perjantai 1. helmikuuta 2019

KANNATUS ROMAHTAA: Kokoomus polkaisi yksityistämismiinaan!

Tuskin kukaan voi väittää etteikö kokoomus ajaisi voimakkaasti yksityistämistä, mutta niin tekevät ja ovat tehneet nekin puolueet, jotka lähtivät kokoomuksen keralla hallituskelkkaan. Kuitenkaan nykyinen yksityistämis- tai pikemminkin kansainvälistämistilanne ei syntynyt yhdessä yössä eikä tämän hallituksen aikana. Aina Lipposen hallituksesta asti yksityistämislinja on ollut selvä päämäärä ja päätöksenteon suunta - näin on ollut vaikka kokoomus ei olisi istunut hallituksessa.

On lähinnä toimittajien saamattomuutta, laiskuutta tai puolueellisuutta, kun kokoomus pistetään yksin vastuuseen vanhuspalvelujen onnettomasta tasosta. Soini ja kumppanit lähtivät mukaan hallitukseen ja etenkin Soini joukkoineen antoi kaikki vaalilupauksensa periksi jo ministerikiihkossaan. Orpon puheet tuntuvat kuvottavilta, mutta todellisuudessa hän taitaa olla hallituskerman ainoa rehellinen edustaja. Muut ministerit vain selittelevät jälkiviisaasti eli kiertävät vastuuta ja antavat katteettomia lupauksia.

Soinilaiset eli siniset ja nykyiset persujen kansanedustajat voidaan pistää härskiydessä ja tekojen kanssa ristiriitaisissa puheissaan aivan omaan kastiin - vai voidaanko? -Muistelkaapa mitä demarit tekevät kentällä. Esim. Uudessakaupungissa demarit vaalipuheissaan vastustivat rajusti yksityistämistä, aivan kuten Laitilan demarit tekevät parhaillaan. Mutta kuinkas kävi Uudessakaupungissa? -Demarit istuttivat hallitukseen pörssiyhtiön paikallisjohtajan, joka vielä ennen vaaleja ja vaalipuheissaan kuului kovimpiin yksityistämisen vastustajiin. Eppäillä soppii onko se vanhukset jyräävä sosialistitankki myös Laitilassa samanlainen vaalivalhe!

Tuntuu valitettavan koomiselta, jos ainoan asioista rehellisesti puhuva ja kannanotoissaan tekemisen kanssa samassa linjassa oleva puolue saa vaaleissa kunnolla turpaansa. Totuushan löytyy siitä ettei kokoomus yksin pysty yksityistämään sen enempää Suomessa kuin yksittäisessä kunnassa. Se on aivan selvää, että nykyisen tiedotuspolitiikan jatkuessa kokoomuksen kannatus romahtaa ja valehtelijat korjaavat potin. Ja vaalien jälkeen samat ministeriöiden valmistelevat virkamiehet jatkavat samaa valmistelua eli mikään ei muutu...

 Meillä vaalituloksen ratkaisee valtamedia. Se ensinnäkin pitää huolen siitä, ettei lähes neljäkymmentä prosenttia suomalaisista löydä ehdokasta tai puoluetta, jota kannattaisi äänestää. Toiseksi samainen media pitää huolen siitä, että kokoomuslaiset äänestävät yrittäjien sijaan sijoittajien ja ketkujen juoksupoikia. Mitä työväenpuolueihin tulee, valtamedia kääntää asiat niin ettei tavallisia työläisiä nähdä eduskunnassa. Jos valtamedia toimisi toisin äänestäjien muistina sekä tiedonlähteenä, saisimme em muutosten lisäksi nykyisten soinilaisten persujen sijaan uusia kansanedustajia. Silloin voisimme odottaa muutosta, joka tarjoaisi ketkujen sijaan kaikille suomalaisille vauvasta vaariin inhimillisiä ja turvallisia elinoloja!

4 kommenttia:

 1. Java takin kääntäjien kuningas.

  VastaaPoista
 2. Kun kuuntelee eduskuntakeskustelua niin voi sitä akkalauman kalkatusta kun puhdaskaulaiset ja kaikkitietävät paasaavat..

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Eduskunnasta käsin ongelmaan olisi voinut puuttua jo ajat sitten, joten nyt käynnissä on vain vaalilaulanta ellei kevään äänestys tuo päättäjiksi kosolti uusia kasvoja.

  Olen aina vastustanut pörssiyhtiöiden päästämistä toteuttamaan julkisia palveluita. Paikalliset yritykset hyväksyn tukemaan kuntien tuottamia palveluita. Vielä varavaltuutettuna tein po. aloitteen, kun kaupunkiin alkoi nousta, vasten valtuuston yksimielistä päätöstä, pörssiyhtiöiden "palvelutaloja" - vaan eipä tuo ketään kiinnostanut, kukaan ei tarttunut siihen!

  Kuvitelkaapa mikä olisi tilanne, jos kaikki yhteiskunnan tuottamat po. palvelut olisi ehditty ajaa alas ja meillä olisi jäljellä vain muutamien pörssiyhtiöiden kartelliyritykset? Kyseinen ongelma ei noussut esiin yhtään liian aikaisin.

  VastaaPoista
 4. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta. Haluan todistaa siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonin lainayritykseltä. Sain 60000 euron liikelainan HUOMAUTUS: Se on luotettava ja aito Jos olet kiinnostunut lainan saamisesta, ota yhteyttä suoraan EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!