keskiviikko 2. toukokuuta 2018

DEMARIEN RÖYHKEYS - KOKOOMUKSEN RÖYHKEYS 10-0

Wappu on vapauden, veljeyden ja tasa-arvon juhlaa. Uudessakaupungissa tämä tarkoittanee sitä, että tasa-arvoa juhlittaessa humallutaan niin, että voi vapaasti valehdella torilliselle veljiä! Ilmeisesti veljet tietävät puheiden ja puhujan luotettavuuden, sillä heitä ei isommin siunaantunut vapputarinoijaa kuulemaan. Rehellisesti todettuna kuulijoita oli vähemmän kuin vasemmistokellokkaita ja esiintyjiä. Kaupungille tämä tiesi säästöä, sillä hienostelevien vasemmistokellokkaiden ei ole tapana siivota jälkiään. Nyt ainoa ikävä kaupunkia sotkeva jätös oli alatyylinen vappupuhe, jonka löyhkän tuuli ja sade pyyhkäisi pois pilaamasta toriamme.

Demareita hiertää rajusti se, että he ovat valheilla ja kateettomilla lupauksilla ajaneet tavalliset kansalaiset omilta puhepaikoiltaan toisien ajatussuuntien tilaisuuksiin. Härkäpäisesti demarit haluavat monopolisoida wapun itselleen - aiemmin muut eivät saaneet laulaa työväenlauluja, nyt tuomittiin kaupunkilaisten pienellä panostuksella kaupunkilaisille järjestetty vappurupeama. Demarikihottaret eivät muuta tee kuin katsovat itsekkäästi peiliin, sillä he eivät halua tunnustaa sitä tosiasiaa, että kaupungissa sijaitsee Suomen suurin tehdas, jonka suuntaan aidon  työväenpuoleen tulisi katsella. Mutta eiväthän meidän demarit voi sinne katsella saati huudella sieltä työläisiä mukaan puolueen toimintaan. Jos he tekisivät näin, muuttuisi puolue kerralla muiden ajatussuuntien kanssa yhteistyökykyiseksi työväenpuolueeksi ja kolme ökynaista, kaupungin itsekkäintä ja härskeintä porvaria, putoisi päättäjien oksalta kuin ylensyöneet koppelot!

Aikoinaan meillä oli kaupungissamme merkittäviä demarivaikuttajia. Risto Ahonen luotsasi yhdessä muiden puolueiden kanssa kaupunkiamme menestykseen. Kaupunki kehittyi ja tulevaisuutemme näytti loistavalta. Risto Ahosen työtä kunnioitettiin niin paljon, että hän nousi muidenkin kuin demareiden äänillä eduskuntaan. Helena Vartiainen oli ratkaisevassa roolissa, kun Uuttakaupunkia nostettiin vaikeuksista yhteisvoimin pinnalle ja hänkin nousi eduskuntaan saaden ääniä demarien ulkopuolelta. Jos luette UKINYT:n jutun vaalipuheesta, takasi uutisen demariehdokas sen, että hän ei saa ensimmäistäkään ääntä demareiden ulkopuolelta eikä hän saa myöskään läheskään kaikkia demareiden ääniä - yksikään vähänkään asioita seuraava tavallinen duunari ei äänestä tätä demaria!

Kun demaripuhuja arvostelee kokoomuslaisen kaikelle kansalla avointa juhlaa kokoomuslaiseksi röyhkeydeksi, kannattaisi katse kääntää demariteatterimme suuntaan. Siellä demarikihottaret saavat ohjata näytelmiä juuri mukavasti vaalien alla ja teatterinjohtaja esiintyy demarien vaalisaleissa. Vastavuoroisesti kiitokseksi demarit turvaavat tai ainakin yrittävät turvata teatterin rahoituksen jopa yli valtuustokausien. Minusta tämä on hiven röyhkeämpää kuin kokoomuslaisen järjestämä juhla, jossa kaupunkilaiset saavat jotain heidän rahoilla toteutettua. Totean vielä demarikihottarille: Katsokaa peilin sijasta autotehtaalle sen rehellisiä duunareita ja ottakaa heistä oppia!

Uusikaupunki tarvitsee valheiden sijaan rehellisyyttä ja riidankylvämisen sijaan yhteistyötä. Jos näitä ei löydy, ovat tulevaisuudessa suurimpia häviäjiä tavalliset kaupunkilaiset, heidän lapsensa ja ikäihmiset. Demareiden vaalipuhe oli jotain muuta kuin yhteistyön suudelma. Se oli tarkkaan harkittu ja tähdätty haulikon laukaus vasten mahdollisten yhteistyökumppaneiden kasvoja. Kuten olen todennut, väen täytyisi huipulla vaihtua ja nyt kaikki on siitä kiinni, löytyykö demareista muita kuin takarivin, hiljaisia ja sieluttomia hattiwatteja?

Linkki:

UKINYT UUTINEN VAALIPUHEESTA!

21 kommenttia:

 1. Tyly, mutta asiallinen analyysi, josta ei voi olla eri mieltä.

  VastaaPoista
 2. Demareiden suuruus ukissa on mennyt.

  VastaaPoista
 3. Javan valheet tunnetaan. Kokoomus aloitti vihanpidon.

  VastaaPoista
 4. Kokoomus-Java kirjoittaa, kun juristit käskee.

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynneistä ja komenteista! Kuten olen usein todennut, minulla ei ole paikallisen kokoomuksen kanssa mitään tekemistä - ei ole ollut lähes vuoteen. Alkavat määrätyt politiikan harrastajat muistuttamaan Turgenevin tarpeettomilta ihmisiltä.

  VastaaPoista
 6. asia nyt selvä kirjoitti 3.5.2018 klo 15.58
  http://uki01.hosting.documenta.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20183501-4
  Tästä selvii, että Vasama puhuu muuneltA totuutta. Kaupunginhallituksen yksimielinen päätös A- sairaalaa ei osteta ilman kuntotarkastusta.

  VastaaPoista
 7. Demarinaisena en aio äänestää Vasamaa. Riidan sijaan haluan sopua Suomeen.

  VastaaPoista
 8. Vasama lyö moukkamaisuudessa Merja Kosken. MOT

  VastaaPoista
 9. Vai olikohan Moukka Kosken kirjoittama puhe.

  VastaaPoista
 10. Ugin demareiden ylimielisyys ärsyttää. Luulevat olevansa kaikkien muiden yläpuolella. Taas jäivät valheesta kiinni. http://uki01.hosting.documenta.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20183501-4

  VastaaPoista
 11. Arvela teettää jo laskelmia alisenkadun kattamiseksi. Vaikka piti perustaa ohjausryhmä.

  VastaaPoista
 12. Kaikessa hiljaisuudessa demarikopla petasi kaupungin työpaikan Myllymäelle.

  VastaaPoista
 13. Minkä työpaikan ja minne? Saako kaupungin jostain sosiaalipuolen työstä parempaa liksaa kun yksityisen toimijan yksikönjohtajan työstä? Avatkaas nyt vähän lisää

  VastaaPoista
 14. Demareille kaupunkiset on toveripalkioiden maksajia. Naiskopla palkaa jopa toisiaan kaupungille töihin.

  VastaaPoista
 15. No niin. Liikkeistä tyhjenevän
  Alicenkadun päälle rakennetaan "katto". Saadaan siis sisäkävelykatu. Jep. Rakentamista ennen kannattanee tehdä se yhteenveto, miksi pääliikekatu tyhjenee reunoiltaan. Annettiinko liikaa poikkeuslupia, tehtiinkö vääriä kaavapäätöksiä tai jotain muuta erikoista, kun liikkeet keskittyvät itäkeskukseen?
  Jos lohduttaa mieltä niin sama peli on muuallakin näkyvissä, kun keskustojen kivijalkaliikkeet siirtyilevät ostareihin. Mutta yksi temppu on vielä tehtävissä ellei uusi katukatto pidä kuitenkaan vettä tai kauppoja sijoillaan tai houkuttele putiikkeja sikses kattavan katon alle. Sehän on tietysti toriparkki. Sitäkin nyt odotellessa.
  JAa

  VastaaPoista
 16. Turistit voivat katsella sateelta suojassa pääkadun puisia ikkunankarmeja.

  VastaaPoista
 17. Kyllä karmit kaupungin toimintatapojen mukaan pitää alumiinisiksi vaihtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alumiini Atsoko takaaa karmiteknologian muutoksen puusta alumiinikseksi

   Poista
  2. ,,,, vai nikkarimies?

   Poista
 18. Mitä ihmeellistä on siinä, jos Myllymäki palkataan kaupungin töihin?
  Pätevä, osaava, koulutettu.
  Ei se tee epäpätevää, jos tulee väärästä puolueesta.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!