tiistai 5. helmikuuta 2019

KIITOS ESPERILLE MUUTOKSESTA JA SOTEN TORPPAAMISESTA!

SPR:stä irtaantunut ja omaa kasvuaan jatkanut lonkero Esperi nousi julkisuuteen ja sai viimeinkin kansanedustajat älähtämään. Toisaalta nämä mammuttimaiset pörssiyhtiöt ovat päässeet vuosien varrella tuon tuostakin julkisuuteen, joko asiakkaiden tai henkilökunnan huonolla kohtelulla. Esperille täytyy antaa kiitokset, että se kaikessa ahneudessaan tarjosi juuri ennen vaaleja täyn, johon opposition kansanedustajat tarttuivat.

Jos kansanedustajat olisivat ihan oikeasti olleet huolissaan po. yhtiöiden ahneudella aiheuttamasta asiakkaisiin ja työntekijöihin kohdistuvasta tuskasta, hädästä ja hyväksikäytöstä, he olisivat puuttuneet ongelmiin jo vuosia sitten. Nyt tarvittiin vaalit, jotta Arkadian mäellä alkoi ölinä. Tämä osoittaa vain ja ainoastaan kansanedustajien itsekkyyden ja pelon omien asemien menettämisestä. Uskon äänestäjien näkevän kansanedustajien itsekkään huolestumisen lävitse ja tästä seuraavan massiivisen naamojen vaihtumisen eduskunnassa.

Puuttumalla Esperin tyyliin kohdella vanhuksia ja henkilökuntaa romuttivat kansaedustajat kansan uskottavuuden kansainvälisiltä pörssiyhtiöiltä. Tästä taas seurannee se, että Sote-uudistus urvahtaa kokonaan tai ainakin siirtyy vaalien tuolle puolelle. Vai luuleeko joku, että sotea ja sen myötä suurille yrityksille verovarojen kanavointia hehkuttamalla kerätään eduskuntavaaleissa ääniä?

3 kommenttia:

  1. Kiitokset kirjoituksestasi.Asian raadollisuus loistaa,vaikka sitä ei kansalaiset huomaakkaan.Tummat lasit ja poliittinen peittely hämärtävät.Onneksi Uudenkaupungin päättäjät ovat äänin -43-0 ,yksimielisesti sopineet,että me emme luota vieraan apuun vaan hoidamme vanhuksemme itse kunnialla Sannolle asti- sannolle asti.

    VastaaPoista
  2. Homo ja lesbot lähti Tukholmaan.

    VastaaPoista
  3. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta. Haluan todistaa siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonin lainayritykseltä. Sain 60000 euron liikelainan HUOMAUTUS: Se on luotettava ja aito Jos olet kiinnostunut lainan saamisesta, ota yhteyttä suoraan EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!