perjantai 21. syyskuuta 2018

DEMOKATU OLI VAIN VERHO: Miljoona salaisella valmistelulla KIVAAN!

Kivoja laitureita ja "Berliinin muuria" valmistellaan Pakkahuoneen rantaan. Virityksen hinnaksi tullee miljoona euroa ja luonnollisesti tulevaisuudessa kaupungille lankeaa rakennelmista jonkin verran käyttökuluja. Mainitusta miljoonasta puolet kustantaa Vannaksen säätiö ja loput kaupunki tempoo kaupunkilaisten kukkarosta veroina.

Jälleen putkahti esiin kaupunkiimme saralla puolen miljoonan euron menoerä, joka ei mitenkään korjaa huutavia puutteita terveyskeskuksessa, kouluissa, uimahallissa tai vapaa-ajan puitteissa. Se siitä määrätyltä taholta uholla kaikuvasta vastuullisesta kaupunkimme taloudenpidosta. Viimeinkin odotan vasemmistossa ryhtiliikettä, jolla pyritään haihattelun sijaan teoissa ja päätöksissä KAUPUNGIN JA SEN ASUKKAIDEN PARHAASEEN!

Muutama kuukausi sitten hihkuttiin demokatuhanketta ja kaupunkilaisten kuulemista sekä vaikutusmahdollisuutta keskustamme elävöittämiseen. Demokadun viritykset toteutettiin niin nopeasti, ettei niihin kaupunkilaiset kyenneet vaikuttamaan. Päinvastoin kaupunkilaisilta salaa valmisteltiin lisää kivaa miljoonalla. Pakkahuoneen kaavailtu lopputulos näyttänee hienolta, mutta eiköhän, sairaat, vanhukset ja lapset perustarpeineen tulisi pistää rahankäytössä Puuha-Pirkkojen kaiken kivan edelle!


Vielä muistutus mihin mennään ja millä vauhdilla,  ote talousarviosta sivu 142:

 UUDENKAUPUNGI LAINAKANTA JA SEN MUUTOKSET:

 
      Pitkäaikaiset lainat, luvut (1000 euroa)
                                            
                                      2017        2018      2019      2020
 Lainakanta yhteensä   26 178    37 033   43 878   50 056

10 kommenttia:

 1. Kuinka kauan tätä täytyy sietää? Yhtä helvetin valehtua ja tuhlausta.

  VastaaPoista
 2. Meillä on Uudenkaupungin 400 vuotisen historian surkeimmat päättäjät.

  VastaaPoista
 3. Uudessakaupungissa voi odottaa mitä tahansa. Ei tienkään mitään hyödyllistä tai järkevää.

  VastaaPoista
 4. Velka lisääntyy, mutta mitään järkevää ei saada aikaan. Tämä on kallista riitelyä.

  VastaaPoista
 5. Lopputuloksen tietää kun akkalauma johtaa.

  VastaaPoista
 6. Demareiden suurin saavutus on Ugissa yksityistetty vanhustehoito ja rahojen hukkaan heittäminen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Meillä asiat etenevät kuten etenevät. Minusta on kerrassaan häikälemätöntä: Samat tyypit, jotka puhuvat kuinka kaupunkilaisia kuunnellaan, valmistelevat salassa miljonalla eurolla mielestään kivaa. Demokadun demari demoonit demonstroivat kaupunkilaisille maanpäälistä helvettiä: EI HOITOJA, EI VAPAA-AJAN PUUHAA, LAPSET HUNNIGOLLE. On tämä hirvittävää!

  VastaaPoista
 8. Kyllä huonolta näyttää.

  VastaaPoista
 9. Ja nuokin rantabulevardisuunnitelmat just ennen radan sähköistystä. Ja kun se toteutuu, kaivetaan kaikki ylös ja laitetaan uusiksi. Ei todellakaan järjen häivääkään näissä nykytouhuissa!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!