perjantai 4. helmikuuta 2022

SUOMI EI LIITY KOSKAAN NATOON!

NATO ei hyväksy jäsenekseen maata, jossa liittymisellä ei ole vahvaa kannatusta. Suomen kansan enemmistö suhtautuu NATO:on kielteisesti. Syy tähän on yksinkertainen eli NATO-myönteisten tyyli esittää asioita ja se, että suomalaiset tunnustavat realiteetit eli maantieteellisen sijaintimme sekä Pietarin läheisyyden. Kansan enemmistö ei halua suomettua länteen.

Lukiessaan NATO-kannattajien kommentteja, ne saavat useimman tavallisen kansalaisen karvat nousemaan pystyyn. Ensinnäkin NATO:n ylistys on äärettömän puolueellista ja toisaalta demokratiaa halveksivaa. Otetaan vaikka Jussi Niinistön viimeinen NATO-myönteinen ulostulo. Siinä väheksyttiin räikeästi kansan oikeutta päästä päättämään sotilasliittoon liittymisestä. Toisin sanoen Niinistö halusi sivuttaa kansavaltaiset demokraattiset vaalit eli käytännössä hän haluaa Suomen puolustavan länsimaista demokratiaa tavalla, joka vaatii, ensi askeleena, demokraattisen kansanäänestyksen sivuttamisen. Moinen ristiriita ei voi mitenkään herättää luottamusta.

Aivan oma lukunsa ovat ne valheet ja vaietut asiat, joita NATO:sta kerrotaan. Kyseessä ei ole mikään rauhanjärjestö vaan äärimmilleen viritetty raaka väkivaltakoneisto, joka yrittää turvata kaikin mahdollisin keinoin muutaman keskeisten länsimaan busineseliitin taloudellisia etuja ja tietenkin myydä USA:ssa valmistettuja aseita jäsenmailleen. Kun esim. Turkki halusi NATO:n tarjoamia aseita laadukkaampia ohjuksia Venäjältä, joutui se välittömästi sotilasliiton mustalle listalle, ja asetoimitusten suhteen boikottiin. Myös tämän tavallinen suomalainen hoksaa ja ymmärtää, minkälaiseen velkavankeuteen ja puolustukselliseen epävarmuuteen NATO:on liittyminen vie Suomen.

 

LINKIT:

 

Turkki ei peräänny ohjuskaupasta Venäjän kanssa 

 

USA peruu hävittäjätoimitukset Turkille, joka osti Venäjältä ohjusjärjestelmän 

3 kommenttia:

  1. Galluppien perusteella eli huutoäänestyksellä ei tehdä päätöksiä mihinkään liittymisestä.

    VastaaPoista
  2. Niinistö vastusti NATOA ollessaan puolustusministeri.

    VastaaPoista
  3. Hykkäs Usa toisella kerralla tekaistulla syytöksellä Irakiin. ( kemialliset aseet valmistus)

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!