tiistai 29. maaliskuuta 2022

A-killalle kävi hallituksessa ikävästi!

Uudenkaupungin kaupunginhallitus päätti äänen 7-4, että valtuusto ei äänestä A-killalle esitetystä avustuksesta 2 000,00€ kuukaudessa. Perusteluna käytettiin tasapuolista kohtelua muiden järjestöjen kanssa. Uudenkaupungin A-kilta asetettiin samalle viivalle kuin MLL. A-killan puolesta äänestivät Johanna Hurme (ps), Rauno Aaltonen (kesk.), Seppo Nikula (kok.) ja allekirjoittanut.


Mutta ei tämä vääntö tähän lopu A-kiltaa tarvitaan ja sen puolesta taistelu jatkuu! Sen sijaan täytyy positiivisena todeta, että Uudenkaupungin Sanomien mediavoima näkyi ja kuului hallituksessa, joka esittää määrärahaa kahden psykiatrisen sairaanhoitajan palkkaamiseksi.

13 kommenttia:

 1. Vaalilupaukset unohtuvat demareilta, kun on päästy valtaan.

  VastaaPoista
 2. Mitä teki ääniharava asian eteen?

  VastaaPoista
 3. Ihme puliveivaamista. Kaup valtuusto ei myöntänyt määrärahaa budjettiin äänestyksen jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Kuinka vasemmisto voi vastustaa heikompien ihmisten palveluja.

  VastaaPoista
 5. Sosialidemokratia ei näy Uudessakayungissa muussa kuin muutamien rikkaiden ihmistyen vaalipuheissa. Valtuustossa he ajavat omaa ja johtavien virkahenkilöiden etua.

  VastaaPoista
 6. U:gin turma: sote, sota ja sihy! -
  https://sinun.vuodatus.net/lue/2022/03/ugin-turma-sote-sota-sihy

  VastaaPoista
 7. Taisi Harto olla viimeinen aito vasemmistolainen tässä kaupungissa.

  VastaaPoista
 8. Onhan demareissa Saastamoinen ja vassareissa Aitamurto pitämässä normikaupunkilaisen puolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saastamoinen on mies paikallaan ja äänerestää vaalilupaustensa mukaisesti. Muut demarit tanssivat Koskien pillin mukaan.

   Poista
 9. Korihaille annettiin 35000€ vuotuinen avustus. Miksi tasapuolisuuden nimissä ei annettu kaikille urheiluseuroille? Jos kerran perusteluna oli ei voi antaa A- killalle kun sitten pitää antaa myös Mll.

  VastaaPoista
 10. Ainoastaan idiootti voi verrata Mll ja Akilta toisiinsa

  VastaaPoista
 11. Usko demareihin on mennyt lopullisesti. Ikävää, että oikeistossa on jatkuvasti liian monta demarien perseen nuolijaa, heidän tuen seurauksena valta on jatkuvasti pienellä demarijuntalla.

  VastaaPoista
 12. On kaupungissa muitakin A-killan kanssa vastaavaa työtä tekeviä yhdistyksiä, joten tottakai se olisi ollut yhdistysten eriarvoistamista. Ei tuon asian havainnoimiseen mitään puoluepolitiikkaa tarvita.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!