lauantai 9. helmikuuta 2019

VARO SOINILAISIA JA TAPADEMAREITA!

Suomalaisen edustuksellisen demokratian viimeisenä toivon kipinänä kyti Timo Soini. Soini puhui kansan miehen tyyliin kansan kielellä.  Hän sai maaseudun ihmiset ja tavalliset tallaajat uskomaan ja äänestämään Persuja ja puhaltamaan tarjomansa kipinän liekeiksi. Kuten nyt tiedätte, Soinin liekehtivät jytkyt sammuivat jymäytykseksi. Soini latistui kansan suosikista Suomen poliittisen historian häikäilemättömimmäksi takinkääntäjäksi, kakkien luikureiden ja poliittisten kieroilijoiden äidiksi - tyypiksi, jolle olisi, kansan edun nimissä, täytynyt tehdä abortti.

Soinilaisten meininki jäätyi pieneksi siniseksi piiriksi, johon an harva ulkopuolinen suhtautuu muulla kuin kiukulla ja halveksunnalla. Silti Soinin aikaansaama kataluuden ja kierouden varjo uhkaa yhä Persuja. Totuushan on se, että puolueen listalta löytyy runsaasti ehdokkaita, ketkä vannoivat niin Soinin kuin nykyisen hallitusohjelman nimiin. Nämä tyypit keikkuivat Soinin riveissä aina Halla-ahon valtaannousuun saakka. Silloin soinilaisten takki kääntyi, sillä syntyi eturistiriita äänestäjien ja Soinin välillä - Soinin lähimmät saivat jatkaa ministereinä, mutta muille ei tarjottu yhtikäs mitään.

Määrättyjen kansanedustajien Halla-ahon taakse siirtyminen kertoo ainoastaan itsekkyydestä ja omaneduntavoittelusta. Jos nämä, Soinille selänkääntäneet, kansanedustat olisivat ajatelleet kansan parasta, he eivät olisi lähteneet nykyiseen hallitukseen mukaan. Todellisuudessa oli pitkälti Persuista kiinni, miltä pohjalta hallitus syntyi. Jos soinilaiset olisivat halunneet ja toimineet aktiivisesti, Suomeen olisi muodostunut täysin toisenlainen hallitus, jossa demarit ja kenties vasemmistoliitto olisivat olleet mukana. Mutta Soinin vaaleissa uhoama työväenpuolue ei edes halunnut katsoa jälkimmäistä hallitusvaihtoa. Juuri tässä vaiheessa tapahtui todellinen Soinin ja hänen käskyttämiensä soinilaisten takinkääntö.

Käytännössä osa persujen ehdokkaista voidaan luokitella soinilaisiin omaneduntavoittelijoihin. Nämä kansanedustajat istuivat eduskunnassa vaiteliaina plus nöyrinä Soinin takuumiehinä ja somessa puolustivat henkeen ja vereen Soinin takinkääntöä. Halla-ahon pulueenjohtoon nousun myötä he huomasivat jäävänsä tyhjän päälle ja käänsivät Soiniin nähden takkinsa toiseen suuntaan. Tästä alkoi armoton sinisten eli yhä avoimesti soinilaisten mollaaminen. Se, että kyseiset kansanedustajat ovat puolueen ehdokkaina osoittaa, että Soinin maakuntiin luomat valtarakenteet ovat pitkälti pystyssä.

Soini varoitteli vihreistä, mutta muistakaapa mitä tapahtui, hänen istuessaan ulkoministerinä. Hallitus katsoi tumput suorina, kun maahan lappasi väkeä. Tuskin Soinin manaamat vihreätkään olisivat päästäneet Suomeen kymmeniätuhansia pakolaisia vailla toimivaa vastaanottoa saati kotoutusta. Soinin ja soinilaisten siunauksella vastaanottoyritykset tekivät miljoonien eurojen tuotot. Ensin kansan maksoi pakolaispolitiikasta satojamiljoonia euroja ja nyt se maksaa siitä traagisina inhimillisinä kärsimyksinä yhdessä vastuuttomasti maahan päästettyjen ja vailla maantapojen opettamista jääneiden pakolaisten kanssa - VIHREÄT EIVÄT OLISI HOITANEET ASIOITA YHTÄ HUONOSTI!

 
Nyt eletään tätäpäivää ja jyskytetään kohti vaaleja.  En missään tapauksessa väitä, että persujen äänestäminen olisi väärin tai se ainoana puolueena voisi tuoda muutoksen. Esim. demarien Aki Lindenillä on sellaiset näytöt ja visiot, että hänen soteosaamisensa kepittää nykyiset sotepuuhastelijat. Toivottavasti demareissa vähemmälle kannatukselle jäävät Marinit ja enempi ääniä saavat Lindenin kaltaiset tyypit - siinä olisi oiva tyyppi soteministeriksi tulevaan SDP-KOK-PERSUT -hallituksen.

Persujen suhteen kehotan: VAROKAA SOINILAISIA!!! Heitä piisaa vielä laumoittain. Nostan esille Sanna Paasikiven - hän on siviilielämässään tottunut pitämään heikompien puolta ja Paasikiven muutkin perusarvot ovat kohdallaan. Vilhelm Junnila on kunnallispolitiikasta osoittanut perehtyneisyytensä muuhunkin kuin pakolaispolitiikkaan ja pakkoruotsiin - hän on asiallinen ja hyvin käyttäytyvä persu, joka ei tingi periaatteistaan. Sami Virtanen enemmänkin tekee kuin kehuu itseään - Sami on nuorten ja liikunnan eteen puurtava palomies, joka kykenee sammuttamaan nyt Suomea syövät sinivihreät liekit!

7 kommenttia:

 1. Java.Kyllä oli sekava analyysi ,vähän kustakin mukan

  VastaaPoista
 2. Javan esittämä hallituspohja saattaa toteutua

  VastaaPoista
 3. Eiköhän sentään äänestetä paikallista kokoomusehdokasta eduskuntaan. Ajatellaan omaa paikkakuntaa.

  VastaaPoista
 4. Vilhelm Junnilalle lähtee ääni täältäkin. Moni osaa puhua ja kirjoittaa mutta hän saa neuvoteltua asiat oikeiksi päätöksiksi. Siitä on loppujen lopuksi kysymys että pitääkö mölinää vai saako asioita läpi.. olen aiemmin äänestänyt Ikeä mutta nyt Vilhelmi saa ääneni ja toivon että humahtaa heittämällä sisään

  VastaaPoista
 5. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta. Haluan todistaa siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonin lainayritykseltä. Sain 60000 euron liikelainan HUOMAUTUS: Se on luotettava ja aito Jos olet kiinnostunut lainan saamisesta, ota yhteyttä suoraan EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!