sunnuntai 3. helmikuuta 2019

HÄDÄNALAISTEN KÄRSIMYKSILLÄ SAA TIENATA MILJOONIA!

Moraalikäsitykset muuttuvat massiivisesti vuosien saatossa. Aikoinaan heikompien lähimmäisten kuten sairaiden, vanhuksen ja lasten hyväksikäytöstä heilahti häkki, omaisuus meni eikä tällaista hyväksikäyttäjää hyvästi katsottu. Tilanne muuttui ajan saatossa ja tänään härskit lähimmäisen vaikeuksista hyötyjät kuuluvat arvostetun kerman jäseniksi. Päättäjät eivät puutu millään tavoin härskiydellä kerättyyn omaisuuteen eikä oikeus lotkauta korvaansa tuomitakseen kerman itsekästä menoa.

Jos tavallinen Jäppinen ajaa ylinopeutta, ilman turvavyötä tai puhuu puhelimeen autoa ajaessaan, vaanii hänen rikoksiaan legioona poliiseja. Jos köyhä varastaa nälkäänsä rokkapurkin ja jää kiinni siitä, saa hän kimppunsa komppanian lainoppineita, tuomitaan sakkoihin, korvauksiin ja menettämään rikoksella saavutetun hyödyn. Jos taasen pyörität pykäliä ja määräyksiä rikkovaa pörssiyhtiötä, joka tuottaa asiakkailleen ja työntekijöilleen surua, tuskaa ja kenties kuolemaa, saat pitää tienaamasi kymmenet miljoonat eurot!

Jos lakisääteisiä palveluja surkeaksi tuottavan yrityksen liikevaihto huitelee yli 60 miljoonassa eurossa, se tuottaa tappiota miltei 4,5 miljoonaa euroa ja toimitusjohtaja tienaa reilut 5 miljoonaa euroa vuodessa, pitäisi epäilysten herätä ja oikeustoimien valmistelun alkaa. Mutta kattia, toisin kuin vahingossa viiden kympin virheen kotitalousvähennykseen tehnyt tavallinen Jäppinen, ökymme saa jatkaa rauhassa eloaan pitää miljoonansa. Surkuhupaisinta kuviossa lienee se, että surkeasti palveluja eläkeläisille tuottava, työntekijöitä onnettomasti kohteleva ja mitä ilmeisimmin verosuunnittelulla verottajan ulottumattomiin varoja kanavoima yritys on osittain eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen omistama! Kun kukaan ei puuta itse ongelmaan tai ole edes siitä kiinnostunut ja poliitikotkin jatkavat toistensa tulosvastuullista vaalisättimistä, voi kuin todeta: TÄMÄN MAAN HUIPULLA VIIHTYY RUTKASTI MÄTÄÄ!

4 kommenttia:

 1. Risto Murto twitterissä kirjoitti
  "
  Vanhusten osuus nousee pienillä paikkakunnilla rajusti tulevaisuudessa. Samaan aikaan pääkaupunkiseudulla vanhusten suhde työikäisiin säilyisi lähes vakiona. Onkohan tämä mahdollista? Kuka haluaa esim. rakentaa palvelukodit tyhjentyville paikkakunnille?
  "

  VastaaPoista
 2. Hyvä kirjoitus, julkaise tämä jonkun valtakunnallisen lehden sivuilla.

  VastaaPoista
 3. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta. Haluan todistaa siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonin lainayritykseltä. Sain 60000 euron liikelainan HUOMAUTUS: Se on luotettava ja aito Jos olet kiinnostunut lainan saamisesta, ota yhteyttä suoraan EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!