sunnuntai 13. toukokuuta 2018

SAARA AALTO VOITTI SUOMALAISILLE MILJOONIA EUROJA!

Saara Aalto, ketä voinemme nyt kutsua jumbo-Saaraksi, teki sen, mitä monet toivoivat. Hän pärjäsi madonnakoikkelehtimisellaan naziasuisten kaveriensa kanssa niin huonosti, että Suomella ei liene muutamaan vuoteen asiaa näihin laulucembaloihin. Tietenkin tsambou-Saara osoitti toisenkin tosiasian, he ketkä hänet valitsivat, eivät tiedä kansainvälisestä musiikista tai sen tuulahduksista sen enempää kuin piru paratiisista. Jatkossa pitäisi toimia tämän tiedon mukaan eli taata Suomelle edes jonkin moiset mahdollisuudet pärjätä po. kisoissa. Tämä onnistuu sillä, että poistetaan tietämättömyydellään häikäisevät tietäjät. Nämä pirut eivät löydä koskaan tietä paratiisin auvoisuuteen.

Pohdin, mitä jumbo-Saara maksoi Suomen kansalle. Tuskinpa yksi tai kaksi miljoona euroa riittää jumbosijoille romahtaneen projektin kuluiksi. Aina euroviisujen alla pölähtää muutama, muuten piilossa pysyvä, yleläinen näkyviin ja olen alkanut ihmettelemään: OVATKO NÄMÄ VAKIHOMMISSA OLEVIA JA PYÖRITTELEVÄTKÖ HE EUROVIISUJEN VÄLIAJAT VAIN  PEUKALOITAAN?  Kaiken kaikkiaan euroviisucase kuvaa karulla tavalla sitä, miten tehottomasti YLE toimii ja käyttää pakoveroilla kerättyä 500 miljoonan euron vuosipottiaan. En moiti Saara Aaltoa tai halua lopettaa perinteisiin laulukisoihin osallistumista - KAIPAAN AINOASTAAN JONKIN SORTIN KOHTUULLISUUTTA JA EDES VÄHÄN OSAAMISTA!

Entä mitä YLE:lle maksavat Paula Vilenit, Pirkko Pöntiset, Kuroset jne. tyypit, jotka reissaavat tai majailevat parhaillaan jopa kuukausia piilossa julkisuudelta. Ovatko po. tyypit täysipäiväisesti ja korkeasti palkattuja? - Jos näin on, heidän tuntipalkkansa kohoaa melkoisiin sfääreihin. Kuvitelkaapa vaikkapa Jan Anderssonia. Hän pölähtää vetämään keskusteluja alta keskiverto huoltamoiden kahviokeskustelujen pohjatietoja, joten ohjelmiin  valmistautumisen hinnakkuudestakaan ei voitane puhua. Paula Vilen taas yrittää upottaa Trumppia kansan maksaessa ja Kuronen käsiä levitellen Venäjää. Kun katsomme näiltäkin osilta YLE:n verovarallisuuden käyttöä, se on leväperäisyydessään äärettömän inhaa. Mitähän nyt säästökuurille joutuneet maakuntaradiot ja YLE:n dokumenttiväki saisi aikaan niillä kymmenillämiljoonilla euroilla, jotka nyt surutta, vailla tasapuolisuutta ja laatuvalvontaa kylvetään maailman turuille ja Suomen helsinkiin?

3 kommenttia:

  1. SUOMI EI OLLUT JUMBO 18 MAATA JÄI TAAKKE. K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilastollisesti Suomi päästetään silloin tällöin finaaliin, rahoittajia tarvitaan. Eilen Suomi oli jumbo.

      Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!