perjantai 28. tammikuuta 2022

SUOMIKO OIKEUSVALTIO? BUAAHAHAH!!

Jos Yli-Viikarilta kysyy, Suomi on varmaankin mainio oikeusvaltio, joka jakaa hänen mieleistään oikeutta. Sakot räpsähti naiselle, mutta samalla oikeus totesi, että virasta pidättämiskynnys ei ylittynyt. Tämä tarkoittanee käytännössä, sitä, että Yli-Viikari saa ensinnäkin normaalin palkan luppoajastaan ja kaiken kukkuraksi ruhtinaallisen korvauksen väärän viralta pidättämisen vuoksi. Murheellisesti oikeudenkäynnin lopputulos sotii normaalin kansalaisen oikeustajua vastaan. Mitä saa tavallinen kulkevainen, jos hän syyllistyy pieneenkin rikokseen. Tulee mieleen mies, joka toi kavereilleen laivalta muutaman purkin nuuskaa, jonka käyttö on Suomessa laillista - työpaikka meni.


Suomessa annetaan esim. seksuaalisista rikoksista, niiden tuottamaan suruun ja jälkiin nähden, varsin olemattomia tuomiota. Kun tämän lisäksi nyt kaksi korkeaa virkahenkilö, joiden tehtävä on ollut valvoa korkeimman valtion varojen kontrolloivan laitoksen toimintaa, pääsevät lähes naurettavan pienillä rapsuilla. Tämä vie uskon suomalaiseen oikeuslaitokseen.

Mikäli vielä huomioidaan se, että asianajajan keskilaskutus hinta pyörii 300€/tunti luokassa, niin tavallinen tallaaja ei edes uskalla lähteä hakemaan itselleen oikeutta, jos vastapuolella on taho, jolta kapitaali ei heti lopu. Viime vuosien käytännöt osoittavat, kuinka turvattomaan asemaan tavallinen suomalainen on jäänyt oikeuslaitoksemme kehittyessä nykytilaan.

LINKKI:





1 kommentti:

  1. Oikeutta saavat he keillä on varaa ja tuomarit ovat valtaeliitille ja rikkaille suopeita.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!