torstai 2. kesäkuuta 2016

Persuille kaikkien jytkyjen äiti: ANTIJYTKY

Tuntuu todella pahalta, kun muistelee annettuja lupauksia ja katsoo Persujen toimintaa hallituksessa. Puolueen piti olla työväenpuolue, maahanmuuttokriittinen, EU-kriittinen, NATO-kriittinen ja sen heikomman puolella. Katsoipa puolueen lupauksia äärioikealta, äärivasemmalta tai muista poliittisista vinkkeleistä: Sanansyöjien puolue, se petti aivan kaiken. Enää sopii odottaa, koska puolueen lietsoma islaminpelko ja pakkoruotsikin kääntyvät päälaelleen ja hallitus muuttaa päiväkodit ruotsinkielisiksi ja Suomen kouluissa uskontotunneilla opetetaan ainoastaan islamin oppeja.

Puolueen eliitti, kansanedustajat ja heidän nuoleskelijansa sulkevat silmänsä totuudelta. Itsekkäästi jatketaan vaalilupauksiin nähden valheellisella linjalla. Heidän tarkoituksenaan on ainoastaan roikkua eduskunnassa ja nauttia kansanedustajan palkkaa sekä sen seurauksena tulevia sopeutumiskorvauksia. Tämä on Suomen poliittisen historian suurinta kusetusta, jota seuraa seuraavissa vaaleissa armoton ANTIJYTKY! Puolueen tilanne vaikuttaa lähinnä pohjoiskorealaiselta politikoinnilta, jossa kritiikki aiheuttaa tunnettuja seurauksia.

Kansaan ei enää uppoa persukellokkaiden jankuttava tyyli syytellä demareita ja pistää kaikkea menneiden hallitusten syyksi.  Persujen täytyy rehellisesti myöntää ettei puolueen kansanedustajien laatu häikäise eikä herätä kansassa luottamusta. Nämä töpöt pitäisi puolueen edun nimissä viimeinkin hiljentää. Samoin olisi syytä hiljentää puolueen avulla etua tavoittelevat pyrkyrit, kuten kaiken maailman historioitsijat, jotka auktoriteetillaan markkinoivat mieleistään Suomen tulevaisuutta, vaikka tuskin pystyisivät kirjoittamaan edes Korkeajännitystä niin uskottavasti, että se uppoisi seitsemänvuotiaaseen.

Perussuomalaisista on tullut onneton keppihevonen, jolla onnettomat kansanedustajat ratsastavat sopeutumisrahoille ja ponnahduslauta, jonka viime vaalien tuloksen tuomia mandaatteja kaiken maailman "tietäjät" pyrkivät itsekkäästi sekä härskisti hyödyntämään. Oma lukunsa on Soinin puolueen päälle heittämä synkkä valehtelijan varjo. Näillä tyypeillä ja tällä esiintulon tyylillä persuilla on edessä vuosisadan ANTIJYTKY! Vai eikö sillä ole väliä, kun säätiön varat riittävät kermalle?

Soini vaatii ehdokkaiksi asettuneita sitoutumaan ja pysymään koko valtuustokauden persuissa. Kuinka kukaan rehellinen voi suostua moiseen sitoumukseen, kun vaatijana on Soini, sanan syönnin mestari? Ostaisitko sinä Soinilta käytetyn auton ja maksaisit sen näkemättä ja koeajamatta? Me, joille Perussuomalaiset on rehellisten ihmisten vaikutuskanava tavallisten ihmisten ja etenkin yhteiskuntamme heikoimpien etujen turvaamiseksi, odotamme totaalista muutosta puoluejohtoon ja tunkkaiseen, valheelta käryävään julkisuuskuvaan.

On viimeinkin nostettava esiin uusia kasvoja, tehtävä uusia ulostuloja. Nykyinen meininki ja muiden ikuinen syyttely eivät johda mihinkään hyvään. Ehkä Jari Lindström tai Hanna Mäntylä sekä Riikka Sljunga-Poutsalo saisivat pistettyä alulle muutoksen, joka nostaa puolueen "takarivin Taavien" tuomitsemat ja varjoon jättämät ajattelijat esiin. Näitä ajattelijoita löytyy persuista pitkin Suomea tuhansia ja hiljentämisen sijaan heidät täytyy viimeinkin nostaa ajatuksineen esiin ja päästää ääneen. Vaaleihin on vain vajaa vuosi aikaa, joten nyt on kiire toimiin, jos aiotaan välttää kaikkien jytkyjen äiti: ANTIJYTKY


16 kommenttia:

 1. Näin se on. Reilu vuosi sitten minäkin äänestin persuja vihoviimeisen kerran.

  VastaaPoista
 2. Nyt se jutkyttely sitten loppuu

  VastaaPoista
 3. Nyt se jutkyttely sitten loppuu

  VastaaPoista
 4. Saman teki demarit edelississä vaaleissa, samanlaista unelmahöttöö kaikki puolueet.
  Seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestysprosentti tulee olemaan varsin alhainen.
  Persuista haettiin jotain erilaisuutta polittiseen arkeen ja hyvoin pian voi todeta samaa paskaa kuin muutkin puolueet.

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Ei näytä todellakaan hyvältä. Ajopuuna näyttää puolue menevän vaaleihin. Uudessakaupungissa ainoastaan Kokoomus on järjestänyt vaikutusmahdollisuustilaisuuksia ja kokoomuslaiset käyvät aktiivista keskustelua kaupunkilaisten kanssa. Paikallisista Persuista ei näy missään vilaustakaan.

  VastaaPoista
 6. Demareita kiinostaa mitä lauluja Pakkahuoneella lauletaan.

  VastaaPoista
 7. Toinen demarijohtaja päättämään omista bisniksistä. Nyt valittiin terveyslautakuntaan. Demarit on kaikkien vitsien äiti työväenpuolueena.

  VastaaPoista
 8. Harto nukku ja kuorsasi viime valtuustossa. Alkaa ikä painaa viimesellä kaudella.

  VastaaPoista
 9. Forss ei jää valtuustosta pois, hän siirtyy nukkuvien puolueen nokkamieheksi.

  VastaaPoista
 10. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Tuo demarien touhu on kerrassaan kuvottavaa, valtuustoryhmän toiminnalla ei ole vähäisintäkään tekemistä todellisen sosialidemokratian kanssa. Lehdessä kerrottiin Harton jättäneen todella asiallisen aloitteen, jos se tapahtui unissa puhuen, niin älkää herättäkö miestä. Ongelma lienee se, että muut eivät nuku - jos nukkuisivat, he eivät vastustaisi järkialoitteita. Sen verran on syytä ottaa takaisin paikallisten persujen kritisoinnista, että Sami Virtanen on esiintynyt valtuustossa jämäkästi liikuntahallin tiimoilta.

  VastaaPoista
 11. Java!
  Aattelepa ite. Jos olisit nyt persuvaltuutettuna niin olisiko edustamasi ryhmä enemmän plaria lukevien ihmisten mielissä ja jonkun teebeekoneiston hampaissa tietyllä tavoitteella-kymmeninä tekstareina ja niiden juoniteltuina toistoina, joissa olisit syyllinen lähes kaikkeen Ukin ongelmiin?
  Saattoiko olla jälkikäteen hyväksi se miten tatuoitu, aina tiukasti napitettu kauluspaidallinen ohjaili asioita Helsingin kammareihin saakka? Oliko hyväksi ettei kirjeet koskaan saapuneet perille Helsinkiin?
  Ken elää, niin näkee. Pitkäsihtinen toiminta tuottaa tulosta. Joku merihenkinen "jäi" eläkkeelle ilman fanfaareja ja yllättäen, joku toinen taas on alkanut lyödä päätään kiveen keissi toisensa perään niin että ollaan välillä varahapella huilaamassa kansan kukkarolla.
  Ei tässä häävisempää. Terveisiä kyiden suojeluohjelmasta. Jatketaan matkustamista kunnan kalliilla metsätiellä joka ei kanna eikä johda mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämärää oli touhu, mutta ehkäpä ilman tuota, paidatta ralliauton näköistä, miestä olisi vaikutettu koko puolueen linjaan - niin voimakkaasti meidät tuntenut puolueväki meitä tuki. Hienoa, että saatiin heitettyä mediavalehtelija pihalle. Tulevissa vaaleissa eivät takahuoneen takapirut ratkaise vaaleja.

   Poista
  2. Selkeästi sanottu. Lisää tätä.

   Poista
 12. Minkä aloitten Harto teki, nyt mennyt ohi kokonaan?

  VastaaPoista
 13. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Esitti keskenjääneen järven kunnostuksen loppuunsaattamista.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!