keskiviikko 30. maaliskuuta 2022

SPR ja MLL HYÖTYVÄT KRIISEISTÄ ENITEN?

En missään tapauksessa väheksy ihmisiä, jotka tekevät työtä hyväntekeväisyysjärjestöissä, mutta aina ja joka taholla kuvioihin astuu itsekkäitä tyyppejä, jotka härskisti hakevat omaa henkilökohtaista etua. Näin on asioiden laita myös hyväntekeväisyysjärjestöissä, joissa nautitaan muhkeita etuja ja megapalkkaa. Tiesitkö, että SPR:n ja MLL:n johdossa tienataan 100 000vuosituloja?


Monien po. järjestöjen kärkihahmoista on entisiä politiikkoja tai heidän lähipiiristään korkeaan asemaan nostettuja. Suomessa on luotu jopa tuki järjestelmä, joka turvaa järjestöjen toiminnan. Esim. MLL saa toimintarahoituksestaan kolmanneksen STEA-rahaa( vuonna 2018 2,9 milj. €). Joka kerätään osittain mm. peliriippuvaisilta. Olisiko koko avustus kuvio harkittava uudelleen, jotteivät miljoonat eurot valu hyvätekeväisyysjärjestöjen hallintoon ja johtajien valtaviin ökypalkkoihin? Po. järjestöjä ja niiden johtajia piisaa Suomessa iso liuta, joihin valuvat verorahat voitaisiin käyttää aivan toisin, vaikkapa A-kilta tyyliseen toimintaan, jossa lähimmäiset keskittyvät pyyteettömästi toistensa auttamiseen.

Koska Suomessa saadaan tasapuolisuutta järjestöjen toiminnan tukemiseen, ettei meillä ole ruhtinaallisen rikkaita ökyjärjestöjä, joiden toiminnan yhteiskunta takaa varmaksi omalla hyvä veli -kuviollaan ja toisaalta meillä on järjestöjä, jotka tekevät hyvää, mutta taistelevat olemassa olostaan vuodesta toiseen

LINKIT:


1 kommentti:

  1. Valtavat hallintokulut täytyy olla noissa järjestöissä. Poliitikot ja heidän kaverinsa huippupaikolla huippupalkoilla.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!