lauantai 29. tammikuuta 2022

HESARI ALOITTAA TOISEN SOTANSA?Paasikivi totesi talvisodasta sen olleen Erkon sota. Suomen valtamedia ja sen keulakuva Hesari oli tuolloin rähmällään eli suomettunut länteen. Kun mainittuun ruskeakielisyyteen lisättiin huippuunsa trimmattu ryssäviha, tapahtui lopulta se, että Stalinin pinna petti ja siirryttiin Mainilan laukausten kautta talvisotaan, jossa menehtyi yli 23 000 ja haavoittui yli 45 000 suomalaista taistelijaa. Naapurin luvut olivat paljon murheellisemmat kaatuneita lähes 127 000 ja haavoittuneita miltei 189 000 sotilasta. Valtamedian öykkäröinnillä voitaneen todeta olleen melkoisen hinnan.

Kun katsotte valtamedian nykyisiä äänenpainoja suomettumisesta, osoittaa se valtamedian tyhmyyden. Kun se julistaa Suomen olleen kylmän sodan aikana rähmällään Neuvostoliittoon, joka pitää paikkansa, se on itse nyt niin suomettunut ja nuoleskelee kieli ruskeana länttä. Media on olevinaan sivistynyt, humaani ja tasapuolinen, mutta ryssittely on sallittua, samoin vihamielinen uutisointisävy Venäjää kohtaan voimistuu päivä päivältä. Valtamedia ja muutamat ryssävihan valtaamat kellokkaat eivät vähäkään välitä faktoista tai historiasta. "Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi, mutta ei sitä helposti pannulle saa!": tämä sopisi muistaa ja katsella talvisodan murheellista statistiikkaa.

Sopii pohtia syvällisemmin, miksi Suomi on aina suomettunut johonkin suuntaan, mikä manipuloi kansaa tähän? Syy on yksinkertainen, meidän mediamme on pääkaupunkivetoinen, sinne ovat kertyneet myös ns. asiantuntijat. Perinteisesti pääkaupungin asutus on kasvanut sinne muuttaneista luusereista, jotka eivät ole pärjänneet kotipaikkakunnalla. Muistakaapa Helsingin alku, Rauman porvarit pakotettiin muuttamaan sinne ja kuolemanrangaistuksen uhalla heitä vaadittiin pysymään Helsingissä. Geneettiseltä perinnältään pääkaupunkiseutulaiset ovat Suomen kehnointa ainesta - vähän kuin olisi pyritty jalostamaan mahdollisimman hidasta ravihevosta.

Maamme on kansallisten surkimusten johdossa ja se maksaa, kuten historia todistaa, suomalaisille jumalattoman korkean hinnan. Nyt suurin osa mediaa on ajautunut muutaman päätoimittajan käsiin ja heidän heikko itsetuntonsa paistaa uutisoinnissa. Etsitään nöyristellen kansainvälistä hyväksyntää lännestä, koska se on hienoa, mutta samalla unohdetaan Stalinin toteamus Paasikivelle: "Maantieteelle emme mahda mitään, ettekä te voi sille mitään!" Kaikki tämä on unohdettu ryssävihan kylvössä ja mikäli historia toistaa itseään, kohta ollaan varmaankin valitsemassa Suomeen saksalaista kuningasta tai amerikkalaista presidenttiä.

Kansallinen itsetunto täytyy saada kuntoon eikä joka asiaan tule suhtautua, valtamedian tyyliin, perusajatuksella ja lähtökohdalla: Mitähän ulkomaat ja länsi meistä ajattelevat, jos teemme tai sanomme näin. Moisen ruskeakielisyyden tulee loppua ja meidän tulee olla ylpeitä Suomesta ja suomalaisuudesta, koska kiistatta meillä on siihen aihetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!