tiistai 25. tammikuuta 2022

VANHUSTEN TAPPAJAT YHÄ VAPAANA

Muistanette, kun noin vuosi sitten vanhuksia kuoli runsaasti hoitolaitoksissa. Tuolloin ministerit uhosivat muutosta ja korkein oikeusviranomainen sanoi etsivänsä kuolemat aiheuttaneet vastuulliset henkilöt käsiin, mutta mitä tapahtui, EI MITÄÄN, AINOASTAAN VALTAMEDIA VAIKENI JATKOSTA. Jostain kumman syystä edes aluevaaleissa eivät. Po. konkreettiset tapahtuneet nousseet esiin. Koko vaalikeskustelu velloi varsin yleisellä tasolla ja em. ongelman lisäksi vammaisten ongelmat lakaistiin keskusteluista maton alle häiritsemästä käytyä vaalihypetystä.

Yksityisissä hoitolaitoksissa, joissa harjoitettiin suunnitelmallista henkilökunnan alimitoitusta ja jopa heidänkin huonoa kohtelua, kuoli kymmeniä vanhuksia. Silti häkki ei heilahtanut, vaan yritysten pomot, jotka vetivät parhaimmillaan miljoonien eurojen ansiot, pääsivät kuin koirat veräjästä. Tämä on pöyristyttävää, jos Suomi on olevinaan oikeusvaltio.

Katsokaapas vaan, sama meno tulee jatkumaan ja todellisen kehityksen keskiöön nousevat määrättyjen tyyppien muhkeat palkat ja sijoittajien voitot. Aluevaltuustojen myötä alkaa maakuntien palvelujen vahva yksityistäminen ja keskittyminen maakuntakeskuksiin, jossa valtuuston valtakin on. Ennakoin myös sitä, että aivan kuin vuokramarkkinoilla, punapääoma kasvattaa lonkeronsa lääkäripalveluihin. Lopulta niin punapuolueiden kuin oikeiston edut ovat yhteiset sote sektorilla, jää tavallinen potilas pakolliseksi pahaksi ja rahastusvälineeksi, kun kansan varoja aletaan mättämään niin punaisiin kuin mustiin kukkaroihin. Sen enempää eduskunnasta, kun aluevaltuustoistakaan ei löydy riittävää vastustusta em. kansan varojen rohmuamiselle. Kaikki tämä tulee tapahtumaan oikeusvaltion vapaan valtamedian vaietessa asiasta.

 

LINKIT:

Hoivakodissa kuoli 12 vanhusta koronaan – poliisi epäilee kuolemantuottamuksista, juttu etenee syyteharkintaan 

Poliisi tutkii tappoa turkulaisessa vanhainkodissa – tämä tapauksesta tiedetään nyt

Tytär löysi isänsä kuolleena palvelutalosta - vainaja oli virunut lattialla jo viikkoja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!