maanantai 11. helmikuuta 2019

VARO DESIMAALIDEMARIEN VAALILUPAUKSIA!

SDP:n ansiosta saamme nauttia monista arkeen liittyvistä eduista, kuten peruskoulusta, kahdeksantuntisesta työpäivästä, lomista ja koko kansalle lankeavista terveyspalveluista. Viimeinen, jo kuopattu, etu lienee toimiva omalääkärisysteemi. Tuon kuvion loi Aki Linden, mies, jolta löytyy toimiva ratkaisu hapuilevaan sotesähläykseen. Aki Linden saanee tulevissa vaaleissa äänivyöryn ja mikäli suotuisasti käy, hän nousee ministeriksi alalla, jolla hän voi pelastaa suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan.

Aki Linden on hyvä esimerkki kansaedustajaehdokkaasta, jonka ei tarvitse puhua populistisesti desimaaleista, hänen puolesta puhuvat miehen meriitit. Näihin desimaalivouhottajiin tulisi suhtautua muutenkin varauksella, sillä vanhusten hoidossa tarpeen sanelee yksittäisten asiakkaiden hoitotarve. Luulisi kaikille olevan selvää, että desimaalipohjainen ratkaisu ei riitä kaikille ikäihmisille ja toisille heistä se ylittää tarpeen. Desimaaleihin nojaava keskivertoratkaisu osoittaa ainoastaan sen kannattajien kiiman pysyä vallassa ja tietenkin se kertoo myös pyrkyreiden asiaan perehtymättömyydestä. Vähän samanlaiselta tuntuisi poliittinen päätös, jossa määrättäisiin autojen öljyvaihdon määräksi kaikille autoille viisi litraa öljyä - se on Scanialle liian vähän, Nissan Micralle liikaa ja Warrelle koko operaatio on turha!

Meidän tulee varoa valitsemasta umpipöljiä tyyppejä eduskuntaan. Samoin meidän tulee varoa vallanhaluisia ja sitäkin itsekkäämpiä päättäjiä, ketkä sylkevät vaaliestradilla kauniita sanoja kuin kani papanoita. Muistakaa kuinka Sanna Marin äänesti ja miten hän puhuu nyt päinvastaista. Vakka-Suomessa demarit vei Laitilassa lapsilta koulun ja nyt he puhuvat vanhusten puolesta. Varoitus äänestäjille ettei käy kuten aiemmin Uudessakaupungissa: Demarit julisti vaalipaatoksessaan puolustavansa julkisia palveluja ja vaalien jälkeen puolue istutti hallitukseen vanhuspalveluita tarjoavan pörssiyhtiön johtajan. Eikä Uudessakaupungissa ei tarkastuslautakunnanpuheenjohtaja, valtuustonpuheenjohtaja tai yksikään valtuutettu ole puuttunut vanhustenhoidon ongelmiin saati tarttunut tukemaan asiaan liittynyttä valtuustoaloitetta. Kun äänestät, valitse tarkasti ja seuraa puheiden ja vaalikoneen sijasta ehdokkaiden tekoja - tämä suositus koskee muitakin kuin demareita!

8 kommenttia:

  1. valitettvasti yksi mies ei kesää tee. Ei edes Linden. Näinkö tässä taas käy, että nuo kymmeniä vuosia eduskunnassa vetehtineet demarit menevät vuorostaan taas hallitukseen. Esimerkiksi Kokoomuksen kanssa? Kepu ei luultavasti sinne yllä. Vihreitä ei saisi edes päästää...

    VastaaPoista
  2. Kas täällä kaupungin töissä ei puhuta mistään yksittäisten desimaalien ylityksistä vaan kaksinumeroisista prosenttiluvuista!
    On Mältientien kevyenliikenteenväylää, Seikowin keittolaa ja sellaista. Jos maallikonkin hahmoteltavissa olevan tienpätkän tai seinänrappauksen määrärahatkin ylittyvät kymmenillä prosenteilla niin miten käy kouluprojektissa, terveyskeskuksessa ja a-sairaalassa?
    http://uki01.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20193688-5

    http://uki01.oncloudos.com/kokous/20193688-5-2.PDF

    Löytyyköhän hyviä selityksiä ylityksiin?

    VastaaPoista
  3. Eikös asiat Ukin vanhustenhoidossa ole hyvin. Ainakin jos mediaan on luottamista.

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Pahimmillaan käy juuri kuten Jorma toteaa ellei vielä pahemmin: Linden vetää äänillään nollademareita eduskuntaan ja nämä toteavat hänelle: _Kuules sinä olet ensimmäisen kauden edustaja, joten saat jostain pikkuvalikunnasta paikan. Näin jatkuu samanlainen sotekohellus samojen ministeriöiden virkahenkilöiden johdolla. Olen ehdottanut jo aiemmin, että Uudessakaupungissa otetaan käyttöön valmistelijakohtainen KKK-kerroin KustannustenKasvuKerroin, tuolloin tiedetään jo valmisteluvaiheessa paremmin kunkin hankkeen lopulliset kulut. Ikäviä huhuja kuluu vanhuspalveluista.

    VastaaPoista
  5. Elämme täällä Suomen kokoisen pilven alla, jossa lait säädetään eduskunnassa. Ilman tuntuvia yhteisösakkouhkia olevat hoivalait ovat täysin turhia sanaleikkejä. Nehän suorastaan houkuttelevat tekemään bisnestä. Panoksina lähes puolustuskyvyttömät hoidettavat. Heidän pääluvuillaan tehdään näennäisdiilit, jotka hyväksyvät kuntien ammattitaidottomat päättäjät "säästöjen" nimissä. Nyt näyttää tulevan nämä kuntasäästöt tiensä päähän, ehkä. Nyt sopimusjuristiarmeijat jo hiovat kyniään kun osa armeijoista puolustaa hoivakonserneita ja osa syyttää niitä. Näin saadaan osa virkakoneistosta (esitutkinnan poliisit, syyttäjälaitos ja oikeuslaitokset) ontumaan lisää pitkäksi aikaa. Taas. Vieläkään kun ei olla normaalitilassa 2015 maahanmuuttoinvaasion jäljiltä.
    Ei naurata. Taas joku tekee tiliä ihmisten hädällä.

    VastaaPoista
  6. Järkyttävää lukea miten vaalien alla käytetään vanhuksia hyväksi. Ukissa Laaksonen näyttää olevan eräs pahimmista. Ei ole tehnyt mitään vanhusten hyväksi vaan on tukenut kaikkia Rantasen esityksiä. Nyt sitten yrittää luoda nahkaansa. Ei onnistu. Emme ole niin tyhmiä kuin tohtori ja tohtori luulee muista.

    VastaaPoista
  7. kKK kerho on vanha keksintö.Kyhenne on sanoista Keskinäisen Kehumisen Kerho.Toimii ukissakin.

    VastaaPoista
  8. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta. Haluan todistaa siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonin lainayritykseltä. Sain 60000 euron liikelainan HUOMAUTUS: Se on luotettava ja aito Jos olet kiinnostunut lainan saamisesta, ota yhteyttä suoraan EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!