torstai 20. tammikuuta 2022

TUOKO SOTE-VAALI PUNABUSINESLÄÄKÄRIT?

Koronarajoitukset ajavat ravintola-alaa ahdinkoon. Kaikkien ihmetykseksi jopa koronapassi, jolla Ranskan talous pelastettiin, poistettiin käytöstä Suomessa. Tämän seurauksina etenkin punapääoman linnake Tradeka on hyökännyt haaskalle ja pyrkii ostamaan ja on ostanut, talousvaikeuksiin ajautuneiden yrittäjien ravintolakiinteistöjä itselleen.

Sinänsä tämä ei ole mitään uutta punapääomalta, sillä se häärii varsin voimakkaasti jo nyt esim. vuokra-asuntosektorilla. Siellä punakaartin yhtiöt kanavoivat tavallisten kansalaisten varat voitoiksi ja johtajien mammuttipalkoiksi. Jos aluevaaleissa ns. hoitoalan määrätyt asiantuntijat pääsevät valtaan, on suoranainen ihme, mikäli emme saa riesaksemme uusia punalääkäriyhtiötä, nostamaan hintoja ja jakamaan kansan varallisuutta ökypunikkien osinkoihin ja huomattaviin palkkoihin. Kun vielä muistamme vaikkapa Jyväskylässä tapahtuneen härskin ikäihmisillä rahastuksen, voi punalääkärien tuloa pitää vähintäänkin erittäin todennäköisenä.

Aluevaaleissa onkin pahimmillaan pitkälti kyse potilaan kustannuksella tapahtuvasta taloudellisesta vallassa. Äänestäjä hyvä, älä lankea vaalipuheiden korusanoihin, älä usko ulkoa opeteltuihin fraaseihin, jotka antavat ehdokkaasta tietoviisaan kuva saatikka vaalikoneiden tarjontaan, jossa jokainen voi antaa itsestään ihanan inhimillisen kuvan. Totuus löytyy valtuustojen äänestyksistä, joita on talouden osalta tehty viime kuukausina jokaisessa kunnassa. Perehdy pöytäkirjoihin, jotka löytyvät kuntien sivuilta. Haluathan turvaksesi sote-alueen, joka on potilasta eikä ihmisten hädällä hyötyvän sijoittajan asialla. Hyvän esimerkin lupausten ja totuuden ristiriidasta tarjoaa Uusikaupunki, jossa totuus ehdokkaiden arvomaailmasta paljastui maanantain hallituksessa äänestettäessä A-killan tulevaisuudesta.

 

Tässä näet selkeän arvomaailmaeron . Kuvan ei on kyllä A-killan jatkomahdollisuudelle ja päätöksen saattamiselle pikaisesti valtuustoon. Aloitteelle myötämielisiä aluevaaliehdokkaita olivat: Johanna Hurme ps. Laura Kontu kok, Raimo Löfstedt kok.

 


 

 


 

2 kommenttia:

  1. Kyllä on niin härskiä toimintaa, ottakaa nyt selvää mitä tapahtuu valtakunnan tasolla, no ay- liikkeen vuokrabisnes on jotain muuta kuin heikompien puolella.

    VastaaPoista
  2. Plari ja Vakka ei nosta näitä esiin, siinä ongelma!

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!