maanantai 21. toukokuuta 2018

PUHEENJOHTAJIEN USKOTTAVUUS KARISEE TIEHENSÄ!

Todellinen sosialidemokratia ei ole työväen laulujen laulamista, vaan laulujen sanojen esiin tuomien ongelmien korjaamista. Tämä pitäisi ymmärtää myös poliittisen vasemmistoeliittimme. Puhuminen muutamansatasen lurahtamisesta "väärän" vapputempaukseen tuntuu lähinnä kornilta, jos samaan aikaan on valmis kylvämään työläisiltä verottamalla ulosmitattuja kymmeniämiljoonia euroja vaillinaisesti valmisteltuun hankkeeseen. Erityisen oudoksi tekee vappuvarojen kritisoinnin se, jos niiden kohteeseen menoa kritisoiva on itse hyväksynyt kyseisen summan menemisen sinne, minne se meni. Kanttaisi  Mörnessä perehtyä viestintään vaikkapa lukemalla kirja Thomas Eriksonin kirja Idiootit ympärilläni ... ja ne värit..hah hah....

Kun tuli kirjoista rustattua ja katsoo meidän valtaeliittiämme, kumpua mieleeni heitä kuvaamaan venäläisten klassikkojen 1800-luvulla luoma ihmiskuva: Aateliset ja omistajat, jotka ovat ajautuneet kauaksi tavallisen ihmisen arjesta ja osaamisesta. He elävät haaveissaan, mutta ovat pettyneitä omaan saamattomuuteensa, koska eivät pysty tekemään haaveistaan totta. Näitä muiden työllä loisivia elostelijoita kutsuttiin TARPEETTOMIKSI IHMISIKSI! Vai voiko joku rehellisesti väittää kahden kärkipuheenjohtajamme edes yrittäneen faktatietoja tarjoamalla tai avoimesti keskustelemalla pyrkineen vastaamaan esitettyihin kysymyksiin tai luomaan rauhaa ja parantamaan keskusteluympäristöä. Päin vastoin, jos heidän tahtoonsa ei alistuta, alkavat he, kuten kolmivuotiaat, ruikuttamaan: MIKSEI MINULLA OLE KAVEREITA, MIKSEI MINUN KANSSANI LEIKITÄ, OLENKO VÄÄRÄN VÄRINEN?

Meillä pitäisi viimeinkin teoreetikkojen sijaan päästää todelliset tietäjät ja armoitetut osaajat valmistelemaan plus päättämään asioista. Olemme taas ottaneet atsomaisen kurssin kohti jäävuorta, joten kaipa valmitelijoitamme und päättäjiämme voisi verrata myös vakkasuomalaisen kirjailijan Volter Kilven merikapteeni Lundströmiin, joka tiesi teoriassa kaiken navigoinnista ja opetti sitä menestyksellä kymmenet vuodet, mutta törmäsi laivansa Gotlannin "vuoreen" ja hukutti kokkia sekä itseensä lukuun ottamatta koko miehistön. Valmistelua ja luottamustehtäviä tehdään yhdessä muiden kanssa yhteisön yhteiseksi hyväksi ja kaikki lähtee kyvystä omien rajoitteiden tunnustamisesta, muuten koko homma ajaa karille, kuten henkilökohtaisen ongelman pelkäksi teoreetikoksi kutistanut, Lundström!

12 kommenttia:

 1. Kaupungin päätöksen teko ajautuu kaaokseen tai on ajautunut jo.

  VastaaPoista
 2. Kuntotutkimus kirjoitti 22.5.2018 klo 17.35

  Herätys!
  Tk:n kuntotutkimuksessa ei ole mainintaa tai peräti näyttöä siitä, että tk:n tai sen kolmannen kerroksen työntekijöitä on altistunut jollekin mikrobikasvustolle saati että kaikki työntekijät olisivat altistuneet jollekin.
  Miksi ihmeessä ette oikaise plarissa toistuvasti julkaistavia tietoja, Te päättäjät!

  Tk:n kuntotutkimuksessa ei ole mainintaa eikä kehotusta siitä, että terveyskeskus pitäisi korjata lähes täysin saati ylipäätään korjata. Tai min. noin 12 miljoonalla!

  Sanat altistunut, fakta, heti, huhu, kielto, luulo, löydös, pakote tai vaade alkavat saada liian suuria mittasuhteita. joista uhkaa tulla liian suuri hintalappu ukilaisille veronmaksajille.
  Lukekaa Te päättäjät siitä tutkimusraportista edes kohdat:
  8. Yhteenveto tärkeimmistä suositeltavista toimenpiteistä
  8.1 Lisätutkimukset ja selvitykset
  8.2 Heti tehtävät ja huoltoluontoiset toimenpiteet
  8.3 Peruskorjauksen yhteydessä suoritettavat toimenpiteet
  Löytyvät sivulta 88.
  Löydättekö siitä em. mainitut sanat "kielto, löydös, pakote tai vaade"? Ette löydä!
  JAa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tk:n kuntotutkimuksessa ei ole mainintaa tai peräti näyttöä siitä, että tk:n tai sen kolmannen kerroksen työntekijöitä on altistunut jollekin mikrobikasvustolle saati että kaikki työntekijät olisivat altistuneet jollekin."

   Hei HALOO! Se on tk:n kuntotutkimus, ei raportti kaupungin työntekijöiden terveydentilasta.

   On siinä taas yksi kirjoittelija..

   Poista
  2. Löydätkö jostain raportin kaupungin työntekijöiden terveydentilasta? Siis kaikkien! Sellaista ei ole eikä tule. Joten palataan aiheeseen. Yleisesti mediassa levitetään tietoa että terveyskeskuksesta johtuvista syistä siellä työskentelevät työntekijät eivat olisi terveitä tai oireilevat tai ovat altistuneet jollekin. Mille? Mistä raportista tieto ja näyttö löytyy?

   Poista
  3. Nimenomaan, pysytään asiassa. Eli turha kirjoitella seuraavaa:

   "Tk:n kuntotutkimuksessa ei ole mainintaa tai peräti näyttöä siitä, että tk:n tai sen kolmannen kerroksen työntekijöitä on altistunut..."

   Tälläistä siinä ei voi olla.

   Eli pysytään asioissa. Tuollaista kuvailemaasi raporttia ei ole missään.

   Se ei myöskään tarkoita että ketään ei oireilisi, koska SINULLA ei satu olemaan tietoa kenenkään luottamuksellisista terveystiedoista.

   Sekin että aina te viisaat viittaatte kolmanteen kerrokseen kuvastaa vain sitä, että teiltä puuttuu täysin faktat ja vain toistelette omia ja kuultuja höpötyksiänne.

   Annanpa teille uuden faktan: myös muissa kuin kolmannessa kerroksessa työskentelevät ovat sairastelleet. Toki teiltä löytyy tähänkin vastaväittämät, mutta mihinkään faktaanhan ne ei perustu, ja sen tiedätte tekin kun hetken maltatte miettiä.

   "...siellä työskentelevät työntekijät eivat olisi terveitä tai oireilevat tai ovat altistuneet jollekin. Mille? Mistä raportista tieto ja näyttö löytyy?"

   Haluat siis työntekijöiden terveystiedot julkiseksi? Vain sen takia että sinä voit ne lukea ja saada näyttösi? Luojan kiitos täällä on yksityisyydensuoja olemassa. Eiköhän ne raportit ole työterveys luovuttanut eteenpäin, mutta sinä et niitä näe ;)

   Hyvää yötä ja koita kestää.

   Poista
  4. Tuota noin että vai kirjoittavat tk:n lääkärit tai joku lääkäri muka sairauslomia työkavereilleen että sairausloma johtuu tk:n tiloista tai sisäilmasta ja ovat itse siellä myös töissä. Aika erikoista. Uskoo ken haluaa mihin tahansa altisteisiin. Moi.

   Poista
 3. Uusikaupunkilaiseen sosialidemokratiaan ei kuulu tieto, totuus tai yhteinen etu.

  VastaaPoista
 4. Lehdissä on aina ollut väärää tietoa ja tule olemaan, ei ole pakko kaikkea uskoa.

  VastaaPoista
 5. Niinpä niin. Valtaosa tuntuu vaan uskovan niihin vääriin lehtitietoihin ja tekevät ratkaisujaan niiden perusteella. Pitänee vissiin kirjoittaa mielipide kaupungin rakennushankkeiden tilasta. Kenties avata jostain pullosta korkki ja päästää pullon henki valloilleen.
  JAa

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille vierailuista ja kommentoinneista! Keskustelu on hyvää ja laadukasta vaan määrättyihin tyyppeihin eivät faktat ole sanottavasti vaikuttaneet. Kun tuli valittua kanta, sen takana seisotaan hamaan loppuun saakkaa, vaikka kuinka valheessa eläen ja viattomille tuskaa tuottaen.

  VastaaPoista
 7. Mikä se sellainen totuus on, kun ei edes pöytäkirjoista kuulemma totuutta löydy. Totuuden puhujat saavat vainoojat kimppuunsa.

  VastaaPoista
 8. puusta pää edellä pudonneet ovat päässeet valtaan

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!