tiistai 25. tammikuuta 2022

LÄÄKÄRIMAFIA VOITTI ALUEVAALIT!!!

Lääkäreille on luvassa muhkeat palkankorotukset, se on varma seuraus aluevaaleista. Pelkästään Varsinais-Suomen aluevaltuustoon pääsi 12 lääkäriä, kaikkiaan paikkoja on 79. Kun lääkäreiden alaisia eli hoitohenkilökuntaa löytyy saman verran aluevaltuustosta, voidaan puhua melkoisesta osaamisesta ja toisaalta vallan keskittymisestä.

Pieni tarkastelu suomalaiseen kivunhoitoon osoittaa maamme olevan kivunhoidon kehitysmaa, jossa miljoona ihmistä kärsii jatkuvasti kivusta. Tämä osoittanee, että potilaan ääni ei ole kuulunut terveydenhuollossa eikä todennäköisesti lääkärivallan lisääntyessä tule kuulumaan aluevaltuustoissa. Turhaan sadat mökin mummot toivovat, että kurakelillä lääkärien luksusautot liikkuisivat heidän luokseen, kyllä se on mummo ja rollaattori, joka saa puskea läpi loskan, lumen ja tuiskun etsiessään turvaa terveydelleen. Potilaan sijaan kansa taisi turvata lääkärien edut.

Sopiikin vakavasti  kysyä, olemmeko luoneet ja kansa äänestänyt demokraattisen edunvalvontaelimen, jossa lääkärit, alaisiaan käskyttäen, pääsevät päättämään omista työeduista ja tulotasosta. No pulinat pois, vaalit on käyty ja kansa on sanonut mielipiteensä. Eikös Hitlerkin todennut näin ratkaisevan vaalivoiton jälkeen.

 

LINKIT:

 

Aluevaalit Varsinais-Suomi 


Miljoona suomalaista kärsii kroonisista kivuista

 

Suomen kipu ry Yhdessä jaksamme kivun kanssa - kotisivut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!