tiistai 4. syyskuuta 2018

KIINA LOPETTAA PAKOLAISTULVAN EUROOPPAAN

Kiina hakkaa kymmeniä miljardeja euroja Afrikkaan. Kaiken takaa löytyy kiinalaisten energian ja ruuan tarve. Eurooppa uutisoi katkerana kuinka Kiina rohmuaa afrikkalaisten sapuskat ja energiavarat. Närkästyksen syy piilee siinä, että Kiina hamuaa juuri sitä, minkä eurooppalaiset omivat vuosien saatossa itselleen. Kiinalaiset taitavat vieläpä onnistua tempussa, joka eurooppalaisilta epäonnistui ja muuttui lopulta pakolaisaalloksi.

Eurooppalaisten valtioiden viime vuosikymmenien Afrikan-politiikkaa voi pitää ihmiskunnan historian häikäilemättömimpänä hyväksikäyttönä. Katsokaa Shellin touhuja Nigeriassa ja espanjalaisten ryöstökalastusta Afrikan rannoilla. Kaikki tämä tapahtui EU:n eli myös Suomen hyväksynnässä. Afrikkalaisille jäi eurooppalaisilta kurjuuden ja nälän lisäksi Jumala, jota ei voi syödä. Kun kiinalaiset tarjoavat afrikkalaisille kymmeniämiljardeja euroja ja tietotaito, ei liene mikään ihme, että Afrikka kääntää maanosallemme selkänsä.

Mitä eurooppalaiset tekivät, kun Afrikan rannat tyhjenttiin kaloista ja sikäläiset kalastajat perheineen näkivät nälkää ja ryhtyivät vatsat kurnien kaappaamaan laivoja? Me käytimme satojamiljoonia euroja sotalaivoihin, jotka hukuttivat nälkäiset laivakaappaajia. Tästä seurasi kansainvaellus, joka toppasi Libyaan! Mitä teki Euroopan uskollinen ystävä USA? - Tapatti Muammar Gaddafin. Niin alkoi afrikkalaisten massavaellus aina pohjolan perukoille asti. NÄIN SYNNYTETTIIN MONIKULTTUURISEN EUROOPAN PERUSTA! Toivokaamme, että Kiina toimii reilusti Afrikassa ja onnistuu tuomaan työtä ja ruokaa Afrikan nälkäisiin talouksiin - Silloin loppuu kansainvaellus Eurooppaan!

16 kommenttia:

  1. Pieni Suomi haluaa toimia maksumiehenä vaikka suurvalta politiikka on aiheuttanut suurelta osin pakolaistulvan. Pitäisi paneutua syihin eikä seurauksiin!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Juuri noin ja pitäisi panna suurimmat syylliset myös maksamaan. Ehkä Kiina pelastaa meidät?

    VastaaPoista
  3. Ei pelasta! Afrikan väkiluvun ennustetaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2050 mennessä noin 3000 miljoonaan. Miten Afrikan väestö ruokitaan kun sadot ja luonnonvarat matkustaa Kiinaan kasvavassa määrin? Afrikka kuivuu ja aavikoituu kasvavaa vauhtia. Arabikevät jatkuu ja nyt on vuorossa Saudien niemimaa Syyrian kyljessä. Välissä Israel ja Iran jotka molemmat ovat aktiivisia sotatoimijoita. Koko ajan epävarmuus ja sekasorto lähenee Välimeren pohjoisia rantoja. Saksassa jo juostaan ulkomaalaisten perässä lynkkaamistarkoituksessa (Chemnitz) joten mitä seuraavaksi on oven takana? Sopii ihan pohtia itse kunkin tykönään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinan vuoro ryöstää (naamioitu auttamiseksi) mutta vähän eri taktiikalla. Kiina vie voitot mutta ongelmat jäävät lähialueille eli Eurooppaan, sillä Kiinaan on pitkä matka.

      Poista
  4. Kiitos käynneistä ja kommentista! Jospa Kiinan suurin lahja Afrikalle löytyy yhden lapsen politiikasta - syntyvyyden säännöstelyn kiinalaiset hallitsevat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiinalaiset mutta tuskin täysin eri kultturiset afrikkalaiset.

      Poista
    2. Ilman kiinalaisia afrikkalaiset kuolee nälkään.

      Poista
    3. Todellisuudessa ilman afrikkalaisia kiinalaiset kuolevat nälkään. Siksi investoivat Afrikaan.

      Poista
  5. Eihän Tästä mitään , kun Eurooppa haluaa syytään rahaa kehitystukeen enevässä määrin. Kertomati mihen. Olen Paula Lehtomäen kanssa samaa mieltä, että rahaa sirotellaan sinne Sun tänne , eikä kukaan tiedä minne se meni. Koko rahalla täsmäiskuja ja kunnon valvonta että rahaa käytetään todella siihen minne on tarkoitettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehtomäen ajatukset ovat yhtä tyhjän kanssa koska ongelma ei ole hänen mitenkään ratkaistavissa tai hän eikä edes Suomi/EU voi sitä ratkaista. Kehitystuki on ajatuksena hyvä mutta siihen se jääkin. Rahat menee muualle kuin kohteeseen. Onko tälle toiminnalle mitään perusteita ?

      Poista
  6. Ajatus ja pystyykö vaikuttamaan on kaksi täysin eri asiaa.

    VastaaPoista
  7. Takaisin Ukiin välillä jos sopii. Tästä ao. aloitteesta ajatuksia, kiitos.
    http://uki01.hosting.documenta.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20183602-6
    Miksiköhän rva Koski teki aloitteen yksin eikä takana ole koko ryhmä kuten demareissa on tapana?
    Oli miten oli, niin itse pidän aloitetta perusteltuna.
    JAa

    VastaaPoista
  8. Kerrankin jotain hyvää tuolta rouvalta! Toivottavasti sentään Kalannin ent. kunnantalo ei hänenkään mielestään kuulu noihin säilytettäviin arvokkaisiin vanhoihin rakennuksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosken aloite jarruttaa kaikkea jo päätettyä. Mitään ei tapahdu vuosiin.

      Poista
    2. Se on takoitus.

      Poista
  9. Lopullista päätöstä ei ole tehty mistään.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!