perjantai 25. toukokuuta 2018

UUDENKAUPUNGIN LUKIO JYRÄSI RANKINGISSA 106 SIJAA PAREMMAKSI!

Uudenkaupungin lukio teki valtakunnallisessa rankingissa melkoisen harppauksen. Vuodessa se petrasi 106 sijaa ja keikkuu nyt vertailun 73 sijalla. Myös Laitilan lukio otti kukon askeleen eli 81 sijaa päätyen 68.. Vakka-Suomen lukioiden kakkossija menee Nousiaisiin, vaikka se putosi 14 pykälää alemmas, on se vielä sijalla 55. Kymmen sijaa rankingissa pudonnut Mynämäen lukio on yhä maakuntamme ykkönen sijaluvulla 44. Lähistön lukiosta mainittakoon Rauman Lyseon lukio, joka vajosi vertailussa 18 sijaa alaspäin ja on 213. Suomen 404 lukion joukossa!

Mainituista lukioista ylivoimaisesti suurin on Rauman Lyseon lukio 157 hyväksytysti kirjoittaneella. Vastaavat luvut ovat Mynämäen lukio 68, Nousiainen 75, Laitila 42 ja Uusikaupunki 44 ylioppilasta. Kun kouluja ja opintietä suunnitellaan, lienee paikallaan muistaa ettei suuri ole aina kaunista eikä opetuksesta säästäminen kovinkaan viisasta! ONNITTELUT YLIOPPILAILLE JA LOPUILLE: EI SE MAAILMA TÄHÄN LOPU!

Linkki:

YLE:n lukioranking 

5 kommenttia:

 1. Perinteinen koulu "vanhanaikaisine" luokkahuoneineen pärjäsi hienosti. Ympäristö siis toimii loistavasti. Jätetään siis haihattelut suurista "auloista" lepodivaaneineen ja keskitytään koulun tilojen suunnittelussa olennaiseen.

  VastaaPoista
 2. Ukissa päättäjät suunnittelevat itselleen monumnettia eikä lapsille koulua

  VastaaPoista
 3. Ai nyt se ennen liian pieneksi haukuttu onkin monumentti. Onteillä jutut aina tilanteen mukaan

  VastaaPoista
 4. Lapsen kokoinen koulu toimii parhaiten

  VastaaPoista
 5. Ajat entiset palaavat. Vesibussi Kuha tulee Pasklahden rantaan takaisin. Lakkautettu liikuntatoimenjohtajan virka on kohta hyvin-vointi-päällikkö.
  Kohta meillä on meGahalli josta kaikille halukkaille löytyy salivuorot itselle sopivaan aikaan. Kohta meillä on niin iso ja moderni koulu jossa kaikille oppilaille löytyy kyllä divaani suuraulasta, mutta luokissa ei ole enää ikkunoita ulos koska niiden tilalle pitää mahduttaa kosketusnäytöt.
  Mitä lie seuraavaksi tulossa?

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!