torstai 3. helmikuuta 2022

PEPPU-PEKKA ja NATO:n ARVOT

Kiinan uiguurien ongelmien esiin nosto on mahtava juttu, joskaan sillä ei uiguurien asemaa paranneta. Vai epäileekö joku, että Kiina parantaa uiguurien asemaa, jos meidän Kurvinen tai Haavisto jättää menemättä olympiakisoihin. Kiina on sen verran tukevalla pohjalla oleva järjestäytynyt yhteiskunta, että se tekee, mitä lystää.


Eikö suomalaisten kannattaisi puuttua niiden järjestöjen epäinhimilliseen toimintaan, joiden päättävissä pöydissä istuu suomalaisia? Voisimmeko nostaa siirtotyöläisten kohtelun esiin määrätyissä vauraissa, mutta sitä vähemmän kansalaisille tasapuolisesti jakavissa, arabimaissa, entä voisiko Suomi ottaa isomman roolin vaikka EU:n harjoittaman ryöstökalastuksen lopettamiseksi Afrikan sarven rannikolla tai miten olisi IRAK:ssa olevien suomalaisten poliisikouluttajien poisveto, koska heidän työnsä turvaa sikäläisen yhteiskunnan pysyvyyden ja esim. seksuaalisten vähemmistöjen väkivaltaisen kohtelun jatkamisen.

Suomi on kuitenkin suomettunut, nyt NATO:on ja EU:n nöyristelijäksi. Me teemme kaiken ja hyväksymme kaiken, mitä näistä suunnista esitetään. Mitä Suomen edustajat tekivät esim. päättäjien pöydässä, kun IRAK pommitettiin kiivikaudelle ja Libya ajettiin sekasortoon? Suomi on ollut tumput suorana hyväksymässä miljoonien ihmisten kärsimykset ja kuoleman aiheuttavat toimet. Samalla kauhistelemme Kiinan ja Venäjän toimia. Mielestäni tämä on käsittämätöntä nöyristelyä ja vääryyden siunaamista ja tämän päivän suomettumista. Julma totuus on se, että Kiina ja Venäjä ovat ainoastaan pikkupiruja, mutta NATO:sta ja EU:sta löytyy suuria saatanoita sekä pelottavia perkeleitä! Siinä ministeri Haavistolle miettimistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!