torstai 6. tammikuuta 2022

ALUEVAALIT PELASTAVAT MAAKUNNAN JA TURUN?

 Eivät edesmenneiden etruskien muinaiset kirjotukset avaa sitä, eivätkä vaeltavan aaveen koronikat valaise ongelmaa, mutta jo muinaisten raumalaisten huhutaan ihmetelleen turkulaisten terveystoimia. Nauttiessaan Kupittaan terveyslähteen antia, kyselivät raumalaiset hämmästellen toisiltaan: Näingö dähä jogu on lorauddan jodain, go maisduu nii gauhia suolaseld?

Turun tyyli terveyden hoidossa ja yhteisten rahojen käytössä hämmästyttää yhä. Muistanette Kupittaan psykiatrisen sairaalan murheelliset tapahtumat, vanhusten saama huono kohtelu ja varojen hakkaaminen mitä mielikuvituksellisimpiin hölmöyksiin. Vaikka kaupungin lakisääteiset palvelut ei kestä laatutarkastelua, hakataan rahaa totaaliseen huuhaahan ylitysten muodossa: Logomon silta, toriparkki, funiculaari jne. jne.

Itse asiassa taitaa olla niin, että Turussa on Suomen surkeimmat ja itsekeskeisimmät päättäjät, ketkä vähät välittävät turkulaisista ja vielä vähemmän maakunnan asukkaista. Onneksi aluevaalit tarjoavat mahdollisuuden pistää Turunkin asiat kuntoon: Turkulaisten ei tarvitse enää äänestää omia luokattomia päättäjiä, vaan he voivat nostaa valtaan maakunnan osaajia pelastamaan tulevaisuuden sotepalvelut niin Turussa kuin koko maakunnassa.

Historiallisissa vaaleissa on syytä varoa eniten turkulaisia kansanedustajia, hehän eivät ole pistäneet kortta ristiin maakuntamme eteen, kunhan hössöttävät täysin turhaa tunnin junaa pääkaupunkiin, jotta pääsisivät nopeasti eduskunnan pakeille juoruamaan plus ajamaan omaa etuaan. Kavahda näitä pyrkyreitä ja anna äänesi maakuntaan!

Paremman vaihtoehdon turkulaisille päättäjille löydät helposti Vakka-Suomesta, Uudestakaupungista ja Pyhärannasta: Johanna Hurme, Arto Laukkanen, Mikko Saari ja Mika Toivonen. Muistakaa, että Uudenkaupungin valtuustossa perussuomalaiset puolustivat yhtenä ryhmänä omien sotepalveluiden säilyttämistä laadukkaina. Rehellisyyden nimissä korostan, että kokoomuksen Laura Kontu ja demarien Heli-Päivikki Lauren eivät äänestäneet po. valtuustossa ko. asiassa.

Entä, jos turkulaisten päättäjien valta haukkaa koko maakunnan itselleen? Silloin olemme todellisessa ahdingossa. Saattaa käydä jopa niin, että Uudestakaupungista ei laastariakaan löydy muualta kuin Myllymäelle yrittävän käytetyn ja hataran funikulaarin tiivisteistä. Äänestä siis harkiten!

 

Turun kaupunginsairaalan väärinkäytökset 

 

Turun surmayksikön tunteva hoitaja: Henkirikos hoivakodissa oli vain ajan kysymys – näin kaupunki vastaa 

 

Yli 21 miljoonaa maksanut Logomon silta hämmentää Turussa: Miten sinne pääsee, miksi silta loppuu kesken? Saimme vastauksia kysymyksiin 

 

Turun kaupunginteatterin remontti valmistui vuoden myöhässä ja maksoi rutkasti enemmän kuin piti 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!