tiistai 15. maaliskuuta 2022

KUIN PIRU PARATIISISSA!

Sattui joku viikko sitten, että virkahenkilö kertoi mielestäni suuresta ongelmasta. Hän valisti luottamushenkilöistä siitä, että eräässä kaupungin oppilaitoksessa kolmannes oppilaista saa erityisopetusta. Esitin viranhaltijalle muutaman kysymyksen po. ongelman tiimoilta, kun kävi niin ettei vastausta tullut, päätin tehdä asian tiimoilta seuraavan valtuustoaloitteen:

 

 

 

Jokainen voi lukea aloitteeni itse ja todeta, että tähtään siinä vilpittömästi opetuksen parantamiseen huomioimalla laadun ja määrän. En voi mitenkään käsittää, että ongelman esiin nosto ja sen kuntoon saattaminen ei saa vähäistäkään tukea muilta päättäjiltä. Päin vastoin minua syytetään oman pesän julkisesta likaamisesta.


Lupaan jatkossakin nostaa esittämäni ongelmat esiin, jos niihin ei löydy edes vähäisintä ratkaisuhalua. Minä en ainakaan löydä muuta konstia saattaa asioita kuntoon, kuin nostaa korjausta vaativat asiat mahdollisimman rakentavasti esiin - miten sellaisen ongelman voi korjata, josta ei tiedetä? Mielestäni virkahenkilöstömme johto on palvelemassa vajaata 15 000 uusikaupunkilaista mahdollisimman laadukkaasti eikä selittelemässä tekemisiään tai tekemättä jättämisiään. Luottamushenkilöiden tehtävä on pitää tarkasti huolta kaupunkilaisten palveluista. Näillä periaatteilla jatkan hallituksen pöydässä tuntien itseni lähinnä piruksi paratiisissa!

14 kommenttia:

 1. Aloitteessa ei ole mitään vikaa paitsi sen tekijä. Näyttää oikeistorintama olevan historiaa.

  VastaaPoista
 2. Usko nyt Jawa, Ugissa vain virkamies saa tehdä esityksiä. Sinun tehtäväsi on olla hiljaa ja hyväksyä.

  VastaaPoista
 3. Aloite leimaa Hakametsän opettajat huonoiksi eikä huomio koululaisten kotitaustoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä viitsi. Valkosen aloite pyrkii parantamaan Hakametsän opettajien työoloja. Kummallista, jos opetushenkilöstö vastustaa aloitetta. Ei mitään logiikkaa, muutosvastaisuus ja herkkähipäisyys ajaa kaiken edelle.

   Poista
 4. Valkosen historia painaa liikaa.

  VastaaPoista
 5. Eikös se ole merkki laadukkaasta opetuksesta että mahdollisimman moni tarvitseva saa tukiopetusta. Uudessakaupungissa on onneksi panostettu tähän ettei kukaan jää ilman tukea.

  VastaaPoista
 6. Kyllähän aloite törkeän pöljä.
  Ajatuksenjuoksuasi voisi jatkaa:
  -kylässä on sairaita = huono lääkäri
  -kylässä sytyy tulipaloja = kelvoton VPK
  Mielestäsi opetus siis Hakametsän koulussa on niin kelvotonta (surkeaa), että sinne syntyy erityisoppilaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulkintasi on niin pöhkö, että sen tekemiseen tarvitaan superidioottia. Aloitteessa esitetään opetuksen määrän ja laadun huomioimiseen. Hyvä aloite, jota ilman mitään ei olisi tapahtunut.

   Poista
 7. Anonyymi 16. maaliskuuta 2022 klo 7.35 toivottavasti et ole päättäjä. Noin helvetin tyhmää päättäjää, joka syyttää lääkäriä sairaudesta ei kaupunki kestä. Vai onko tämä ryhmäpääätös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IDIOOTTI: ryhmäpäätös sanan lopussa on vain kaksi ä-kirjainta.

   Poista
 8. Näin aina. Hyvä huomio ja esiin nostettu ongelma jää unholaan ja korjaamatta, kun keskitytään riitelemään ja haukkumaan muita keskustelijoita. Voi Uudenkaupungin lapsiparat.

  VastaaPoista
 9. persut ei käy edes lautakunnan kokouksissa. Mika Toivonen oli poissa eilen eikä varamiestä näkynyt linjoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten liittyy aloitteeseen, jonkun poissaolo?

   Poista
 10. Varamiehen kohdalle sattui murheellinen perhetapahtuma, joten on kohtuullista ja inhimillistä ymmärtää poissaolo!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!