maanantai 14. toukokuuta 2018

Hallituksenjäsen hakee kaupungin virkaa ja ON VAHVOILLA!

Kun kaupunginhallituksen jäsen hakee virkaa kaupungista, jonka hallituksessa hän istuu, lentää ilmaan epäilyjä sekä kysymyksiä. Ainoastaan suurten puolueiden päättäjät ovat hiljaa. Hallituksen jäsen on esittelijöiden yläpuolella, joten hänen hakiessa virkaa, on hänen alainen tekemässä päätöstä. Kuvitelkaapa esittelijän asemaa ja oloa työpaikalla, jos hän ei esitä kaupunginhallituksen jäsentä tämän hakemaan virkaan. Korkea poliittinen asema on niin kiva pelote, että sitä ei tarvitse edes käyttää virkaa hakiessa.

Omassa puolueessaan kaupunginhallituksen jäsen on niin korkeassa asemassa, että kukaan ei uskalla kyseenalaistaa hakijan paremmuutta. Yhdestä suusta toverit toteavat: PUOLUE EI SAA OLLA ESTE HYVÄN TYÖNTEKIJÄN PALKKAAMISELLE! Niin asia soljuu läpi vailla lautakuntien tai valtuuston urputusta. Entäpä muut puolueet ne eivät viitsi puuttua näin ikävään ja raskaaseen asiaan, vaan keskittyvät wappuvinoiluun ja muuhun heille rakkaimpaan. Niin se vain on, että kolme hemulia vie jatkuvasti kasvavaa hattivattijoukkoa mielensä mukaan - joukossa on jo mustia ja sinisiäkin hattivatteja!

9 kommenttia:

 1. Juuri noin. Porvareilta kuuluu ainoastaan tyhjien tynnyreiden kolinaa.

  VastaaPoista
 2. Merja Koskestako hyvinvointipäälikkö?

  VastaaPoista
 3. Porvarit tässä saavat Javalta palautetta.

  VastaaPoista
 4. Kokoomus-Javan silmät alkavat aueta.

  VastaaPoista
 5. Kenesta jäsenestä lienee kyse?

  VastaaPoista
 6. Sori. Tämä ao. linkki ei liity aiheeseen vaan A-sairaalan kuntotutkimukseen. Alkaa tulla melko raskas taakka kaupunkilaisille näistä vireilläolevista rakennushankkeista. Karsintalistaa laaditaan jo.

  http://ukinyt.fi/wordpress/arkistot/7188

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoehdosta riippumatta paljon kuluja on tulossa. Kun tuohon lisätään rempalleen jätetyt viemärit ja tiestö, ei kannata haaveilla monitoimitalosta.

   Poista
 7. Ratkaisu on Alisenkadun kattaminen. Virkamiehet on ihan pihalla.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!