maanantai 31. tammikuuta 2022

F-35-PROTO LENSI JO 1987 VENÄJÄLLÄ!!!

F-35 hävittäjän kehittäminen alkoi jo Neuvostoliiton aikaan Venäjällä. Neuvostoliiton laivasto antoi Yakolevin lentokonesuunnitteluosastolle tehtävän, vain merivoimia palvelevasta, häivehävittäjästä. Näitä valmistui kaikkiaan neljä kappaletta ja olisi valmistunut runsaamminkin, mutta Neuvostoliitto ja koko itäinen kulmakunta teki ns. konkurssin. Rahat loppuivat, eikä sitä löytynyt IVY:ään. Niinpä Yakolev työntekijöineen jäi tyhjänpäälle, kunnes löysi rahoittajan lännestä. Yhteistyökumppani ja satojen miljoonien dollarien suunnittelusopimus Yakoleville löytyi USA:sta ja se oli Lockheed Martin.


F-35 hävittäjän taustat ovat aivan yleistä tietoa USA:ssa, mutta meillä niistä valtamedia vaikenee täydellisesti. Jokainen voi verrata venäläisen alkuperäiskoneen ja nyt Suomeen ostetun F-35 hävittäjän profiileja. Faktojen edessä jopa härkäpäisimmänkin ryssävihaajan, Venäjän väheksyjän eli Mauri Majurin sekä Erkki Everstin silmien luusi aukeavan. Ikävä, että näyttää siltä, että olemme nyt valtamediaa myöden vielä pahemmin suomettuneita NATO:on ja länteen kuin aikoinaan Neuvostoliittoon.

Kuten 1930-luvulla, nyt Suomessa Venäjä on vain pilkan ja ivan kohde. Samoin kuin 1930-luvulla ivaa ja pilkkaa levittää valtamedia erkkolaiset eturintamassa. Tämä jos mikä pitää medialukutaitoisen suomalaisen skeptisenä NATO:n suuntaan. Kansa ei voi hyväksyä sitä, että heille valehdellaan virheuutisin ja vaikenemalla. Valtamedian antama kuva ilma-aseiden laatuerosta idän ja lännen välillä on todellinen totuuden irvikuva, sillä venäläiset ovat kehityksessä sekä sen kukon askeleen edellä USA:ta, tämä korostuu etenkin helikoptereissa ja mitä tulee tulevaisuuden droneihin, niiden kehitystä hallitsee sduvereenisti Kiina. Vai oletko lukenut suomalaisesta valtamediasta, että Yakoleville maksettiin noin 400 miljonaa dollaria F-35:n suunnitelun aloittamisesta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!