tiistai 4. syyskuuta 2018

EI MITÄÄN UUTTA LÄNSIRANNALTA!

Rauhanpuiston valot ja elokuvanäytös saivat ansaitsemansa positiivisen huomion. Tapahtuma näytti tyylikkäältä ja poikkeuksetta happamimmat hapansilakan syöjätkin viihtyivät Rauhanpuistossa. Asia nousi positiivisesti julkisuuteen, mutta miksei pysytä totuudessa ja miksi täällä aina alennutaan hysteeriseen henkilöpalvontaan. Totuushan on se, että Rauhanpuiston tilaisuus oli plagiointi vuosien takaa.

Muistaakseni elettiin vuotta 2006, kun Rauhan puistoon viriteltiin valoja ja estradia nukketeatterille. Jälkimmäisiä väsäsin itse rajallisten kykyjeni avittamana. Tuolloin keli ei näyttänyt parhaita puoliaan, mutta tapahtuma loisti tyylillään ja kaupunkilaiset tykkäsivät järjestelyistä. Onnistuneesti tapahtumaa markkinoitiin etukäteen ja aina Turusta ja Raumalta saapui väkeä käppäilemään ja viihtymään Rauhanpuistoon. Sen sijaan oma mediamme vaisuili eikä minkäänlaiseen henkilöpalvontaan tai tapahtuman jälkeiseen ylistykseen mediamme ei tuolloin ryhtynyt.

Tohtii pohtii miten ja miksi kaksi aika lailla samanlaista ja samassa paikassa järjestettyä tapahtumaa saavat varsin erilaisen kohtelun samalta medialta. Vastaus löytyy sisäpiiristä. Vuonna 2006 Rauhanpuiston tuolloiset puuha-Pirkot eivät kuuluneet kaupunkimme sisäpiiriin. Nyt he kuuluvat siihen ja siksipä yltiöpäinen henkilöpalvonta rehottaa. Murheellinen totuus piilee siinä, ettei tapahtuman osalta juuri mikään muuttunut. Myös henkilöpalvonta jatkuu, joskin naamat vaihtuivat - KOSKAHAN PUUHA-PIRKOILLE JÄRJESTETÄÄN MEDIAN MASINOIMAT MAKKARAJUHLAT TORILLA!

p.s. Nyt kaikki antamaan tukea Vakka-Suomen Mielenterveysseuran puheenjohtaja Lea Myllymäelle, jottei Stoppi asunnot joudu ahdinkoon ja nuoret välttyvät mierontieltä.

12 kommenttia:

  1. Sama Jussilan aikainen mediapeli jatku.

    VastaaPoista
  2. Siellähän kellivät samalla viltillä Arvela-Hellenit, Vauriot ja peräkamarin poika Sami Laaksonen vanhempineen. Ugin kerma.

    VastaaPoista
  3. Kerro java mistä tämä sinun viha ja katkeruus johtuu. Joku voisi auttaa sinua, jos vain avautuisit.

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä, kommenteista und kysymästä? Onko se vihaamista tai katkeruutta, jos haluaa yhteisiä rahoja käytettävän niin, että ne kohdistuvat heille, ketkä sitä eniten tarvitsevat? Minä vastustan pienen piirin suhmurointia ja hyväasisko kuviota. Haluan avoimmuutta ja demokratiaa.

    Sama mediapeli ei jatku, joskin jälkimainigit vielä lyövät kaupunkiin, joka on ihan rannassa.

    VastaaPoista
  5. Minä en tuosta tekstistäsi löytänyt mitään rahan käyttöön viittaavaa, vain vihaa ja katkeruutta.

    VastaaPoista
  6. Kiitos käynneistä ja kommentista! Jos vertaan kahta samanlaista tapahtumaa ja vertaan median suhtautumista niihin, miten se voi sisältää vihaa tai pulputa katkeruutta? Oikaiskaa, jos joku meni alustuksessani vikaan - en pidä ilmaan jäävistä perusteettomista luonneanalyyseistä.

    Tämä alustus kuuluu osaksi kokonaisuuteen kaupunkiimme putkahtaneesta hyväsiskoverkostosta, sen tavasta vähät välittää demokratiasta ja tehdä yhteisillä rahoilla jotain heistä kivaa. Pian julkaisen käytännön esimerkein varustetun alustuksen, jotta kaikki näkevät kuinka meillä pieni klikki pyörittää mieleisiään juttuja ns. orjamoraalisten(Nietzschen määritelmä heikoille ihmisille) tykkääjien tuella. Mutta siitä tuonnempana, nyt näitä täkyjä, joihin tulee tartuttua, tupsahtelee lähes päivittäin. Kuten tulette huomaamaan elämme synkästi mustasieluisten hakaristin varjossa.

    VastaaPoista
  7. Eikö sinun ystäväsi (kokoomusvaltuutetut) Järvinen ja Nikula voisi tuoda suhmuroinnit esille valtuustossa? Turhaan täällä parut, et saa täällä asioille mitään näkyvyyttä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä olen kuullut, Valkosen arvostus ei ole kokoomuksessa korkealla.

      Poista
    2. Valkosta ei arvosteta missään.

      Poista
  8. Valtuustossa saa puhua. Vain päätökset vaikuttaa.
    Kieltämättä Ugissa on löydettävissä pienen piirin kerhoja.

    VastaaPoista
  9. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Ei kai täällä kirjoittamista voi parkumisena pitää, kun parkaisujakaan ei kuulu. Muutaman päivän sisällä kahden hallituksen pöydän ympärillä istuvan louttamushenkilön kanssa tarinoituani havaitsin heitäkin haittaavan tietovajeen. Kumpikaan heistä ei tiennyt kertoa tarkalleen, miten keskustan suunnittelun 900 000€ tarkalleen käytetään. Ainoa varma juitsanderi tuon summan osalta lienee se, että se käytetään täysmääräisesti - ehkä kevyesti ylittäen viranhaltijapäätöksellä.

    Minun valtani ei riitä kokoomusvaltuttejun eikä muidenkaan ohjailuun. Ainoastaan toivon heidän toimivan lain kirjainta ja henkeä noudattaen KAUPUNGIN JA SEN ASUKKAIDEN PARHAAKSI!

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!