lauantai 12. toukokuuta 2018

HYVINVOINTIJOHTAJAN VALINTA SAA AIKAAN PAHANOLON!

Jo yli kymmenen vuotta sitten totesin, ettei demokraattisilla päätöksillä voi muuttaa tapahtunutta tai olemassa olevia faktoja. Vaikka valtuusto äänestäisi kuinka yksimielisesti, että paloautot ovat aina olleet Suomessa mustia, ne ovat silti olleet pääsääntöisesti punaisia. Sama pätee laillisuus käytäntöihin ja kirjauksiin. Jos esityksestä äänestetään, täytyy esitys kirjata. Pahimmillaan tällainen päätös kaatuu muotovirheeseen ja itse asia palautuu uudelleen käsiteltäväksi. Järjen käyttö on paikallaan vaikka äänestyksellä saavutettu hetkellinen 6-5 voitto tuntuisi kuinka makealta.

Politiikassa sattuu varsin usein ylilyöntejä ja niitä joudutaan silloin tällöin jälkikäteen oikaisemaan. Usein vallan ja tunteiden sekoittuessa tehdään kiihkomielellä vääriä päätöksiä, jotka voidaan muuttaa ja hymyillen unohtaa muutaman yön yli nukkumisen jälkeen. Sen sijaan, jos käynnistetään valintaprosessi ja kenties jopa palkataan ihmisiä organisaatioon, josta ei ole edes päätöstä, ollaan tekemässä mammuttimainen virhe. Kyseessä on ennen kuulumaton munaus, joka tekee päätöksen takana olevista täysiä pellejä. Ikävä kyllä samalla koko kaupunki tehdään naurunalaiseksi.

Kuvitelkaapa mikä hässäkkä saadaan aikaiseksi, jos joku valitaan tehtävään, jota ei ollut, ole eikä tule olemaan olemassa. Moisen projektin käynnistäminen on vähintäänkin äärimmäisen noloa ja voidaan puhua totaalisesta vastuuttomuudesta käyttää toisten rahoja. Kuvio osoittaa ikävästi sen, miten pienikin valta voi sumentaa terveen järjen juoksun ja saada fiksun ihmisen toimimaan imbesillimäisesti. Entäpä jos virkaan valittu hyvinvointipäällikkö sanoo itsensä irti entisestä virasta ja täällä organisaatiouudistus jää toteutumatta hyvinvointijohtajan osalta - KUKA MAKSELEE KORVAUKSIA JA KUINKA PALJON? Pitäisikö hattivattilauman viimeinkin pohtia, mihin kolme hemulia ovat heitä viemässä!

Linkki:

UKINYT uutinen: Valtuusto palautti organisaatiouudistuksen!

10 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä päättäjät on täysin edesvastuuttomia pellejä. Mitä enemmän koulutettu sitä huonommat päätökset.

  VastaaPoista
 2. Tätäkö Wala, Vasama ja Laaksonen lupasivat ennen vaaleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mitäs ne lupas.. Wala ainakin lupas yöpäivystyksen.. Sitten kun saatiin mummot ja vaarit, sekä muut vanhukset innostumaan kyseisestä lupauksesta niin kirjoitettiin muutama wale lehteen ja kuitattiin homma sillä. Hienoa. Toivottavasti nämä ikäihmiset edes tajusi tulleensa huijatuksi ja muistavat tämän seuraavissa vaaleissa.

   Poista
  2. Muistakaa tämä. Forss antoi hallituspaikkansa Laaksoselle. Jos ei olisi antanut, kaikki kaupungissa olisi nyt paremmin.

   Poista
 3. Forssin olisi pitänyt kunnioittaa äänestäjiä eikä langeta tohtorin lumoihin

  VastaaPoista
 4. Hakekaa vastaus sille että kenen toimielimen käskystä joku työntekijä laittoi julkisuuteen työpaikkailmoituksen hyvinvointipäälliköstä?

  VastaaPoista
 5. Hakekaa vastaus sille että kenen toimielimen käskystä joku työntekijä laittoi julkisuuteen työpaikkailmoituksen hyvinvointipäälliköstä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun on täytynyt tehdä päätös. Ei asiat muuten etene.

   Poista
 6. Kuinka ihmiset voivat olla noin helvetin tyhmiä. Kaiken kukkuraksi vaaditaan rauhan nimissä älyttömyyksien hyväksymistä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!