuleva hallitus hyväksyy maahantulon henkilöiltä, ketkä tienaava yli 1 600€/kk. Toivokaamme, ettei Purra ole lähtenyt tällaisia sopimaan vaan on yhtä kova RKPlle kuin näyttää olevan!

LINKKI:

7 kommenttia:

  1. J. Valkonen valmistelussa mukana olleena, miten kommentoit tätä paikallista asiaa?

    Kh käsittelee 29.5 uutta kaupungin hallintosääntöesitystä, josta ei löydä pikaisella lukemisella mitään selkeää uutta rakenteellista uudistusta ainakaan kaupungin johtoryhmään ja sen jäsenten toimenkuviin.
    Yli puolet kaupungin työntekijöistä on ainakin hallinnollisesti siirtynyt Varhaan. Miksi tämä Varhamuutos ei näy kaupungin johdon virka- ja toimenkuvien järjestelyissä?

    Kuinka monta kaupungin johtoryhmän jäsenten, valtuutettujen, kaupunginhallituksen ja niiden molempien puheenjohtajien palaveria, kallista konsulttityötä ja muita viranhaltijoiden johtoryhmän työjärjestelyitä tämä valmistelutyö vaati kaikkine kuluineen ja korvauksineen?
    Ei riitä 50000 euroa! Mikä on suurin hallintosäännön muutos, mitä mahdollisesti nyt saadaan?
    Joku itseäni fiksumpi voisi nyt valaista tätä asiaa.

    VastaaPoista
  2. Ehkä Java ja "R-kioskin osaajat" ovat käytännössä mielipiteiltään samaa. Arvostellaan, ollaan jopa mukana valmistelussa ja vieläpä päättämässä mutta kuitenkin ollaan arvostelemassa ennakoitua tulosta johon olisi voinut vaikuttaa. Verbaaliakrobatia ei enää auta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Valmistelua ei aloitettu ajallaan, vaikka lisäkseni muutama hallituksen jäsen kyseli ja hoputti, menneiden vuosien aikana, hallintosäännön käsittelyä useaan otteeseen, jopa valtuustoaloitteen muodossa. Nyt tehty esitys on täysin johtaryhmän jäsenten työpajoille valmistelemissa syntynyt luonnos. Työpajat järjestettiin lähes poikkeuksetta ajankohtina, joilloin työssäkäyvien luottamushenkilöiden niihin pääsy rajoittui melkoisesti. Hallintosääntövalmistelusta/esityksestä saa sen kuvan, että tärkeimpänä tavoitteena on säilyttää johtavien virkahenkilöiden tulo/mukavuustaso. Sen takaan, että äänestyksiä on luvassa, mutta muutoksiin tarvitaan enemmistö - sanataiteilu, kiroilu,ärsyttäminen tai uudet ideatkaan eivät muuta tulosta, jos enemmistö on päättänyt ettei mikään muutu jo ennen kokousta.

      Poista
  3. Ainoa muutos korvaukset.

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja kommentistasi! Yritetään muutakin, mutta saa nähdä ketkä lähtevät mukaan puheenjotajistoa johdattaneen johtoryhmän ehdotukseen.

    VastaaPoista
  5. Java, kh:ssa hallintosääntöasiassa on äänestetty neljä kertaa ja yhdessä asiassa oikeiston puoleen edustajat ovat äänestäneet erikoisesti. Äänestyksen lopputulos oli 6-5. Mitä tämä mahtaa tarkoittaa nyt käytännössä jos oikeisto menee vielä valtuustossakin kahtia?
    Asia liittyy kaupunkisuunnitteluun ja äänestäneet löytyy tästä
    https://uusikaupunki.oncloudos.com/kokous/2023190-8-6961.PDF

    Hallintosääntöasia on tässä
    https://uusikaupunki.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2023190-8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja kommentistasi! Toivottavasti oikeiston enemmistö on sen takana, että kaupunkisuunnittelu siirtyy teknisen puolen alle!

      Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!