maanantai 24. tammikuuta 2022

PERSUJEN KUIHTUMINEN ALKOI?

Persut on puolueena 100 vuotta muita puolueita jäljessä ja mitä korkeammalle puolueessa noustaan, sitä selkeämmin ero vanhoihin poliittisiin liikkeisiin näkyy. Nyt tuo ero näkyi jopa onnettomina kadunvarsimainoksina: Paljon pientä tekstiä, numerot ja naamat eivät näkyneet. Slogan: Suomalainen ensin ei uponnut riittävästi kansaan. Kun vielä perinteiset puheet kehitysavusta polttoaineen hinnasta sotketaan aluevaaleihin, mennään usean äänestäjän kyllästymispisteen yli. Yksinkertaisesti: PERSUJEN ON UUDISTUTTAVA!

Persujen tulevaisuus on kiinni maakuntien ja paikallispolitiikan osaajista. Kuten aluevaalit osoittivat, puolueen johto ei pysty tukemaan esiintymisellä ja sanomisilla maakuntien väkeä niin, että se realisoituisi ääninä. Sen sijaan, että sotketaan polttoaineen hinta aluevaaleihin ja jäädän siksi muiden pilkan sekä äänestäjien naurun kohteeksi, täytyisi ottaa esiin konkreettisia asioita ja rakentaa kansalaisia palvelevaa yhteistyötä muiden poliittisten ajatussuuntien kanssa. Enkä tarkoita periksi antamista tai jatkuvaa myöntymistä vaan yhteistyötä, jossa eri ajatussuunnat ja ideat parantavat lopputulosta.

Vanhojen fraasien, jotka saavat kansan sanomaan: Hohhoijaa, taasko sama laulu sijaan täytyy ryhtyä rohkeasti puolustamaan maakuntien ihmisten oikeutta hyvinvointi-Suomen palveluihin. Nyt maakuntien ihmiset ovat vain leikkausjonoissa ja vastaavissa kuolevia säästökohteita, kun rahaa syydetään tanssin taloihin ja muihin pääkaupunkiseudun kotkotuksiin. Uskon muutoksen aikaansaamiseen löytyvän yhteistyökumppaneita niin oikealta kuin vasemmalta. Onnistuminenkin maakuntien parhaaksi on realistista, koska 152 kansanedustajaa valitaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. ONNITTELUT UUSILLE ALUEVALTUUTEUILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!