maanantai 27. kesäkuuta 2016

MURHEELLISEN METSÄTYÖMAAN EPILOGI!

Uudenkaupungin kaupungin Kalannissa sijaitseva metsätyömaa osoittaa vääräksi vanhan sananparren: Hiljaa hyvää tulee! Hiljaa edistyneen työmaan seurauksena puut mustuivat ja vielä tänään tukkirekoille suunniteltuun tiehen upposi nelivetoinen maataloustraktori. Positiivista on kuitenkin se, että puut saatiin viimeinkin kuljetettua pisteeseen, josta rekka voi ne noutaa sahalle tai ...

Metsäautotie ei kantanut tukkirekkaa, joten traktori haki vähän tuhtimmalla kärryllä, puoli vuotta metsässä lojuneet puut, tukevamman tien varteen odottamaan kuljetusta sahalle tai ....... . Nyt tie saa levätä rauhassa ja  odottaa seuraavaa seudulla tapahtuvaa Uudenkaupungin kaupungin metsänmyyntiä.





18 kommenttia:

  1. Hyvin näyttää tie traktorin kestävän eikä puut ole enää aikoihin olleet kaupungin omaisuutta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistä ja kommentista! Traktori upposi tielle, kuva on tukkirekan lastauspaikalta. Puiden omistussuhteesta en tiedä, mutta luulisi metsänhoitoyhdistyksellä olevan joku vastuu, jos ei kykene puita sovitussa ajassa ja kunnossa ostajalle toimittamaan!

    VastaaPoista
  3. Miksi et näytä kuvaa tiestä? Metsänhoitoyhdistys ei hoida puunkuljetusta. Pystykaupassa siitä huolehtii ostaja. Muita kauppoja ei juuri lainkaan enää tehdä. Miksi teet sensaatiota jutusta josta ei voi kertoa totuutta etkä mitään ymmärrä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja kommentista! Kuvia löydät edellisestä alustuksesta. Eihän tämä mikään sensaatio juttu ole, vaan ihan tyypillistä uusikaupunkilaisten veronmaksajien rahojen tuhlaamista. Ymmärryksen puutteelle en voi mitään!

    VastaaPoista
  5. Ei missään ole kuvaa upottavasta tiestä. Miten on Ugin veronmaksajien rahoja tuhlattu? Sinun kanssasi on turha keskustella, pyörit ja selität kehää. Olet varsinainen psykopaatti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saatanan vesipää. siellä on useita kuvia upottavasta tiestä. oletko sokea ja tyhmä vai hullu kusipää.

      Poista
    2. Kerro mikä kuva? Desimetri (10 sm) Javan omin sanoin. Siihen ei jää kiinni potkulaudallakaan.

      Poista
    3. Miksi puut hakee traktori eikä rekka, jos tien on hyvä. Pohdi sitä potkulautapoika. Ja onhan siellä kuvia, kun katot etkä ruikkaa.

      Poista
  6. Todella virkistävää, että välillä keskustellaan muustakin, kuin Tontonmäestä. Sinällään kuitenkin arvotonta keskustelua ja alustuksissa sanoilla leikkimistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätöksenteko on Ukissa aika kallista leikkimistä ja arvokasta kaupunkilaiselle

      Poista
  7. Aina joku nostaa hölmöyttään Tontonmäen esiin. Paljonko siitä on vielä maksamatta?

    VastaaPoista
  8. Joku voi myös laskea mitä maksaa 3500 irtokuutiota mursketta ajettuna, levitettynä, tiivistettynä yli kilometrin matkalle umpimetsään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä olet saanut moisen luvun? Sehän tarkoittaa 3,5 m2 tie metrille? Ota nyt selville miten metsätie tehdään. Tienpohja tasoitetaan ojasta saatavalla maalla ja pintaan ajetaan mursketta n. 10 sm. kerros eikä mitään tiivistetä. Metsätie on eri kuin moottoritie. Eikä metsästä ajeta puuta kuin sopivilla keleillä.

      Poista
    2. Heh 10cm ei riitä, sehän uppoo samantien saveen. Pitää olla noin 50 cm.

      Poista
    3. Et ole koskaan nähnytkään metsätietä.

      Poista
  9. Jokainen valtuustonkokous pitäisi aloittaa Tontonmäen päätöksen kertauksella ja Tontonmäen hyväksyjien nimet lukemalla. Se lisäisi harkintaa päätöksissä ja ehkäisisi virheitä. Olisi mielenkiintoista tietää, mikä on tänään Tontonmäen saldo.

    VastaaPoista
  10. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Älkää viitsikö sättiä toisianne. Kolmesta alustuksesta ja niiden kommenteista löytyy vastaus esitettyihin epäselvyyksiin.

    VastaaPoista
  11. Ei asiastatule totta kolmasti valehtelemalla.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!