maanantai 25. helmikuuta 2019

HELSINKI-VANTAAN VALTAVA HIILIJALANJÄLKI

Suomessa päättäjät vainoavat verotuksella henkilöautoilua ja perustelevat sitä ympäristöasioilla. Suhtautuminen muuttuu silloin, kun ökyvihreä pomo ajaa ekokatastrofiksi luokiteltavalla citymaasturilla ylinopeutta. Eikä taksilla pärräilykään ole vihreistä tuomittavaa silloin, kun taksin takapenkillä istuu vihreä kansanedustaja. Eikö se riitä, että kansa maksaa vihreiden ökykansanedustajien taksikyydit, miksi pitää vielä rokottaa pakon edessä esim. töihin ajavaa tavallista kansalaista?

Jos todellakin puututtaisiin ympäristön saastuttamiseen, puututtaisiin eduskunnan taholta lentämiseen. Neljän hengen perhe saastuttaa yhdellä Thaimaan lomareissulla saman verran kuin ajaisi henkilöautolla 160 000 km. Luulisi ainakin vihreiden tietävän tämän ja puuttuvan lentomatkailuun, mutta paskan marjat: Eduskunta hyväksyy satojenmiljoonien eurojen investoinnit, jotta lentäminen ja sitä kautta saastuttaminen kasvaisi.

Sen vielä ymmärtäisi, jos Suomen hallitus tarjoaisi lentomatkailua suomalaisille veronmaksajille; Mutta valtion ilmailupuitteista vastaavan yhtiön investoinnit tähtäävät suomalaisten sijaan keskieurooppalaisten palvelemiseen. Aikoinaan Turusta pääsi mukavasti ulkomaille, nyt sieltä täytyy lentää Helsinki-Vantaalle tai ajaa johonkin parkkifirmaan ja odottamaan ulkomaanlentoa hotelliin. Tänään valtion ilmailupuiteyhtiö tähtää vain ja ainoastaan kantaeurooppalaisten matkustajien palvelemiseen - HELSINKI-VANTAAN VUOTUINEN MATKUSTAJAMÄÄRÄ PYRITÄÄN NOSTAMAAN KAHTEENKYMMENEENMILJOONAAN!

Vuosien mittaan mainittuun lentokenttään on investoitu ja ollaan investoimassa miljardeja euroja tavalliselta kansalta ulosmitattuja varoja. Tämä ei palvele mitenkään työtä tekevää duunaria, jolta ensin vietiin lähilentokenttä ja lopulta hänet pakotetaan rahoittamaan Finnairia ja keskieurooppalaisten matkailua. Jos otamme huomioon lentotoiminnan ympäristövaikutukset, tehdään asian tiimoilta ja eduskunnan siunauksella kaikkea muuta kuin ekotekoa.

Koko energiakeskustelumme perustuu utopistisiin mielikuviin, jota pääkaupunkijohtoinen valtamedia härskisti tukee. Tarvittaisiinko esim. koko sotea, jos Helsinki-Vantaaseen ja siihen liittyviin viritelmiin ei olisi upotettu miljardeja euroja, vaan kansalaiset käyttäisivät maakuntalentokenttiä kuten aiemminkin. Kun katsoo kansanedustajien itsekeskeistä ja omahyväistä pröystäilyä, osoittavat he olevansa viimeisiä ja täysin vääriä olentoja moittimaan saati verottamaan muiden liikkumista!

3 kommenttia:

  1. Tiedoksi että 30 vuodessa Suomeen on tullut liikenteeseen satojatuhansia uusia autoja ja liikennemäärät Helsinki- Vantaan lentokentällä ovat moninkertaistuneet. Että sellainen ekopläjäys!!!

    VastaaPoista
  2. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta. Haluan todistaa siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonin lainayritykseltä. Sain 60000 euron liikelainan HUOMAUTUS: Se on luotettava ja aito Jos olet kiinnostunut lainan saamisesta, ota yhteyttä suoraan EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!